Христо Янев -последният мохикан на изпълнението на фаловете
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Христо Янев -последният мохикан на изпълнението на фаловете
Христо Бонев.
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- орчо войвода
- Контакти:
1.Христо Бонев 2.Начко Михайлов 3.Павел Панов 4.Чико 5.Пламен Гетов и т.н...От сегашните играчи в А-група няма такъв за първата десетка.Днес първо нямаше фаул,второ-това беше вратарски гол,от построяването на стената до реакцията след удара.
Според мен Янев,Г.Илиев,Мартин Петров трябва да покажат на по младите как се бият пряк свободни
Хайде и аз да добавя един добър изпълнител на фаулове от вече недотам близкото минало - Чавдар Цветков.
-
Пламен Марков - да не го забравяме и него.
Последна промяна от гражданин от село на 24 окт 2011 21:22, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Иван Цветков, колеги
http://vbox7.com/play:m2086ed6ff
Докато беше в Пирин също вкара 3-4 гола след прекрасно изпълнение на пряк свободен удар.....друг е въпроса защо той не е основния изпълнител в Левски 

- Shumen1929
- Контакти:
Христо Янев е добър изпълнител на статични удари,но за мен номер 1 е Гетов.За мен е номер 1 не защото игра и в Шумен.Спомням си тези времена,а когато имаше свободен удар за Шумен целия стадион ставаха прави и очакваха гол.В по-голям процент това си беше гол.А какво да кажем за извеждащите му подавания?Щом нападател като Мирославов вкара толкова голове всички думи са излишни.Пламен Гетов е един от най-добрите ни плеймейкари изобщо в цялата история и само за жалост съдбата не го събра в един отбор с Балъков и Ко 1994.
Любомир Божинов е страхотен изпълнител на фаулове 

След като до големите добавяте и по-посредствени такива ,аз бих добавил и Марчо Дафчев преди около три години дори забраниха да се свири фал в полза на Локомотив около наказателното поле .А иначе изпълнители като Бате Начко и Пламен Гетов са действетелно ненадминати (поне във времето откакто аз гледам футбол)
През 80-те години играеше Цонко Симеонов в Сливен и Нафтата и бележеше редовно а също и Георги Йорданов -Ламята
Върни се в “Футбол - България”