liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа: RedMagic , искам да кажа, че бай Далглиш е виновен за грешките на трансферния пазар...за к'во ни беше тоя малоумник Даунинг ?!? Хендерсън по принцип ако играе в центъра на терена, ще играе по-добре, така че него все още няма да го коментирам. Но ето още една грешка на Далглиш. Не пуска Хендерсън там където може да играе и после що всички викали, че бил нулев. Даунинг 10 мача е нулев и си е твърд титуляр-поредната простотия. Керъл срещу Тотнъм беше просто блестящ, дори когато бяхме с 9 души на терена, човека се връщаше назад и шпагати почна да прави, само и само да отнеме топката. След това изигра добри мачове срещу Уулвс и Евертън, гол отбеляза, вдигна си самочувствието, пак казвам, беше в добра форма и обичния ти Кинг го охлади с пейката срещу Юнайтед и Норич. Срещу Норич ми влиза последните 10 минути-ами и аз да съм на Керъл при това отношение към мен нито ще съм надъхан, нито нищо. Той един вид му се подиграва. Суарес прави пропуск след пропуск, Далглиш нали е бил нападател на времето, да поработи с него малко повече върху завършващия удар, че колко мача ни провали...при 0-0 с Юнайтед можеше да открие резултата, при 0-0 срещу Норич можеше да вкара цели 3 гола...цели 3, ако беше Торес, със сигурност щеше да вкара 1-2, а Суарес нямаше само 3 положения, имаше около 7, но три от тях бяха задължителни. После все ръкомаха и недоволства от съдиите и по този начин надъхва и отбора срещу съдиите-сиреч влияе до някаква степен негативно. Ето заради тези му жестове не му дадоха нито един фаул в мача с Норич. Пък вие много ми го възхвалявате, вече едва ли не легенда. Утре ще вземе и той да ни се изплюе като типичен латинос и ще го псувате като Торес.
Ти обаче наистина не си добре. Как може да говориш за човека, който ни носи на гръб още откакто е пристигнал на Анфийлд? Още в началото вкарваше на пръв поглед невъзможни голове, а сега и елементарни положения пропуска - тук си прав. Грешката е на Далглиш, че не взе един качествен нападател, който да е равностойна конкуренция на Суарес за поста. Керъл някаква конкуренция ли му е? И хайде да не подхващаме пак темата за Торес. Като го гледам аз какви пропуски прави - и по-добре, че си тръгна. Суарес в момента (заедно със Стиви) са непоклатими титуляри. Как искаш той да се старае да отбелязва, като знае, че винаги ще бъде титуляр и треньора разчита на него във всеки мач? Ами няма как. Пък и вече глупости говориш. Бил нападател и трябвали да поработят върху завършващия му удар. Той Далглиш да не е Мерлин, че с вълшебна пръчка да го докосне и да вкарва всяко положение. Мисля, че достатъчно оспамихме и тази тема. Наистина сме разочаровани от поведението на играчите, но остава само да ги подкрепяме. Далглиш колкото и да бърка, не можем да го сменим. Да видим какво ще направи до края на сезона и ако не сме в Топ 4 - да му бият шута.
Охх, моля ти се спри, щото си същото ла*но. След мача с Норич к'во ми каза е ?!? Сега ми се прай тука и защитава Далглиш, мен ме топиш. " Със Сияйния толкова", така ли беше бе ?!? И стига с т'ва "сияйния", недей копирай от Джонито. Ама сияйния това, сияйния онова. Изобщо нищо не каза за Далглиш през лятото, и изобщо не го наричаше така. А след всеки мач" лятото ви казах, толкова с покупките на сияйния".
Айде погледни първо себе си и тогава критикувай останалите, щото си същия.
LFC1892 написа:Естествено, че е виновен Далглиш. Виновен е, че нашите все едно играят гъзенка и целеха греда след греда. Виновен е, че взе Даунинг, за който след първия мач половината от вас твърдяха, че щял да е новият трансферен удар. Виновен е, че Хендерсън и Керъл не разкриват и 50% от потенциала си. А най-вече е виновен, че играчите нямат манталитет и не могат да се надигнат след като ги изравнят. Всъщност на мен това ми беше основното притеснение преди началото на сезона и го споделих тук. Даунинг, Хендерсън, Енрике, Адам, Керъл - добри футболисти, но идващи от средняшки отбори. И докато Хендерсън е още млад и има шанс да промени и развие, то Даунинг цял живот е играл в някакви средняшки отборчета, за които не е голяма трагедия да правят равни със Съндърланд и Норич. Да, ама не. Тук се играе всеки мач за победа и който не го разбира, лятото - пътя. Дори и на половин цена, такива играчи не ни трябват. Това, което много ме дразни е, че българите сме народ на крайностите. Разберете, че не съществува само черно и бяло, има и сиво. Бием ли Сити, тук ще се почне с това, как досега не са се били сработили играчите и оттук нататък ще мачкаме. После следващия мач като ни приземят, ще се пише как победата ни над Сити е била късмет и нищо повече. И така цял сезон. Аз нито възхвалявам "Сияйния" (което за мен е много тъпо иронично определение, защото не обижда само треньорските му качества, а него като цяло), но съм противник и на смяната на треньори и соченето с пръст при всяка грешка. Както liverpool96 каза, ако не влезем в Топ 4, края на сезона му се показва вратата и това е. Това, че е легенда не го прави недосегаем естествено, но е тъпо и да се нарежда човек, дал толкова много на любимия ни отбор.
Така. Брато, да ти кажа, виновен е че взе това хюмне Даунинг и се вижда вече. Виновен е, че не пуска Хендерсън там където трябва. После чакай да се развие. Той не трябва да играе на фланга. Виновен е, че се гаври с Керъл, който беше в много добра форма, изигра много добри мачове срещу Тотнъм, Уулвс и Евертън, на градския и гол вкара и след това в два мача е на пейката. После го хулете момчето що не е във форма...пуска го за 10 минути, това говори за ненавременни смени, грешни смени...какво да говоря, после ми кажете, че той няма вина. Нека и да поработи със Суарес да му покаже как се извлича максимума от някои ситуации, щото ми писна да го гледам как прави по-сложното (финтира двама-трима) и после прави някаква простотия. Справка на мача с Норич Джерард навлиза на скорост, той стреля от нулев ъгъл, вместо да му плъзне топката и Стиви да реализира. Аз ако бях на Джерард щях да отида и да му опъна ушите...