rump_shaker написа:Emo_75. Съгласен съм, че трябва да привличаме доказани имена заради изискванията които имаме. Но питам аз Мъри Стоилов къв треньор е? Наско е доказан в умението да управлява, но той си е за пост шеф. В момента търсим тренер. Та тоя Мъри е нищо повече от торба късметлийкса слава, благодарение на предходни него му тренери. Демек, Мъри има едни "успехи" в Европа които се дължаха на работата в Левски предходните 5 години. Той обра славата, и естествено след това Левски тръгна толкова стемглаво надолу, че той си вдигна чукарите докат е време и ся Левски още не може се оправи.
После беше тренер на Национални. Извинявай ама тва неговото водене на национала беше едно от най-некадърните. Състава беше нареден по списък, не ходеше да гледа мачове, не подбираше играчи, не търсеше. Седеше си у тях, взимаше заплата и кат дойде мача заставаше на пейката. Лотар също се сгромоляса, ама тоя пич поне се опитваше да намери някой нов играч, който да има малко по различен морал от "дупедавец".
Ся и в оная островна дръжава го изгониха Мъри, щото е некадърник. Всичките му успехи и слава са фалшиви. Така, че аз съм против Мъри. Отделно сигурно няма по-противна физиономия от неговата.
виж,ако трябва да сравнявам Мъри и Радуканов,аз лично харесвам повече Радуканов,но и двамата са добри треньори,млади с желание да се развиват и с авторитет,което е много важно и не съм съгласен,че успеха на Мъри с Левси се дължи само на късмет и предишна работа.с късмет до четвъртфинал не се стига,да сгромоляса се в шампионска лига,но там пък изкара супер малшанс с жребия като им се падна убииствена група,но все пак ги вкара там.падането после според мен не се дължи на Мъри,а на глупостите на Батков.спомни си с колко футболисти се разделиха от онзи отбор който успя.вместо Батков да надгради отбора който постигна успехи той разпродаде,а някои безцеремонно и неблагодарно изгони без да вземе нищо с парите от шампионската лига.така,че не Мъри е виновен.за национала не мисля,че само той е виновен,да и той носи вина,но там интригите бяха започнали вече.с две думи за мен е добър треньор и добър вариант за нас и ако дойде в пакет със Сираков предпочитам тях двамата,защото Сираков се е доказал като най-добрия спортно-технически ръководител и ще е безкрайно полезен за нас.ако трябва да избирам само межди Мъри и Радуканов,бих избрал Радуканов.ОБАЧЕ има една подробност,нас никой не ни пита,а и не би трябвало да ни пита.просто ние си казваме мнението.нека ръководството реши.аз лично ще се радвам и на двата варианта.