Санта Жулия 1:1 Тре Фиори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Санта Жулия - Тре Фиори
Хулия-Жулия, навсякъде го пишеше различно, иначе гледам сега в Еврофутбола - 2.00 за Хулия, 2.30 за Фиори.
- jembajemba
- Контакти:
Еми ако го кажеш на испански е Хулия, на английски е Жулия. На български не знам как е
- Red_champions
Тези Санта Хулия много фолклорно звучат(само се шегувам
).Иначе представянето на Левски в Европа е адски хипер мега много странно.Редуват се групи на ШЛ с европровали
.Смятам че който и от двата отбора да ви се падне,няма да имате проблеми,въпреки че винаги сте способни на някое велико географско откритие
.А иначе тези Тре Фиори за първи път ги чувам,ама не се знае.Успех на Тре Фиоре този мач,кефят ме 
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Red_champions
jembajemba написа:Еми ако го кажеш на испански е Хулия, на английски е Жулия. На български не знам как е
Еееееееей полиглот
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
АНДОРА!!! Между Испания и Франция!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ще е хубаво да се гледа този мач за да имаме ясна представа за двата отбора! Според мен Андорците ще бият и двете срещи и ще продължат срещу Левски. Дано ръководството обърне сериозно внимание, защото негативната серия в Европа е време да спре!!! Никой не иска да се повтори срама с Тампере, БАТЕ и Жилина!!! засега никой от линковете които са тук не работят,но се надявам до мача някой да тръгне!
jembajemba написа:Еми ако го кажеш на испански е Хулия, на английски е Жулия. На български не знам как е
В Андора се говори каталонски (като испанския), значи отборът се казва Хулия. А и половината от населението на тази държава са испанци. Жулия е на френски, но там франсетата са по-малко. На английски ще е Джулия, а ние може да си го побългарим на Юлия.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз съм за цветарите 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !