ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.
Тоя мач ще е скучно 0:0 и двата отбора ще спукат топката и този път поне няма да загубим 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
T.Henry14 написа:но при Морето Ал.Александров няма да играе, а той е доста полезен играч
Викаме "Ал.Александров" на централния защитник:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar ... April_1986)
Титулярния ни десен бек е със същото име, но му казваме "Сашко", "Малкия Сашо", "Сашо бека" или "Алвеша". Ей този момък няма да играе:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar ... _July_1986)
И двамата са полезни играчи, но повече бих се притеснявал, ако Ал.Александров (No.15, централния) не играе.
-
- Контакти:
И Черноморец е с ПОЛОЖИТЕЛЕН актив срещу Левски в А група
.
За мача - отдавна съм свикнал този мач да го броя в графата сигурни загуби,живота ме е научил на това.Никога не съм виждал дори и 1 точка да измъкваме от Лаута,само загуби,къде минимални,къде убедителни,но перманентно си падаме.За да бием там очевидно трябва да сме 2-3-4 класи над тях,да ги смачкаме убедително,а реално в момента сме си равностойни отбори с по 3-4 открояващи се фигури в съставите и ако Паломино действително не играе не виждам нещо положително да ни очаква.Сашо бека няма да играе,а това за мене е ужасен проблем,защото в тази зона играе фурията Сержиньо и никак не виждам там добри неща който и да играе - дали Баджо или Янчо Андреев...Надявам се да измъкнем равен мач,поне за цяло десетилетие и повече вече в А група 1 точка дори и статистически трябва да си вземем

За мача - отдавна съм свикнал този мач да го броя в графата сигурни загуби,живота ме е научил на това.Никога не съм виждал дори и 1 точка да измъкваме от Лаута,само загуби,къде минимални,къде убедителни,но перманентно си падаме.За да бием там очевидно трябва да сме 2-3-4 класи над тях,да ги смачкаме убедително,а реално в момента сме си равностойни отбори с по 3-4 открояващи се фигури в съставите и ако Паломино действително не играе не виждам нещо положително да ни очаква.Сашо бека няма да играе,а това за мене е ужасен проблем,защото в тази зона играе фурията Сержиньо и никак не виждам там добри неща който и да играе - дали Баджо или Янчо Андреев...Надявам се да измъкнем равен мач,поне за цяло десетилетие и повече вече в А група 1 точка дори и статистически трябва да си вземем

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Сержиньо не играе ли обикновено на десния фланг? Е, срещу Дончо и Янев няма да е по-различно...
- child in time
- Контакти:
Победа за Черо море 0:2!!! С наща разбита команда толкова! Мача 14:30 , това осветление май няма да го дочакаме!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Това,че Локо Пд загубиха тежко миналия кръг,изобщо не накланя везните в полза на Черно море. Отборът традиционно изпитва сериозни проблеми в предни позиции,а и както споменаха повечето колеги в мачовете в Пловдив Локомотив има сериозно преимущество. Моята прогноза е 1:0 или 0:0 ако имаме късмет.
- Пловдивчанин
- Контакти:
Ако пак играят Бенджита и Драгита спокойно ще ни бият.. Ако треньора им бие по два шамара най-после и Коко ги глоби с по една-две заплати може и да направим нещо! Като цяло съм песимист и няма как да е иначе с оглед на играта и неадекватното ръководство, публика-800-1000 човека макс..
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- nik_bg1
- Контакти:
3:1 за Локото!
[offtopic]
Къде го чукаш, къде се пука...хихихххихихихииииии... Този има на кубик, някакви кошмари :mrgreen[/offtopic]
[offtopic]
kubik написа:Тоя е фен на сдружението от 2010 и едничката цел му е да се заяде с Локомотив.
Нека по-добрия да победи.
Моряци пожелавам ви сър Генов ви вкара в Европа!
Къде го чукаш, къде се пука...хихихххихихихииииии... Този има на кубик, някакви кошмари :mrgreen[/offtopic]
Паломино е твърдо аут, трябва да бъде съхранен до зимата, когато най-вероятно ще бъде трансфериран на добра цена, прогнозата ми си остава 0:0 и двата отбора в момента са почти на едно ниво. Без Паломино атаката ни е зле, в защита сме стабилни, можем да бием с някой случаен гол, но се съмнявам, едва ли точно сега ще успеем най-накрая да бием Локо в Пловдив, но пък знае ли се, преди като имахме по-силен отбор - не успявахме, може пък сега да стане чудото 

---------------------------------------
За първенството, до паузата, остават 5 мача. Трябва да вземен поне 10 точки, за да запазим шансове за нещо
.
С Локото мача е ключов. Вземем ли го, влизаме в серията с Берое, Видима и Светкавица с летящ старт.
Нашите трябва да дадът всичко в Пловдив, за да останат в играта за Европа.

С Локото мача е ключов. Вземем ли го, влизаме в серията с Берое, Видима и Светкавица с летящ старт.
Нашите трябва да дадът всичко в Пловдив, за да останат в играта за Европа.