rado. написа:И накрая,Коце Видолов,което всъеност е най-правилно според мен
аз мисля,че е рано КОЦЕТО да бъде хвърлян в огъня.един ден да,но нека за сега е помощник на някой опитен треньор.МЪРИ И НАСКО са много добър вариант,както и РАДУКАНОВ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nik_bg1 написа:В независимият, ако ги пуснат на балотаж Коцето, овчата глава + Пичони за цвят, малкия Вуцан, ще им диша прахта и на двамата.
[offtopic]Иначе в независимия гласувах за Коцето.[/offtopic]
Месершмит написа:Ново 20, няма да е Вуцов, ще преговарят с Мъри.
tempo-bg.com
Запознати твърдят, че много близо до подпис е бившият национален селекционер и наставник на Левски, Литекс и Анортозис – Станимир Стоилов. Той и синята легенда Наско Сираков вече са поставили условията си, при които могат да поемат най-стария футболен клуб у нас, твърди сайтът zasada.bg.
Наско Сираков вече бе играч на „канарчетата“ по време на блестящата си футболна кариера.
Двамата са поискали пълни права да направят изцяло нова селекция, с която догодина да се атакуват челните места в „А“ група.
Muscarin написа:Месершмит написа:Ново 20, няма да е Вуцов, ще преговарят с Мъри.
tempo-bg.com
Запознати твърдят, че много близо до подпис е бившият национален селекционер и наставник на Левски, Литекс и Анортозис – Станимир Стоилов. Той и синята легенда Наско Сираков вече са поставили условията си, при които могат да поемат най-стария футболен клуб у нас, твърди сайтът zasada.bg.
Наско Сираков вече бе играч на „канарчетата“ по време на блестящата си футболна кариера.
Двамата са поискали пълни права да направят изцяло нова селекция, с която догодина да се атакуват челните места в „А“ група.
Е т`ва е!
Шврнц Тпрунков написа:Muscarin написа:Месершмит написа:Ново 20, няма да е Вуцов, ще преговарят с Мъри.
tempo-bg.com
Е т`ва е!
Човекът ще вземе парите и ще каже "Ще видим"...
emo_75 написа:Шврнц Тпрунков написа:Човекът ще вземе парите и ще каже "Ще видим"...
айде сега и МЪРИ и НАСКО ли няма да харесаме,доказани победители.ами ШВАРЦ, ГУАРДИОЛА още не са го изгонили от БАРСА,не можем да го вземем.
emo_75 написа:айде сега и МЪРИ и НАСКО ли няма да харесаме,доказани победители.ами ШВАРЦ, ГУАРДИОЛА още не са го изгонили от БАРСА,не можем да го вземем.
група съветски учени написа:emo_75 написа:Шврнц Тпрунков написа:Човекът ще вземе парите и ще каже "Ще видим"...
айде сега и МЪРИ и НАСКО ли няма да харесаме,доказани победители.ами ШВАРЦ, ГУАРДИОЛА още не са го изгонили от БАРСА,не можем да го вземем.
Аааа Гуардиола не, феновете няма да го харесат, много е черен, прилича на циганин.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта