Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Вили Вуцов се разбра с Ботев (Пд)

Мнениеот bulgaro » 25 окт 2011 11:29

Месершмит написа:
Уейн Рууни написа:
Шврнц Тпрунков написа:На печелившите - честито!

Тоя на снимката да не е нелегалното такси? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: С фланелка на Юве ?!?

Той е, в цялата си прелест(с официалния си "костюм") и във ВИП ложата на Лаута. :lol:

Сърцето му е Локо Пловдив
:lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 окт 2011 11:35

bulgaro написа:Сърцето му е Локо Пловдив :lol:

като гледам емблемата ми се стори Ювентус :o
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 25 окт 2011 11:36

FILIP1912 написа:
Pupper_ написа:Super! С нетърпение очаквам Велизар и велизарчетата, пак да почнат с простотията. Голям филм ще се получи. Те крещят от трибуните, от скамейката политат бутилки вода и бели чехли ... На такава публика, такъв треньр!
Да ни е честит!

Мнението на ръководството е че е допусната огромна грешка с назначаването на Хубчев, та в тази връзка виновни ли са тези, включително и Велизар, че искаха оставката на Хубчев, заради безидейната игра или е виновно ръководството, че не взе навреме мерки и не го уволни по-рано.

Велизар ли защитаваш? Ти чувал ли си какви неща си позволява да крещи? Това не е начина!
Пак ще повторя, докато цари простащина и неуважение сред нас феновете, ще си носим кръста на треньор с уникален "стил": Вили Вуцов.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2011 11:49

Сега пък и Радуканов изплува като вариант за треньор? Докато не обявят официално нещо само си чешем езиците, май.
http://www.plovdivnews.net/index.php?op ... &Itemid=82

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 25 окт 2011 12:00

ogrizko написа:Черно море игра най-добрия си футбол под негово ръководство.... бихме ЦСКА на Армията, бихме Литекс в Ловеч, направихме 2 хикса с Левски, играехме много красиво и направо мачкахме съперниците си... жалко само, че гръмнаха Илия Павлов, иначе следващия сезон ставахме шампиони :!:
Мисля, че човека умее да надъхва отборите си и е добър специалист, на мен лично ми харесва и си мисля, че Ботев Пд спечелиха :roll:

Прав си! Левски също играха добре и нападателно по негово време и само една нелепа загуба в Европа го принуди да напусне. Мисля, че с него няма да имаме никакъв проблем да минем групата, а и на лекетата в съблекалнята им трябва някой като него, който да им раздава шамари след всяка малоумщина.
Друг плюс е, че няма да позволи някой да му прави селекцията, както беше при Хубчев. Протежетата на Бакала ще си тръгнат полела-лека, а и Вуцов е в добри отношения с доста добри футболисти. Което също е плюс, нищо чудно някой от тях да акостира зимата на Колежа.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 25 окт 2011 12:26

pesho_1913 написа:Когато Вили дойде в Славия първият полусезон играехме много добре, ама вторият много слабо без никаква идея - всякаш играчите не се познаваха за първи път се виждаха. Дали той беше виновният за слабата игра или един дебел не се знае и така напусна..

Веднага ти казвам една от причините за напускането му - мача на Овча Купел с буферите! Вили искаше да ги изпраска и да ги прати в Б-група, но бат ви Венци беше решил да вземе някой лев от тоя мач и го продаде! 1-2, нали помниш. Това е.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 окт 2011 12:45

Забравете скуката с Вили, само това мога да ви кажа. Независимо какво е правил и как повечето хора го приемат с насмешка, за мен е приличен наставник, който живее за отбора си, независимо дали той се казва Калиакра, Черно море, Левски, Славия или сега Ботев ;) По-емоцонален е от необходимото, често пъти е простак и гамен, но при него няма да видите играчите си да се влачат по терена и да отбиват номера, нито ще цепи басма на някакви звезделинчовци. Отборите му не винаги играят красиво, но се борят до последно за всяка топка и предпочитат атакуващия стил на игра. Вили си е атракция за всеки стадион, няма какво да се лъжем :mrgreen: Между другото, сядал съм на маса заедно с него и е готин и като човек, ще се превивате от смях само след няколко минути :lol: :lol: :lol:
Според мен с него няма да имате проблеми да влезете в А група, както и да елиминирате някой елитен тим за Купата, аз лично не бих искал Славия да гостува на Ботев в Пловдив с Вили Вуцов начело, защото това ще е един ужасно труден мач за нас :roll: Успех на Вили и на канарчетата :!:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 25 окт 2011 13:02, променено общо 1 път.
Изображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 окт 2011 12:58

Yellow major написа:Сега пък и Радуканов изплува като вариант за треньор? Докато не обявят официално нещо само си чешем езиците, май.
http://www.plovdivnews.net/index.php?op ... &Itemid=82

новината е вярна.наистина в момента преговарят с Радуканов и аз лично ще се радвам много ако стане той.от всички имена които се спрягат мисля,че той е най-подходящия.смятам,че с него най-лесно ще стигнат до разбирателство за договор.
дано да е той.

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 25 окт 2011 13:02

hetfield написа:Много практичен ход на ръководството.С един удар назначават пресаташе,треньор,а и публиката няма да скучае ако мача е постем.Чудя се защо Шкумбата е отказал поста,за мен е по-подходящ.

:) за съжаление в тоя момент не ми е до смях

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 окт 2011 13:03

ogrizko написа:
bulgaro написа:Сърцето му е Локо Пловдив :lol:

като гледам емблемата ми се стори Ювентус :o

[offtopic]Е то е едно и също :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”