„Мъжки“ времена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

„Мъжки“ времена

Мнениеот Meto_1912 » 01 юли 2009 14:23

Изображение

Ха така ! Кметът се напери и нахлу, посредством своите войни, на „Колежа“. Война обяви на министерството на отбраната! Що пък да не? То местната структура на МО е от един човек и един гараж...Голяма битка ще да е! Злите езици твърдят, че коминг суун и на „Голямата къща“!

Паралелно с тези мъжествени изяви, управата на „Ботев“, в лицето на президента, управителния съвет, изпълнителния директор, техническия директор, пресаташето, треньора и касиерката (разбирай Д.Х) заявиха, че в света върлува финансова криза! До този момент не съм и предполагал за наличието на подобна...

Тя трябва да е възникнала преди десетина години, наблюдавайки вакханалията източно от булевард „Източен“. Говорейки с финансови експерти, разбрах механизмите, с които „канарчетата“ могат да излязат от нея „сухи“!

Логиката подсказва, че, ако си мокър и е студено, няма как да изсъхнеш. Поради тази причина, най-правилно би било горепосочената управа да отиде на „топло“. Там пък да съхне дълго и комфортно!

През това време, чрез продажбата на някой и друг „Мерцедес“, да се осигурят сандвичи, минерална вода и ябълки за футболистите. Цигари и алкохол не, защото на непълнолетни е забранено да консумират подобни екстри.

Оторизирани лица да проведат преговори със световноизвестна филмова компания, за подписване договор и започване снимки на филма „Умирай трудно 10“. Брус Уилис е жалък имитатор на истинския „командос“, който доказа в реалния живот, че и клетва не го лови. С правата от прожекциите да се платят една сватба, две съблекални и три-четири заплати...

За всичко друго има УНИЦЕФ !

sportbg.net

birata1912
Контакти:

Re: „Мъжки“ времена

Мнениеот birata1912 » 01 юли 2009 18:10

само да не е поредната пред изборна активност на Кмета :?:

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 01 юли 2009 19:56

Абе той, най-важното, заради което бе избран не успя да направи - да изгони Димитър Христолов, пак сега решил да оправя стадионите. Голям праз като имаме стадион, а отборът отива към небитието. Легендите същата история. "Бъдеще за Ботев" тръгнали да ми пишат книга за "Битките на Пловдив", а най-титулуваният и преди всичко ТЕХНИЯТ отбор може скоро да го няма. Е, те пък си пишат книжка. То миналото майче скоро само те ще си го спомнят. Ние на "Колежа" искаме бъдеще, а не минало. Омръзна ни да живеем в миналото, ... ние искаме настояще.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 01 юли 2009 20:10

Много сте прави. Обаче положението става все по-зле. И все по-малко хора се интересуват от частния отбор на ДХ-С. Не знам вече как ще продължи войната. Ще ми се отбора да не може да започне първенството, ако тоя малоумник е още президент. Все си мисля, че трябваше да се направи нов отбор, а този и без това се затрива. Най-гадният изрод на света е христолов! Една, поне една клетва да го хване....

Върни се в “Ботев”