Атанас Джамбазки е новият треньор на Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

unobg
Контакти:

Re: Атанас Джамбазки е новият треньор на Литекс!

Мнениеот unobg » 24 окт 2011 20:46

ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ПЕНЕВ САМ Е КАЗАЛ, ЧЕ НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ И ЧЕ И ЗА НЕГО И ЗА КЛУБА ПРОМЯНАТА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРОТО!! Тази мълва, че Пенев си тръгва е от няколко дни 4-5.. Освен това ще има и други промени в ръководството, но за тях да изчакаме.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 окт 2011 20:47

delqnski47 написа:И накрая от всичките треньори само ЕДИН ще оцелее!Познайте кой :lol: :lol: :lol:

Не ли е ясно? Петев.
На Гонзо са му наточили ножа. Само дето изчакват мача с ЦСКА. Независимо кой бие.
;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2011 20:48

BLUE CHAMPIONS написа:В началото на сезона бях засякъл някъде се приемаха залози за първи уволнени треньори. Не ми се мисли какви ли са били коефициентите точно за 1-ви Цска и 2-и Литекс :o

Не са първи и втори. ;) Няколко отбори вече си смениха треньорите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 окт 2011 20:50

Tommi написа:
BLUE CHAMPIONS написа:В началото на сезона бях засякъл някъде се приемаха залози за първи уволнени треньори. Не ми се мисли какви ли са били коефициентите точно за 1-ви Цска и 2-и Литекс :o

Не са първи и втори. ;) Няколко отбори вече си смениха треньорите.

Беше започнало вече първенството, не си спомням точно кой кръг беше като ги мярнах
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2011 20:51

Изборът за нов треньор на шефовете в Литекс не е никак лош.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 24 окт 2011 20:53

greenlandia написа:Всички са полудели, но то в БГ футбола какво да очакваш друго! едните бяха на 2-ро място и смениха тренера, другите биха Лидера и смениха тренера, от това по-лудо здраве му кажи. Типично по Български.

Пенев не е уволнен, а освободен по взаимно съгласие и явно Боби е хвърлил доста пари към Ганчев, за да се съгласи да го пусне да поеме националите ни.Преди малко по Канал 3 на пресконференцията Атанас Джамбазки каза, че от Литекс са влезли в контакт с него преди 2-3 дни и той не се е поколебал да се съгласи.Според думите му такъв шанс се отваря веднъж в живота да водиш такъв отбор и без колебания се е съгласил да поеме.

Според това което каза явно той ще води отбора до края на есенният дял, защото измърмори нещо подобно, че след Нова Година ще се види на къде ще се развият нещата.Ако Литекс не направи фатални грешки под негово ръководство може и да го оставят да води до края на сезона и най-вече ако Литекс тази година не иска да се бори за титлата.
Според това решение на Литекс за смяната на треньора най-вероятно тази година няма да се борят за първо място, а за Купата или 2-3 място - ще видим.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2011 20:55

BLUE CHAMPIONS написа:Беше започнало вече първенството, не си спомням точно кой кръг беше като ги мярнах

Но по време на шампионата вече има няколко треньорски смени. Локо Сф, Ботев Вр, Калиакра, вчера и Светкавица обяви Никола Спасов за треньор.

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 24 окт 2011 20:58

Прав му път на Любо...
От началото на сезона Литекс отпадна от ШЛ и ЛЕ, загуби от Левски и беше на 7 точки от първото място. И въпреки това гледах всеки един мач на Литекс, защото ми харесваше играта на отбора, действията на скорост, налагането на млади футболисти от академията. Отборът имаше стил на игра, а и много резерви пред себе си свързани с новите футболисти, които всички до един са много добри, но нямахе време да се обиграят и климатизират за най-важните мачове в евротурнирите...
И сега какво ? Всичко почва от началото, Литекс ще се върне към предишното посредствено ниво, когато се чакаше индивидуалните проблясъци да решават всичко, а останалото да е една огромна мъка.
Пенев пък ще се мъчи в националния с "мисия невъзможна", а забрави за жеста от страна на Ганчев, който покри някои негови дългове, когато пое Литекс. Страхотна "симбиоза"...

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 24 окт 2011 21:00

По ирония на съдбата най - некадърния треньор в А група е бетониран на поста си, а изненадващите смени следват една след друга.

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 24 окт 2011 21:01

И сега кой ще е треньор на Враца, сигурно Радуканов?

Върни се в “Литекс”