ЦСКА - Аустрия Кернтен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Аустрия Кернтен
Уф дано не съм прав,ама нещо ми се струва,че ще берем ядове с този отбор.Още повече,че двама от основните ни играчи(най-добрите даже)-Янчев и Манчев пропускат подготовката!

- Svilen_bspb
- Контакти:
Добре е поне, че Владо Манчев се възстановява добре и ще е готов на 100% за Лига Европа!
Иначе слаб мач като цяло.
Иначе слаб мач като цяло.
Моля се, ЦСКА всяка година да участва в Европа. Видяхте ли, че не е толкова лесно, а евровоайори?
- delqnski47
- Контакти:
Не знам ама според мене тая г-жа(г-жица) шен ни реже
адски много!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Svilen_bspb
- Контакти:
еее отмениха ни гола... Мигел е в засада...Муши трябваше сам да завърши атаката.
- The deacon
- Контакти:
А така-ааа, мацката рефер ще е виновна за уменията (или неуменията!) на някои набедени футболисти..... 

The deacon написа:А така-ааа, мацката рефер ще е виновна за уменията (или неуменията!) на някои набедени футболисти.....
Щом я имаш за мацка ,браво на тебе беее

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Ей паднахме!
Абе не са важни резултатите в контролите верно,ама се пак................
Абе не са важни резултатите в контролите верно,ама се пак................

- Red_champions
Тая свиня съдията осра мача
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Ем...нормално.ЦСКА 12 смени, Аустриа-4.Обиграва се отборът и това е.Само в събота Стяуа да не ни качи на резИлтат, че в контрола или не четворките и петиците не са приятни.