пенев вече не е тренер на литекс
сега господа , сетихте ли се за оноуй 3-2 между Левски и литекс ?
ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
с чисто сърце казвам -ГОНЗО Е НЕ ПО МАЛКО ПРОДАЖНИК ОТ ТАРА . ТОЗИ УЧАСТВА ВЪВ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ КАЗАНСКАТА АФЕРА , ТА СЕ СТИГНЕ ДО МАЧОВЕ КАТО ТОЗИ С ЛИТЕКС , КАВАРНА И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ 1-3 ОТ ЦСКА .
ГОВНЬО , НЕ ТЕ ЛИ БЕШЕ СРАМ БЕ ?
ГОВНЬО , НЕ ТЕ ЛИ БЕШЕ СРАМ БЕ ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
ЕТО ВИ ЕДНО МОЕ МНЕНИЕ СЛЕД МАЧА С ЛОВЕЧ ОТ СЕПТЕМВРИ МЕСЕЦ , КОЕТО БЕШЕ УСЛУЖЛИВО ИЗТРИТО ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ПОД ТЕМАТА ЛЕВСКИ-ЛИТЕКС .ЕТО И САМОТО МНЕНИЕ
от zlobul на 18 Сеп 2011 09:40
прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК
от zlobul на 18 Сеп 2011 09:40
прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК
- blue avalanche
- Контакти:
zlobul написа:
Щом Йеленкович не е контузен,интересно ми е защо,все още,не играе?

blue avalanche написа:zlobul написа:
Щом Йеленкович не е контузен,интересно ми е защо,все още,не играе?Сигурно учи за цирков артист...Очаквам "проникновените" ти "прозрения" за "циркаджията" Йеленкович.
ЙЕЛЕНКОВИЧ , не беше добре и преди мача , за сметка на това пък янев май получи треньорска контузия

абе пич толкова ли е трудно да се признае че говньо не само че е некадърник , ами и продажник ?
- blue avalanche
- Контакти:
zlobul написа:blue avalanche написа:zlobul написа:
Щом Йеленкович не е контузен,интересно ми е защо,все още,не играе?Сигурно учи за цирков артист...Очаквам "проникновените" ти "прозрения" за "циркаджията" Йеленкович.
ЙЕЛЕНКОВИЧ , не беше добре и преди мача , за сметка на това пък янев май получи треньорска контузия)
абе пич толкова ли е трудно да се признае че говньо не само че е некадърник , ами и продажник ?
Това,че Гонзо е некадърен треньор има общо с контузиите в Литекс,защото...?
- Levski 1914
- Контакти:
zlobul написа:пенев вече не е тренер на литекс
Да, помня твоята конспиративна теория, и? Какво общо има загубата на Литекс от Левски и това, че Любо Пенев е фаворит за поста нац. селекционер?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Нека напомня една интересна случка преди 22 години на конспираторите. Да помните, че точно Пената ни разби с 5:0 през есента на 1989? Сигурно помните резултата, но не и треньора на ЦСКА. Така, с това искам да кажа, че Пенев със сигурност е по - добре за тях, отколкото за нас.
Но ние сме "Левски" и напук на големия мотиватор и треньор Димитър Пенев трябва да ги бием.
На всяка цена.
Но ние сме "Левски" и напук на големия мотиватор и треньор Димитър Пенев трябва да ги бием.
На всяка цена.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Levski 1914 написа:zlobul написа:пенев вече не е тренер на литекс
Да, помня твоята конспиративна теория, и? Какво общо има загубата на Литекс от Левски и това, че Любо Пенев е фаворит за поста нац. селекционер?

сигурно ще кажеш , че дуци е викнат за Бог да прости в цска , сигурно в понеделник уволниха зафиров от калиакра , защото паднал от левски с 3-2 на герена

- Levski 1914
- Контакти:
zlobul написа:Levski 1914 написа:zlobul написа:пенев вече не е тренер на литекс
Да, помня твоята конспиративна теория, и? Какво общо има загубата на Литекс от Левски и това, че Любо Пенев е фаворит за поста нац. селекционер?)) каквато държавата , такъв и футбола . трагедия и пак трагедия ......че нали цирковете които се разиграват са за такива като вас .
Добре че не са ни били, защото националният ни отбор нямаше да има честа да бъде воден от Любо Пенев.

Хубаво е, че влизаш във форума, за да ни просветиш нас невежите

EDIT: Калиакра уволни Зафиров преди мача с Левски! И го уволни заради разгрома от Черно море!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/