(23.10.2011)Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: (23.10.2011)Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Един мъж се прибира надъхан от работа и вика на жена си -Днес ще те чукам 6 пъти за Час и половина.... а тя му отговаря... -Ало Митьоооо....Аз да не съм Ман Юнайтед......
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
liverpool96 написа:Не се заяждам, но като нищо можехте да отнесете още няколко парцала. Сър Алекс явно се стисна да купи един разиграващ централен полузащитник. Сумати страници се изписаха за Снайдер и накрая нищо.
Имаме си Клевърли,има страхотна фантазия,удар от далече,пас,дълъг пас.
Жалко че се контузи,може да вземем още един подобен зимата и ще сме супер.
B.E.L.20.V.E
zuekaa написа:Един мъж се прибира надъхан от работа и вика на жена си -Днес ще те чукам 6 пъти за Час и половина.... а тя му отговаря... -Ало Митьоооо....Аз да не съм Ман Юнайтед......
Ей не просто

Поне има хора, на които им е смешно след този мач

MuFc1878 написа:Ей не просто![]()
![]()
Този момент колко века го чакахте.... ахахаха
Поне има хора, на които им е смешно след този мачЖиви и здрави!
Бях бесен, но вчера(даже се напих след мача от яд). А това, което е постнал колегата за продължението на мача - е супер забавно и много смешно! Заслужено загубихме, а може би ни се размина и с малко! Добре, че съдията не се направи на принципен, че по едно време Евра ходеше по много тънък лед! Само не видях никой да задава въпроса: "Защо играха от 47-мата минута, до 62-рата, без да бъде извършена смяна, при положение, че беше изгонен централният защитник?" и "Защо до края на мача не се осъществи и третата смяна?" Те въпросите станаха два, ама ако някой ми отговори и аз ще му кажа защо се получи такъв резултат!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Аз също се чуда, защо Съра не пусна веднага Фил Джоунс, а чакаше 15 минути.... Бербатов според мен трябваше още на почивката да замени плачевно играещия Уелбек. Не разбрали, че за такива мачове е нужен човек, който задържа топката и раздава точни пасове 
П.П. Заслужихме си големия шнур в тоя мач.

П.П. Заслужихме си големия шнур в тоя мач.
Лош резултат но нищо повече от загуба на 3 точки.Юнайтед изиграха тежките си мачове за полусезона бихме Челси,Арсенал и Тотнъм,равен с Пуул на техен стадион, загуба от Сити дали 1-6 или 1-110 какво значение има фактите са че на Сити тепърва им предстоят мачове с 3 от тези топ отбори в които нищо не се знае!А и нормално тези араби толкова пари наляха ,такива пари дадоха напълно нормално да играят така според мен това не е честно така да се наливат пари безразборно но не определяме ние правилата.Просто купуват когото си искат и си правят каквото си искат защо да не мачкат?!?
Btovfan80 написа:"Защо играха от 47-мата минута, до 62-рата, без да бъде извършена смяна, при положение, че беше изгонен централният защитник?" и "Защо до края на мача не се осъществи и третата смяна?" Те въпросите станаха два, ама ако някой ми отговори и аз ще му кажа защо се получи такъв резултат!
Отговарям ти: Защото Съра живее в някакъв собствен свят.
От няколко години бърка много състава. Обаче! През тея 4-5 години 4 титли и 3 финала за КЕШ + един спечелен. А де, ходи го разбери!
MuFc1878 написа:От няколко години бърка много състава. Обаче! През тея 4-5 години 4 титли и 3 финала за КЕШ + един спечелен. А де, ходи го разбери!
И сега реално ако погледнеш, тоя един спечелен финал е с дузпи. Дет се вика, на късмет е малко работата. А в другите два финала ни унижиха. И то само защото имаха малко милост... (А до един финал и не стигнахме) Истината е, че по пътя към тея финали не сме срещали сериозен отбор. Едно е да срещнеш Шалке, друго е да си срещу Реал. А за титлите в Англия... И там няма какво да се заблуждаваме, нивото на английския футбол пада. Щом можем да вземем титлата с толкова смешна игра като гости... прави сметка другите претенденти колко са зле... Успехите идват по-скоро от манталитет, от това което се е изграждало с години. И от физическата издържливост. Защото трудно се задържа това ниво на толкова много фронтове. Обаче наш Сър какво направи... подкара втората половина на миналия сезон и ШЛ с един състав. Тая година пък е направо трагичен в реденето на състава..