Страните които сте посетили - мнения снимки и впечатления

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Страните които сте посетили - мнения снимки и впечатления

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 окт 2011 17:16

Букурещ (малкият Париж), Атина (красив град, за разлика от мустакатите гъркини, чиито задници се удрят в бордюра, когато слизат от тротоара, за да пресекат улицата), Солун, Никозия (белият град; заради жегите на панаира, където бях командирован, се работеше от 18 до 24 часа през нощта), Белград (красив град, разположен там, където Сава се влива в Дунав), Скопие, Битоля, Москва, Ленинград (когато все още се наричаше така, един прекрасен, аристократичен град), Киев (прилича донякъде на София, украинките са изключително красиви жени), Берлин, Лайпциг, Дрезден, Магдебург, Дюселдорф, Будапеща (много красив град, особено парламентът), Виена (пред тамошните дворци нашите големи обществени сгради изглеждат като конюшни), Линц (спокоен, красив град, пътят Виена – Линц покрай Дунав предлага прекрасни гледки). :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 окт 2011 18:15, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 окт 2011 17:17

Сърбия
Румъния
Македония
Унгария
Австрия
Испания
Канарските острови
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 24 окт 2011 17:17

Цялата бивша Югославия, Гърция, Ромъния,Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Италия, Швейцария, Франция.Надявам се в близките 2-3 години да направя един тур до скандинавия, обаче .... най ме е яд че не съм обиколил БЪЛГАРИЯ, толкова красиви места на толкова кратко разстояние а аз дрема като пор. Живот и здраве на пролет всеки уикенд ще се обикаля да опознаем родината !

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 24 окт 2011 17:20

Неутрален написа:Цялата бивша Югославия, Гърция, Ромъния,Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Италия, Швейцария, Франция.Надявам се в близките 2-3 години да направя един тур до скандинавия, обаче .... най ме е яд че не съм обиколил БЪЛГАРИЯ, толкова красиви места на толкова кратко разстояние а аз дрема като пор. Живот и здраве на пролет всеки уикенд ще се обикаля да опознаем родината !

[offtopic]Правилно , и аз съм поддръжник на твоето мнение , скоро ще направя тема за 100те нац.обекти , и колко от тях хората са посетили и какво им е впечатлението за тях , и естествено любимото им място :)[/offtopic]
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 24 окт 2011 17:27

ФРАНЦИЯ - Париж(много мръсен и мрачен град, но пропит с история), Страсбург(катедралата там мога спокойно да кажа, че е най-красивата която съм виждал, а трамваите им са по 1 милион парчето...) и Троа
ХОЛАНДИЯ - Амстердам(впечетлен съм от този град във всеки 1 аспект, а организацията, реда и спокойствието в тази държава е на висота) и Тилбург
БЕЛГИЯ - Брюксел(тук колкото и странно да звучи, този град не ми хареса има причини ама ще трябва да пиша до утре..)
ИСПАНИЯ - Барселона (това е най-прекрасният град, в който съм бил. Просто е толкова кичозен, разнообразен, оживен и красив... А също така бях и на мача, когато връчиха купата на Барса с/у Депортиво)
УНГАРИЯ - Будапеща
Гърция - Солун
За сега толкова, но има време и за други дестинации ;)

thrust
Контакти:

Мнениеот thrust » 24 окт 2011 17:43

Бях командирован в Египет по време на преврата в началото на годината. Все пак успях да разгледам пирамидите и музея.

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 24 окт 2011 17:47

Аз съм също са 100 нац. обекти мога да говоря много защото съм ги посети всичките:)...
а и още много други единствено видинска област нямам виждане ...много ми е далеко с кола...
Както и вр. Голям Перелик в родопите ...всичко друго къде що се сетите:)))))))))))))))))))))))
и продължавам...
Но в БГ си е много ГОТ... жалко за държавата ни ,не за Нацията :twisted:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 окт 2011 17:54

Гърция - Атина и едно малко градче близо до Аргос, което на български мисля, че се казва Наплю ( :mrgreen: ). В пъти повече ми хареса от Атина. За гръците е много познато, понеже е била първата им столица след освобождението от османците.
Македония - Охрид, Скопие, Струга - изключително приятно беше в Охрид и македонците бях много приятни и дружелюбни с нас... Останалата част на държавата не ме впечатли.
Хърватия - Загреб - отново не ми хареса... изключително неприветлив и грозен... На моменти ми се струваше, че София е в пъти по-красива от него.
Унгария - Будапеща - не беше лош градът сравнително хубав...
Германия - Мюнхен, съгласен съм с един колега, който по-горе беше написал за Олимпия парк и автомобилите, но бих добавил и Deutches Museum като една от най-големите атракция или поне аз бях много впечатлен от него.
Италия - Рим, Венеция, Флоренция, Пиза - хубава страна, красиви сгради, много история... Наистина ми хареса... само бях разочарован от Венеция - изключително прехвалена е :!:
Сан Марино - най-хубавото нещо в Италия... Изключително приятна и красива страна
Ватикана - препоръчвам горещо на всички фенове на изкуството да отидат във Вариканските музеи и църквата св.Петър...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 окт 2011 17:55

Гърция!
Италия!
САЩ!
Не мога да го опиша трябва да се отиде и да се преживее! Уникално изживяване!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 24 окт 2011 17:57

Гърция,Германия,Кипър,Румъния,Унгария,Словакия,Полша,Сърбия,чехия,Словения,Италия,Хърватска, Франция,Испания,Германия,Дания,швеция,и от няколко години живея в Норвегия!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Върни се в “Свободна зона”