Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПЕТИЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ТОПУЗАКОВ- линкът към петицията
За сега само 23 човека са подписали.Чакам одобрение в Майспейса на Левски и Топчо.
110 години любов!
ЦСКА Е ИНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ - ЦСКА като отбор-галеник на партийната върхушка на БКП преди 10 ноември.
Самото създаване на червения отбор става с Постановление на МС, което само по себе си доказва, че това е една държавна креатура, предназначена да бъде витрината на славния социалистически спорт. В подкрепа на това може да бъде изтъкнато, че на този така наречен отбор на българската армия са вменени всички символи на ръководещата съгласно Член 1-ви на Конституцията на НРБ, партия-държава БКП. Такъв е червеният цвят на екипите на ЦСКА - същият като цвета на знамената на БКП, емблемата на отбора е петолъчка, взета на назаем от по-големия брат СССР и символизиращ единството на пролетариата от 5-те континента.
Следващият довод за партийно-държавния генезис на червения отбор е че основните стожери в осигуряването ма комфортното и водещо положения на отбора е поверено на едни от най-изявените партийни и държавни ръководители като Милко Балев и Добри Джуров / сред най-приближените до Тодор Живков /. Така веднага след създаването си и изпадането си още на следващата година, отборът е обединен с вече осигурилият си титлата Септември и това е едва първата от всички откраднати в последствие титли.
По броя на титлите нашето четирибуквено недоразумение се нарежда на 2-ро място след Глазгоу Рейнджърс, като безпрецедентено в цялата история на футбола до падането на берлинската стена е спечелването на 10 титли за 12 години / По-късно подобни рекорди бяха изравнени в периода на криминалния преход в бившите соцстрани - Сконто в Латвия и други подобни отбори /.
Самото създаване на червения отбор става с Постановление на МС, което само по себе си доказва, че това е една държавна креатура, предназначена да бъде витрината на славния социалистически спорт. В подкрепа на това може да бъде изтъкнато, че на този така наречен отбор на българската армия са вменени всички символи на ръководещата съгласно Член 1-ви на Конституцията на НРБ, партия-държава БКП. Такъв е червеният цвят на екипите на ЦСКА - същият като цвета на знамената на БКП, емблемата на отбора е петолъчка, взета на назаем от по-големия брат СССР и символизиращ единството на пролетариата от 5-те континента.
Следващият довод за партийно-държавния генезис на червения отбор е че основните стожери в осигуряването ма комфортното и водещо положения на отбора е поверено на едни от най-изявените партийни и държавни ръководители като Милко Балев и Добри Джуров / сред най-приближените до Тодор Живков /. Така веднага след създаването си и изпадането си още на следващата година, отборът е обединен с вече осигурилият си титлата Септември и това е едва първата от всички откраднати в последствие титли.
По броя на титлите нашето четирибуквено недоразумение се нарежда на 2-ро място след Глазгоу Рейнджърс, като безпрецедентено в цялата история на футбола до падането на берлинската стена е спечелването на 10 титли за 12 години / По-късно подобни рекорди бяха изравнени в периода на криминалния преход в бившите соцстрани - Сконто в Латвия и други подобни отбори /.
лено айде гледай си отбора.Недей опорочава темата с петицията с тъпизми.Идеята на темата е тези които искат да изкажат мнението си да го направят тук
http://bgpetition.com/Topuzakov/ index.html
А,не за спорове кой е Левски и цска.
http://bgpetition.com/Topuzakov/ index.html
А,не за спорове кой е Левски и цска.
110 години любов!
maximalniq написа:Ние не сме никакви ,за да решаваме кой ще идва и кой ще си отива!Който плаща,той поръчва музиката!Нашата работа е да подкремя отбора...
Ние сме феновете на ЛЕВСКИ.Ясно ли ти е това?ние определяме правилата.Защото сме закон в тази държава.Само ЛЕВСКИ
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта" ;
7:1 ( 1994г. ), най-големият син погром над цС*ка. Цесекарите буквално са смазани и разбити от "сините".
5:0 ( 1998г. ), навръх 50 годишния юбилей на цС*ка червените губят катастрофално от Левски на финала за купата на България с 5:0.

7:1 ( 1994г. ), най-големият син погром над цС*ка. Цесекарите буквално са смазани и разбити от "сините".
5:0 ( 1998г. ), навръх 50 годишния юбилей на цС*ка червените губят катастрофално от Левски на финала за купата на България с 5:0.

Не обръщайте темата на караница.Който ще се подпише да го направи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Toва казвам и аз.И ако можете да помагате за разпространението ще съм ви много благодарен.
110 години любов!
Подписах се, от ЦСКА съм, но искам Топузаков в Левски.Мотиви-Топчо е изгубил от отскока си с годините, а с това компенсираше ниския си ръст преди.Защитната двойка Топузаков- Рабех е мечта за всеки отбор с високи футболисти, а и едва ли ще забият на пейката някой от двамата.Като добавим двете бразилета и останалите халфове и нападатели средният ръст на отбора е зле-съответно статичните положения и борбата за първа топка също.Все пак мотивите са второстепенни и важното е, че и аз искам Топчо в Левски, затова и подписах петицията.
Re: Контроли
Аз съм от ЦСКА и не се интересувам от Левски обаче предполагам че всеки отбое ще изиграе поне 1-2 контроли