Кой да бъде новия треньор на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Вили Вуцов се разбра с Ботев (Пд)
metodito написа:Като фен на "Левски" се радвам за Вили. Той е работлив специалист и според мен ще ви качи в А група, ако му се даде реален шанс да работи. Показал е какво може с тимовете на Черно Море и Каварна.
На Герена ... нещата са различни и не дава реален поглед върху уменията му.
Какво може и какво не, времето ще покаже.
Мисля, че щом ръководството му дава шанс и аз ще му го дам...
Това не ми пречи да съм против назначаването му, на поста ст.треньор... и да работи в нашият клуб.
- Yellow major
- Контакти:
Дори и да не е истина, си мисля, че за нашите '' примадони" им трябва такъв треньор, който няма да си остави "магарето в калта'' и да им търпи своеволията. Сигурен съм още ,че и контакта с феновете ще бъде много по-естествен и колоритен отколкото при Хубчев. С една дума Ботев ще бъде ежедневно в устата на медиите, нещо от което се нуждаем след постните ни продукции напоследък. Останал съм и с впечатлението,че той има дух на победител и не търпи да се гаврят с отбора който води, независимо кой е той. Ще видим дали ще е той, но изтеклата информация по медиите води към него!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Yellow major написа:Дори и да не е истина, си мисля, че за нашите '' примадони" им трябва такъв треньор, който няма да си остави "магарето в калта'' и да им търпи своеволията. Сигурен съм още ,че и контакта с феновете ще бъде много по-естествен и колоритен отколкото при Хубчев. С една дума Ботев ще бъде ежедневно в устата на медиите, нещо от което се нуждаем след постните ни продукции напоследък. Останал съм и с впечатлението,че той има дух на победител и не търпи да се гаврят с отбора който води, независимо кой е той. Ще видим дали ще е той, но изтеклата информация по медиите води към него!
Напълно споделям мнението ти. За себе си съм убеден, че Вуцов е кадърен треньор, независимо от поведението си понякога и нагласите срещу него.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Много практичен ход на ръководството.С един удар назначават пресаташе,треньор,а и публиката няма да скучае ако мача е постем.Чудя се защо Шкумбата е отказал поста,за мен е по-подходящ.
ZinedineZidane написа:Yellow major написа:Дори и да не е истина, си мисля, че за нашите '' примадони" им трябва такъв треньор, който няма да си остави "магарето в калта'' и да им търпи своеволията. Сигурен съм още ,че и контакта с феновете ще бъде много по-естествен и колоритен отколкото при Хубчев. С една дума Ботев ще бъде ежедневно в устата на медиите, нещо от което се нуждаем след постните ни продукции напоследък. Останал съм и с впечатлението,че той има дух на победител и не търпи да се гаврят с отбора който води, независимо кой е той. Ще видим дали ще е той, но изтеклата информация по медиите води към него!
Напълно споделям мнението ти. За себе си съм убеден, че Вуцов е кадърен треньор, независимо от поведението си понякога и нагласите срещу него.
На разпасана команда каквато сме точно такъв човек и трябва!
В една ненормална обастановка само един "ненормалник" може да се справя.А в Ботев нещата в момента са разграден двор.
Треньора беше възпитател,Президента(както принципно не е правилно да се нарича Марин) е повече момче за всичко... останалите с неясни функций.Феновете гонят футболисти и правят селекцията!!! Лудо

Тоя е пълен малоумник и ку-ку, какво има пречи Коцето, който е въможно най-добрия вариант. Защо не го оставят, ще го назначат като мениджър на отбора, така колко треньори водят отборите в А група без да имат лиценз.
Но все пак Овчата глава е по-добре от Хубчев, поне няма да играем с 15 защитника (надявам се де) пък и ще е весело по трибуните.
Но все пак Овчата глава е по-добре от Хубчев, поне няма да играем с 15 защитника (надявам се де) пък и ще е весело по трибуните.
- pesho_1913
- Контакти:
Когато Вили дойде в Славия първият полусезон играехме много добре, ама вторият много слабо без никаква идея - всякаш играчите не се познаваха за първи път се виждаха. Дали той беше виновният за слабата игра или един дебел не се знае и така напусна..
Поне ще има кой да плаши страничните съдии.
Поне ще има кой да плаши страничните съдии.

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
drogooo написа:Феновете гонят футболисти и правят селекцията!!! Лудо
То това си е много хубаво даже. Иначе според мен за Б група е много добър избор

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
аз се чудя защо не опитаха да привлекат Радуканов след като го освободиха в подходящ за нас момент.иначе Вили ще ни вкара в А ГРУПА,но не знам след това дали има капацитет за повече.
нека подкрепяме отбора,а времето ще покаже.всеки има право на шанс да покаже какво може.
нека подкрепяме отбора,а времето ще покаже.всеки има право на шанс да покаже какво може.