Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

cipokrilo

Re: Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Мнениеот cipokrilo » 26 окт 2011 09:59

Ванко_Ултраса написа:
Flash1912:
Тоя град е управляван от локомотивци повече мандати в последните 20 години отколкото от ботевисти, така че ти издиша аргументът. Далеч съм от мисълта обаче, че някой не се е справил заради футболните си пристрастия. Прекалено наивно и елементарно е да класифицираме политици по пристрастията им, така само им помагаме да баламосват повече хора.

.....Локомотив си е отбор на народа и клуба е бил обичан предимно от представители на работническата класа у нас.
....

Нима? Интересно що оревахте света преди време, че отборът ви бил отбор на интелигенцията и интелектуалците.Ама хайде разберете се най-накрая.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 окт 2011 10:06

Интелигенцията, хората на науката, на изкуството, на нормалния човек, на работника, на музиканта, на стария пловдивчанин. Едното не отрича другото. И при вас има партайгеноси пращащи поздрав до съветските космонафти и модерни мутри яхнали турския....данеказвамкво... и печелещи парички на гърба на другите, както и повръщащи по парковете наркоманизирани утрепки, така и войсилски аристократи. И двата отбора имат подкрепа сред повече от една прослойка :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 окт 2011 10:06

cipokrilo написа:
Ванко_Ултраса написа:
Flash1912:
Тоя град е управляван от локомотивци повече мандати в последните 20 години отколкото от ботевисти, така че ти издиша аргументът. Далеч съм от мисълта обаче, че някой не се е справил заради футболните си пристрастия. Прекалено наивно и елементарно е да класифицираме политици по пристрастията им, така само им помагаме да баламосват повече хора.

.....Локомотив си е отбор на народа и клуба е бил обичан предимно от представители на работническата класа у нас.
....

Нима? Интересно що оревахте света преди време, че отборът ви бил отбор на интелигенцията и интелектуалците.Ама хайде разберете се най-накрая.

Защото едно мкроскопично мозъче в една малка папагалска главичка не може да направи разлика между интелигенцията и властта!
Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 окт 2011 12:05

Пловдив1926 написа:
T&T написа:
staria написа:Жълтия педофил беше най-голямото падение за нашия град в историята му. Тотев поне е пловдивчанин...

Определено Иван Тотев е пловдивчанин и затова вероятно е и привърженик на Ботев. За успокоение на някои обаче ще спомена и че брат му Георги е от Локомотив, но и двамата не ходят по стадионите от доста време.

Точно щото е пловдивчанин няма как да е привърженик на сдружението. Иначе викаш БРАТ му е от другъде за това е от Локомотив ли :mrgreen: Верно не ви се отдава на някои хора мисленето.

Иван Тотев е пловдивчанин и е привърженик на Ботев, а брат му Георги Тотев също е пловдивчанин, но е привърженик на Локомотив. Няма нищо по-нормално от това пловдивчани да подкрепят пловдивски отбори, не е нормално привържениците на един отбор да са комплексирани от другия отбор, какъвто е твоя случай.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 26 окт 2011 13:14

Пловдив1926 написа:Flash1912 щях да те питам що пишеш по нощите ама се сетих, че си дебелото момче от америка със сладоледа пред статуята на свободата и се посмях доволно за твоя сметка на сутришното кафенце :) Какви "Локомотивци" са управлявали тоя град да ми обясниш? Спас Гърневски не е локомотивец само да те светна, а човек, който реши да изкара някой лев на наш гръб. Или Чомаков, който не е стъпвал на стадион, обеща пред 40 хиляди, че ще играем евротурнирите в Пловдив, ама или аз съм пропуснал или нещо се размина с реалността :)

Не съм казвал, че класифицирам политиците по това фенове на кой отбор са. Просто като стериотипи на личности - натегачи, мазняри, селяни скарани с градското начало, лъжци, хора готови да се продадът за два лева и снимка във вестника, безпринципни - всички тези качества са прекрасно характерни за един жълт фен. Именно за това и повечето местни политици са жълтури, то е нормално. Всички политици са боклуци, а повечето боклуци са жълтури, за това има повече жълтури в политиката. Елементарна логика.

Кви сладоледи, ква Америка бе пич ? :D Пиша по нощите щото работя когато си искам и ставам когато си искам - властта ме пази и съм връзкар :D

По твоята логика Гърневски е изкарал някой лев на гърба на локото, ама педофила не може да е изкарал дивиденти на гърба на Ботев нали ? :) Супер разсъждаваш.

Във втория абзац от брътвежите си май описваш и хора, които обичат баклава и хора, които се намърдаха в Общинския съвет. Специално за натегачи, мазняри и безпринципни хора, говоря.

Стигнах до "всички политици са боклуци" и разбрах, че няма смисъл да споря с някой с професия хейтър :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 окт 2011 13:18

Е кви дивиденти е извадил педофила от вас, че ви намери с титюка собственик ли, че ви подари косачка ли, че общински фирми наливат пари в отбора ви директно или с труд? Кво е спечелил славчо от вас? Даже и гласоподаватели не спечели щото като видяхте на къде духа вятъра се обърнахте фурнаджийските лопатки.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 26 окт 2011 13:28

Пловдив1926 написа:Е кви дивиденти е извадил педофила от вас, че ви намери с титюка собственик ли, че ви подари косачка ли, че общински фирми наливат пари в отбора ви директно или с труд? Кво е спечелил славчо от вас? Даже и гласоподаватели не спечели щото като видяхте на къде духа вятъра се обърнахте фурнаджийските лопатки.

Намери ни собственик - да, собственик, който върти 70%+ от държавните пари на правителство на ГЕРБ, което ненавижда славчо комуниста :D Логиката ти е силна.

Сигурно не си ходил скоро към центъра на Пловдив - иди виж стадиона на какво прилича. Явно са наляли милиони в него тия общински фирми, вече трети етаж дигаме.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 26 окт 2011 14:21

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:Е кви дивиденти е извадил педофила от вас, че ви намери с титюка собственик ли, че ви подари косачка ли, че общински фирми наливат пари в отбора ви директно или с труд? Кво е спечелил славчо от вас? Даже и гласоподаватели не спечели щото като видяхте на къде духа вятъра се обърнахте фурнаджийските лопатки.

Намери ни собственик - да, собственик, който върти 70%+ от държавните пари на правителство на ГЕРБ, което ненавижда славчо комуниста :D Логиката ти е силна.

Сигурно не си ходил скоро към центъра на Пловдив - иди виж стадиона на какво прилича. Явно са наляли милиони в него тия общински фирми, вече трети етаж дигаме.

Хах за тях центъра е Лаута - не пропускат да го споменат винаги :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 окт 2011 14:25

Явно ти ходиш от вчера на тоя вашия стадион щото не помниш преди кво беше - сеиргии и гумаджийници, дървета и джунгли, ръжда и гнилоч. Не говори за парите на ГЕРБ, че ставаш смешен, щото точно на ДПС парата завъртя тая банка и точно под натиска на ДОГАН стана банка с която да работи държавата :idea: Това да успорваш, че сте вечните галеници на властта от комунистическо време на сам е смешно и обречено на неуспех.

Jobs

Мнениеот Jobs » 26 окт 2011 21:10

В околните на Пловдив села има адски глупави хора.Уверих се за пореден път.Вчера излезе интервю с Тотев, във фен-сайта на най-популярния пловдивски отбор.Бяха му зададени въпроси относно неговите виждания и планове за спорта в Пловдив.Днес,имитаторите и париите на Пловдив излезли с декларация в подкрепа на Тошев.Декларацията е подписана от името на клуба.Всеизвестно е,че ръководството на въпросния "клуб",с състои от фенове-неудачници.С други думи,дебилното тълкуване на интервюто на Тотев в сайта не пловдивчани е изтълкувано като предизборна подкрепа на Тотев?????Обяснението се крие,в генетичната нищета,на клакьорите подкрепящи,създаденото пред 18 месеца сдружение.Мои приятели,фенове на въпросната организация,има и свестни сред тях,малко са но ги има,ми казаха че се срамуват,от тази наколенка и се гнусуват от нещата,които се случват с въпросното сдружение.Казаха ми, че това е страхотен автогол и позор!!!!!!!!! И дебилът написал въпросния парцал,трябва да се извини на феновете.
Декларацията-наколенка не е публикувана все още,в сайта на "Гонг",но шебеците бяха подхванали,днешната декларацията на пловдивчани,относно утрешния им мач с Черно море.Целта е ясна.Да бъде отклонено вниманието,от цирковете,които се разиграват във фирмения отбор на Доган,със седалище бул. "Източен" 10,гр. Пловдив.

Омразата към Локомотив,ще ги ликвидира!!! 1000 %.
Последна промяна от Jobs на 26 окт 2011 21:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”