Таско Тасков свири ЦСКА-ЛЕВСКИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Таско Тасков свири ЦСКА-ЛЕВСКИ

Мнениеот PFC Litex » 25 окт 2011 19:59

Лично за мен Таско е един от малкото читави съдии у нас и съм 100% сигурен, че ще се справи перфектно с мача.

Между другото Калин Людмилов (също главен съдия от "А" група) е юноша на ЦСКА, но и той ръководи срещите обективно.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 окт 2011 20:00

Ако целта беше да се влияе на крайния изход щяха да назначат Генов. Таско е чорбар, но това е работата му... по скоро смятам, че е по възможно да ни помогне неволно от прекалено старание да не го набедят, че помага на цска...
На всички е ясно включително и на него, че ако помогне на цска в този мач предвид това, че им е юноша ще му се стовари небето на главата... ще почнат всички медии да го разнасят... ще отнесе огромно наказание предвид натиска и най-важното ще му умре шанса за международни мачове в близката година, две...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 окт 2011 20:01

THE RED SNAKE написа:
L_Messi написа:
THE RED SNAKE написа:
Наистина не мога да отрека този факт, защото той просто не съществува ;) Именно заради тази дузпа, довела до 2:2.

Искаш да кажеш, че подпиране за Левски от страна на Тасков в този мач е нямало, понеже дал дузпа за Берое срещу Левски. Дузпата си я имаше тогава. Футболистът играе с ръка в наказателното поле, точно пред съдията става това нещо ;) . Ако си намериш отнякъде видео от този мач изгледай го пак ;) .[/quote]
Айде стига глупости. Защо тогава нямаше дузпа за Берое в мача им с ЦСКА тази есен?

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 25 окт 2011 20:09

L_Messi написа:
THE RED SNAKE написа:
Искаш да кажеш, че подпиране за Левски от страна на Тасков в този мач е нямало, понеже дал дузпа за Берое срещу Левски. Дузпата си я имаше тогава. Футболистът играе с ръка в наказателното поле, точно пред съдията става това нещо ;) . Ако си намериш отнякъде видео от този мач изгледай го пак ;) .

Айде стига глупости. Защо тогава нямаше дузпа за Берое в мача им с ЦСКА тази есен?

Кое е глупости, че нямаше аванта от страна на Тасков срещу Левски или играта с ръка на Огнянов, особено когато ръката удря топката не е дузпа. Дузпа за Берое срещу ЦСКА си имаше и поне мен не ме е срам да си призная за разлика от тебе и темата е за съдията на мача Таско Тасков ;) .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 окт 2011 20:14

Ще видим какво ще се случи в петък. Няма смисъл още от сега да оправдаваме със съдията за евентуална загуба или равенство.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 окт 2011 20:15

Angoff написа:
Neron написа:Оставете Тасков мен по голямо впечатление ми прави че ЦСКА възразиха срещу Тодоров и доста бързо беше сменен рефера.Много ми е странно всичко.Интересно ми е дали ако например Берое или Светкавица поискат ей така 2 дена преди мача да се смени съдията каква ще е реакцията на БФС.

Смешник , първо проверявай това дето искаш да напишеш и тогава го пиши !

Къде видя че Тодоров ще е съдия на мача ЦСКА - Левски ?
Таско Тасков е първия избор... миналия кръг завърши вчера , кога са му дали наряд на Тодоров да свири ЦСКА - Левски ?
Вземи напиши нещо за Левски стига си плюл , като храчеща камила само по ЦСКА , "капацитет" такъв !

Тогава защо от вашия клуб не са искали Тодоров.С това своеволие и по тая логика всички да почнат преди всеки мач с по един списък кои съдии да не искат да им свирят мача.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 окт 2011 20:17

Ивайло Стоянов е съдията, който най-много ми се нрави от известно време.Ръководи много обективно срещите,позволява да се играе, а не свири за "неправилно дишане", както много негови колеги ВКЛЮЧИТЕЛНО и Тасков.Той ще е следващият топ съдия в България според моето скромно мнение
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 окт 2011 20:18

THE RED SNAKE написа:
L_Messi написа:
THE RED SNAKE написа:
Искаш да кажеш, че подпиране за Левски от страна на Тасков в този мач е нямало, понеже дал дузпа за Берое срещу Левски. Дузпата си я имаше тогава. Футболистът играе с ръка в наказателното поле, точно пред съдията става това нещо ;) . Ако си намериш отнякъде видео от този мач изгледай го пак ;) .

Кое е глупости, че нямаше аванта от страна на Тасков срещу Левски или играта с ръка на Огнянов, особено когато ръката удря топката не е дузпа. Дузпа за Берое срещу ЦСКА си имаше и поне мен не ме е срам да си призная за разлика от тебе и темата е за съдията на мача Таско Тасков ;) .

Виж, много е просто - ако Тасков искаше да ни подпре в Стара Загора, просто нямаше да им даде дузпа, както примерно го направи Генов тази есен в мача им с вас. Просто не виждам как може да подпреш даден отбор, отсъждайки дузпа срещу него, от която резултатът да бъде изравнен.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 окт 2011 20:19

B__A__N__DA__TA написа:Ивайло Стоянов е съдията, който най-много ми се нрави от известно време.Ръководи много обективно срещите,позволява да се играе, а не свири за "неправилно дишане", както много негови колеги ВКЛЮЧИТЕЛНО и Тасков.Той ще е следващият топ съдия в България според моето скромно мнение

Ако това е сватбаря те подкрепям.Не се церемони много и играчите имат респект към него.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

would
Контакти:

Мнениеот would » 25 окт 2011 20:25

Не ми пука кой ще е съдията, важното е Левски да спечели този мач!

Върни се в “Футбол - България”