Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Дуци реално взе да тренира ЦСКА

Мнениеот гражданин от село » 26 окт 2011 00:05

Синьо сърце написа: Какъв Дуци,бе,ти си гръмнал съвсем...Страх от вас?От Дуци?Смешник...

Смело сърце ряпа да яде пред Синьо сърце.Незнам аз колко съм гръмнал,ама ти ми кажи колко пъти гърмяхте от Дуци в Сливен.А иначе продължавай да повтаряш:"Мен не ме е страх,мен не ме е страх,.........."Имаш още два дена на безстрашие.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2011 00:22

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Малко поизмисленкa ми се струва тази новина...
Може и да е истина,но според мен Дуци тренира сега наще,та да ги надъха срещу ''Левски'',а той знае как!Нали си ги бие и затова...
Но реално,с оглед последните събития,според мен ЦСКА няма да излезе победител от този мач!!!!

ЦСКА може и да излезе победител,но това е без значение в случая,Нещата са сбъркани генерално и дори Дербито вече не е това,което беше...За мен да се маха Милен е глупост,освен ако не докараш именит чужденец!А Дуци нещо не ми мяза на такъв :) :) :) .Същата глупост направи Батков-добре,махаш Мъри-а кой слагаш?Овчата глава-пълен ташак...Сега Левски е без треньор-това е ясно на всички.Егати и грандовете-за смях сме станали!

По принцип хората,които ги вълнува(че чак се тресат) от идването на предстоящото дерби мислят ''от мач за мач''!Преди мача ще има ''ууу-ааа--ууу--ааа'',след мача ще има изтърканите лафове и подигравки и така...
Те не си дават сметка,че всъщтност има един огрооооомен проблем,който е на 20 и нещо години,и е обхванал българския футбол(спорт)!Реалността е мноооого гадна и тези хора я игнорират,защото им е по лесно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 26 окт 2011 08:57

Кашчей написа:
Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Малко поизмисленкa ми се струва тази новина...
Може и да е истина,но според мен Дуци тренира сега наще,та да ги надъха срещу ''Левски'',а той знае как!Нали си ги бие и затова...
Но реално,с оглед последните събития,според мен ЦСКА няма да излезе победител от този мач!!!!

ЦСКА може и да излезе победител,но това е без значение в случая,Нещата са сбъркани генерално и дори Дербито вече не е това,което беше...За мен да се маха Милен е глупост,освен ако не докараш именит чужденец!А Дуци нещо не ми мяза на такъв :) :) :) .Същата глупост направи Батков-добре,махаш Мъри-а кой слагаш?Овчата глава-пълен ташак...Сега Левски е без треньор-това е ясно на всички.Егати и грандовете-за смях сме станали!

Мания за величие, мания за непогрешимост, мания за непобедимост.. това са трите мании , които тресат Левски и ЦСКА.Затова и всяка загуба се приема като земетресение.

Точно така е, въпросът е : Колко време трябва да мине за да разберат това ? Нима в света само по 2-3 отбора винаги стават шампиони. Тази година нищо чудно Лудогорец да изненада "грандовете".

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 окт 2011 11:15

Тази година грандовете ще изненадат Лудогорец като ги пратят в ШЛ.Имат потенциал да отстранят отбор от Андора или Люксембург,но от там на сетне ще има саморазправа и изтрезняване.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 26 окт 2011 11:39

За мен Дуцито ( муци или какъвто е ) е виновен за всичко! Нали дойде в ЦСКА само като скаут ..? Какво стана ? От къде на къде този простак е треньор на ЦСКА. И сега не ми говорете че Пенев е треньор щото и Червенков казва че Събина ни е треньор!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 26 окт 2011 12:37

Каво значение има как се казва треньора на ЦСКА, ако донесе 32-ра титла? Пак са говори предварително и на ангро... И на мен, редовия фен, какъвто съм не ми е симпатичен Дуци, но поне е доказал, че може хубави неща във футбола а и не толкова хубави извън футбола, но това е друга тема. Нека се види къде и как върви отбора, пък тогава да се вайкаме? До сега ЦСКА затъваше, поне треньорската смяна е опит да се спре пропадането...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 окт 2011 14:18

shumnaliq написа:За мен Дуцито ( муци или какъвто е ) е виновен за всичко! Нали дойде в ЦСКА само като скаут ..? Какво стана ? От къде на къде този простак е треньор на ЦСКА. И сега не ми говорете че Пенев е треньор щото и Червенков казва че Събина ни е треньор!

Ама как ще е виновен Дуци ???
Кой го доведе него в ЦСКА ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 окт 2011 16:08

Joni_ написа:Ама как ще е виновен Дуци ???
Кой го доведе него в ЦСКА ?

Дуци го доведоха същите тези,които доведоха и Милен. ;) Хайде да успокоиме обстановката,целта е титлата ,а не кой ще е треньор.Нищо особено не се е случело,един работодател сменя наемния си работник,който не оправдава очакваните от него резутати.Всички знаем тези осем победи с кава игра бяха постигнати,а и с/у какви отбори бяха.ЦСКА не само зацикли,ами започна да върви назад,а сега идват сериозните срещи.Оправданията с тото и принципността на Милен немогат да скрият треньорската му ипотентност.Сплотил съблекалнята,оправил климата - това стига и то с яко напрягане с/у последните 5-6 отбора за нещо повече се видя,че нестава с гушкане,целувки и ритници по задника от радост.От Дуци нямам някакви лични впечатления(освен че на Герена изстиват като чуят името му :lol: ),но го представят като пълна противополжност на Милен.От това,което съм чел се твърди,че е тактически грамотен,следи новостите в играта и е цербер :) .Ако всичко това е вярно нека да изакаме да видим как ще се представи.такъв тип треньор ни трябва,а дали Дуци е човека времето ще покаже.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 28 окт 2011 12:03

Часове преди вечното дерби ЦСКА – Левски на „Българска армия“ плъзна слух, че главния мениджър Драголюб Симонович е отстранен от клуба. За момента това няма официално потвърждение нито от самия Симонович, нито от шефовете на клуба. Според няколко източника обаче слухът е много вероятно да се окаже истина.

Според информацията шефовете на ЦСКА са прибягнали до тази стъпка след разговор с футболистите снощи в парк-хотел „Витоша“, където е настанен отбора на режим преди мача. Голяма част от играчите не желаят присъствието на Симонович в спортно-техническия щаб и това е една от причината да се стигне до раздялата.

Снощи собственикът на ЦСКА Димитър Борисов се е срещнал с играчите без присъствието на треньори или други хора извън самите футболисти. Именно на тази среща двете страни са разговаряли по темата.

Вчера старши треньорът на „червените“ Димитър Пенев намекна в изявлението си преди мача, че все още функциите на Симонович в ЦСКА не са изяснени. С това Стратега открито изрази недоволството си от присъствието на Симонович в щаба.

Така броени часове преди мача с Левски в ЦСКА може да стане факт поредната промяна в спортно-техническия щаб на тима.

Gong.BG

:shock: В ЦСКА винаги очаквай неочакваното!!! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 окт 2011 12:12

***cska*** написа:
Часове преди вечното дерби ЦСКА – Левски на „Българска армия“ плъзна слухGong.BG[/size]

:shock: В ЦСКА винаги очаквай неочакваното!!! :lol:

Тия поне си признават,че разпространяват слухове,ама после да не се сърдят като ги наричат "говежда медия".

Върни се в “ЦСКА”