Честито!Първи трансфер за лятото
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Честито!Първи трансфер за лятото
Абсолютно беэсмислен трансфер.Тая година много ялова эа юнайтед откъм нови попълнения.Лошо.Много лошо.
И аз мисля, че не става този футболист за Юнайтед.Сър Алекс явно иска да засили конкуренцията на всеки пост, но с махането на Роналдо се иска нещо по-стойностно 

Честито да ви е!Сър Алекс нямаше да го вземе,ако няма нужда от него.
Tom Kruz написа:За мен това е трансферна грешка!18 млн паунда за това еквадорче което има 7 гола за Уиган за 2 сезона си е престъпление.Според мен Нани и този са напълно еднакви играчи.Лошо лошо трябваше някой по доказан като Давид Силва или Ашли Иънг от Вила да се вземе.След неособено добрия трансфер на Бербата съра прави втора грешка.В отбора след Андерсон и Тевез няма много добри трансфери
хаха Андерсон! И били ми казал какво е направил той за отбора че е успешна покупка, незнам да се е запомнил с нещо

Валенсия - човекът отбор 

- Lord of memories
- Контакти:
И втория трансфер е ясен, има устна уговорка между Най-големия и Бенземата, остават уточненията около сумата и бла бла с Лион и ще пътува за Карингтън, айде честито.
GGMU
Не бързай, да не урочасаме работата.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Lord of memories написа:И втория трансфер е ясен, има устна уговорка между Най-големия и Бенземата, остават уточненията около сумата и бла бла с Лион и ще пътува за Карингтън, айде честито.
Това от къде го разбра, повечето са слухове.
- Lord of memories
- Контакти:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5408324,00.html
И е казал че не иска да играе в Мадирд, а единствените с който се борим са те за подписа му.
А и скай спортс не би следвало да са гнусен таблоид като Сън и Дейли, а са си спортна телевизия т.е не би трябвало да спекулират с тея неща като другите.
И е казал че не иска да играе в Мадирд, а единствените с който се борим са те за подписа му.
А и скай спортс не би следвало да са гнусен таблоид като Сън и Дейли, а са си спортна телевизия т.е не би трябвало да спекулират с тея неща като другите.
GGMU