6000 скандират „Радуканов!”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: 6000 скандират „Радуканов!”

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 26 окт 2011 01:10

MONK1TO написа:[

Ти си смешник ти не си фен на цска ! Такива като тебе трябва да се гонят от сектора Смешник долен Просто недей писа повече на тема цска защото си жалък !

Понеже съм смешник ще ти кажа една много голяма смешка. Знаеш ли къде беше и какво правеше така обожествявания от вас Миленчо след мача във Варна. Почти съм сигурен, че не знаеш, за това ще ти кажа. След мача Милен и помощниците му не се качиха заедно с футболистите на автобуса, и да се приберат с тях, ами отидоха при Дучето да пият, ядат и да видят какво мислят феновете за последните два мача. 100% съм сигурен в това, което казвам и утре даже ще кача снимки от срещата на Миленчо и Дучето във Варна.
Сега ти ми обясни какво уважение очаква Милен от футболистите, като ги остави в такъв труден момент.
Аз също като теб харесвах Милен от пролетта, но Милен от есета е друга бира.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 окт 2011 02:02

ASENOVSKI VOYN написа:
MONK1TO написа:[

Ти си смешник ти не си фен на цска ! Такива като тебе трябва да се гонят от сектора Смешник долен Просто недей писа повече на тема цска защото си жалък !

Понеже съм смешник ще ти кажа една много голяма смешка. Знаеш ли къде беше и какво правеше така обожествявания от вас Миленчо след мача във Варна. Почти съм сигурен, че не знаеш, за това ще ти кажа. След мача Милен и помощниците му не се качиха заедно с футболистите на автобуса, и да се приберат с тях, ами отидоха при Дучето да пият, ядат и да видят какво мислят феновете за последните два мача. 100% съм сигурен в това, което казвам и утре даже ще кача снимки от срещата на Миленчо и Дучето във Варна.
Сега ти ми обясни какво уважение очаква Милен от футболистите, като ги остави в такъв труден момент.
Аз също като теб харесвах Милен от пролетта, но Милен от есета е друга бира.

Милен от пролетта и Милен от есента са един и същ човек,една и съща бира!Друг е въпроса,че си нямаш конкретно мнение,ами си го сменяш,чрез резултатите и формата на отбора,а не трябва да е така!Има хора като теб,които мислят по същия начин,само че те имат пари,за съжаление, и правят всичко на мармалад като сменят треньора при първата грешка!В случая в ЦСКА са сменени 40 треньора за 20 години,а резултати няма!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 26 окт 2011 07:00

Случайност или не Радуканов донесе единствените два трофея от както дойдоха Титан.Вдигна отбора от дъното.Никой не си мисли,че е перфектният наставник към момента.Но поне заслужаваше малко уважение от страна на шефовете.Като искаш да надграждаш както каза Борисов,сядаш на масата и си казваш аргументите примерно:към момента смятаме ,че не можеш да вдигнеш нивото на отбора.Но за тази една година ти показа и доказа,че можеш да работиш за благото на ЦСКА.Затова ти даваме шанса да отидеш при някой от добрите специалисти в света или в някоя школа за треньори и след време да се върнеш и да ни радваш с добра игра и успехи.Това трябваше да са думите на Борисов.Докато продължаваме да работим на парче успехи няма да има.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 26 окт 2011 07:22

Ахах, че Радуканов е треньор колкото Гонзо - ясно. Той не измъкна ЦСКА от нищо, измъкна ги стандартната слаба форма на останалите отбори. Както преди 2-3 години Левски се измъкна по същия начин.

Обаче не виждам какво е виновен човека, че отишъл на волейболен мач от евротурнирите, и то при положение че играе ЦСКА, па макар и Волей ЦСКА. Може би автора би искал Радуканов да отиде на волей мач на Левски, за да може след като е махнат от футболния ЦСКА, да бъде освиркан?
До вчера пяхте колко е ВЕЛИК СПАСИТЕЛ НА ОТБОРА, сега видите ли бил егоист. Щото публиката го е аплодирала в залата. Или по-скоро защото вече НЕ Е треньор. А българина е майстор борец срещу всяка (ПАДНАЛА) власт.

Я драснете 1 тема и срещу Лукич да речем. Гаден сърбин, толкова ви спасяваше вратицата, ма що па да не го оплюем? Нали вече го нема в отбора... циганска работа.
[center]Изображение[/center]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 26 окт 2011 08:11

Добро утро ,хора. Започвам и днес ,както и вчера та и цяла година да се опитвам да вменя на заблудената част от фенската аудитория ,че няма никой по-голям от ЦСКА.Аз съм един от критиците на Милен до последно .Винаги съм писал че Мипен е много ограничен човек но с много голямо его.Как през цялото време на ръководенето му не чух думата -сгреших-как все имаше обстоятелства в страни от него ,които му пречеха, как не прие една критика от по-знаещи от него ,а вместо това казваше -нямаше какво друго да се направи, как не разбра ,че с никаквото си образование и опит не би могъл без помощ да направи големи неща .Как ли - ами така , благодарение на фенове ,които го накараха да се изживее като Бог.Само една дребна душица може да приеме само аплодисментите ,а да пренебрегва критиките.Той заедно с приближените си журналисти предприе кампанията срещу Дуци , защото виждаше в негово лице потенциална опасност , от няколко дена разбрах,че той е подлял вода на Зафето в ЦСКА преди време.Така че съм напълно съгласен с мнението на започналия тази тема.Милене , влашкият ти инат те провали ,но ти няма как да го разбереш ,защото ,защото се обграждаш само с клакьори и не приемаш действителността.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 26 окт 2011 08:36

Темата е апотеоз на липсата на секс и удовлетвореност на човек от живота!!!!
Автора... да спре да гледа футбол!!!За дълго...или поне да си спре нета та да не пише тук :)))))))))))))))
Човек утрепа ни!!!
Как няма един дет да ти подкрепи мнението ебати!!!!
ИзображениеИзображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 26 окт 2011 08:53

Венци Живков ти ли си? Не се крий, познах те! Милен е завинаги един от нас, а теб никой няма да те запомни с нищо ![/quote]

ахахахах :) Изпревари ме ! Ако питате автора сигурно ще му забрани на Милен да минава около 4-ти километър, да не се разхожда в бприсовата градина и в никакъв случай да не ходи в Панчарево. За Мировяне пък трябва съвсем друго разрешително ! БАСТА, човека е дал каквото е могъл на отбора и не заслужава такова отношение, обаче У Перник не мисУат тъй.Щом залата скандира името му , ТИ какъв си че да даваш оценки ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 окт 2011 09:04

[offtopic]Спестявайте си личните квалификации и обидите! Добре разбирам, че тази тема провокира силни емоции у вас, но правете опити да се цензурирате![/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 26 окт 2011 09:18

Винаги съм се обеждавал ,че има НЕблагодарни Хора на този свят Автора на темата може само да си мечтаеш за такива успехи мойто момче явно не помниш отбора ти как е бил или ти просто във трудно моменти не те интересува когато е силен и мачка ... Охо там сме да викаме и да псуваме като каруцар ...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 26 окт 2011 09:38

Та само Милен ли е вадил ЦСКА от калта , но толкова рев за други и то наистина кадърни треньори не бях чувал ,а съм човек с житейски опит.Милен направи едно единствено нещо ,което го изстреля нагоре ---- взе в отбора всички онези момчета ,които бяха пренебрегнати от предишните треньори и те заиграха така ,че да покажат на всички ,че са неправилно пренебрегнати .Последва вихрен сезон .Дойде лятото ,с него и нови момчета , но Радуканов продължи да работи само с тези ,които победиха в първия мач Левски плюс Зику и Мораес.Само че в мача със Стяуа се разбра ,че всъщност работа не е имало,защото нищо не беше променено в играта от всички други предишни мачове ,което ще рече ,че играта беше оставена в краката на футболистите и техните индивидуални качества ,които както знаем не стигат в големия футбол.Икрай-това беше Радуканов ,как не мажахте да разберете.Благодарим за пролетта ,но за после няма за какво .Така че спрете да ревете.Радуканов не е Господ и никога няма да бъде ,особено с този си манталитет.

Върни се в “ЦСКА”