Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 окт 2011 12:11

RedMagic , искам да кажа, че бай Далглиш е виновен за грешките на трансферния пазар...за к'во ни беше тоя малоумник Даунинг ?!? Хендерсън по принцип ако играе в центъра на терена, ще играе по-добре, така че него все още няма да го коментирам. Но ето още една грешка на Далглиш. Не пуска Хендерсън там където може да играе и после що всички викали, че бил нулев. Даунинг 10 мача е нулев и си е твърд титуляр-поредната простотия. Керъл срещу Тотнъм беше просто блестящ, дори когато бяхме с 9 души на терена, човека се връщаше назад и шпагати почна да прави, само и само да отнеме топката. След това изигра добри мачове срещу Уулвс и Евертън, гол отбеляза, вдигна си самочувствието, пак казвам, беше в добра форма и обичния ти Кинг го охлади с пейката срещу Юнайтед и Норич. Срещу Норич ми влиза последните 10 минути-ами и аз да съм на Керъл при това отношение към мен нито ще съм надъхан, нито нищо. Той един вид му се подиграва. Суарес прави пропуск след пропуск, Далглиш нали е бил нападател на времето, да поработи с него малко повече върху завършващия удар, че колко мача ни провали...при 0-0 с Юнайтед можеше да открие резултата, при 0-0 срещу Норич можеше да вкара цели 3 гола...цели 3, ако беше Торес, със сигурност щеше да вкара 1-2, а Суарес нямаше само 3 положения, имаше около 7, но три от тях бяха задължителни. После все ръкомаха и недоволства от съдиите и по този начин надъхва и отбора срещу съдиите-сиреч влияе до някаква степен негативно. Ето заради тези му жестове не му дадоха нито един фаул в мача с Норич. Пък вие много ми го възхвалявате, вече едва ли не легенда. Утре ще вземе и той да ни се изплюе като типичен латинос и ще го псувате като Торес.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 24 окт 2011 12:52

Само ще ви кажа 2 работи. Ако нашите момковци бяха взели мача мога да ви кажа какви щяха да са ви коментарите:
е тоя Сияйния хубаво че пусна белами за да му вземе мача най накрая да разбере кои трабва да са му играчите в това съм сигурен на 200 процента
и искам да ви питам каде беше вашия СИЯЕН Суарез който е магиосника в този отбор аз мисля че Суарез в последните 2 мача дори пречи повече от колкото играе за отбора отново пълна индивидуалност как може Капитана ти да е сам срещу вратата и ти да тарсиш гол от позиция 0 ъгъл и да направиш 10 пропуски еми може ако това го беше направил Керъл Кайт Даунинг Хендерсън колко щеше да се изпиши за тях не знам сигурно 500 поста Вие просто настроихте целия форум то това полужение в което се намира в момента не може да си признаете че това беше най добрия мач на Ливърпул от финала в Турция просто такава игра такава страст признайте го мишоци и стига сте писали това и унова Аз лично се отказвам да пиша в този форум докато не се изчистят нередностите и убидите от него. Това е!
А за това ами Борисов каза че са направили същия старт тогава 17 точки от 9 мача само че това се отнасяше при победа.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 24 окт 2011 12:56

Liverpool forever_95 написа: RedMagic , искам да кажа, че бай Далглиш е виновен за грешките на трансферния пазар...за к'во ни беше тоя малоумник Даунинг ?!? Хендерсън по принцип ако играе в центъра на терена, ще играе по-добре, така че него все още няма да го коментирам. Но ето още една грешка на Далглиш. Не пуска Хендерсън там където може да играе и после що всички викали, че бил нулев. Даунинг 10 мача е нулев и си е твърд титуляр-поредната простотия. Керъл срещу Тотнъм беше просто блестящ, дори когато бяхме с 9 души на терена, човека се връщаше назад и шпагати почна да прави, само и само да отнеме топката. След това изигра добри мачове срещу Уулвс и Евертън, гол отбеляза, вдигна си самочувствието, пак казвам, беше в добра форма и обичния ти Кинг го охлади с пейката срещу Юнайтед и Норич. Срещу Норич ми влиза последните 10 минути-ами и аз да съм на Керъл при това отношение към мен нито ще съм надъхан, нито нищо. Той един вид му се подиграва. Суарес прави пропуск след пропуск, Далглиш нали е бил нападател на времето, да поработи с него малко повече върху завършващия удар, че колко мача ни провали...при 0-0 с Юнайтед можеше да открие резултата, при 0-0 срещу Норич можеше да вкара цели 3 гола...цели 3, ако беше Торес, със сигурност щеше да вкара 1-2, а Суарес нямаше само 3 положения, имаше около 7, но три от тях бяха задължителни. После все ръкомаха и недоволства от съдиите и по този начин надъхва и отбора срещу съдиите-сиреч влияе до някаква степен негативно. Ето заради тези му жестове не му дадоха нито един фаул в мача с Норич. Пък вие много ми го възхвалявате, вече едва ли не легенда. Утре ще вземе и той да ни се изплюе като типичен латинос и ще го псувате като Торес.

Май фланелката на Даунинг нещо ти идва голяма :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 окт 2011 12:58

Liverpool forever_95 написа: RedMagic , искам да кажа, че бай Далглиш е виновен за грешките на трансферния пазар...за к'во ни беше тоя малоумник Даунинг ?!? Хендерсън по принцип ако играе в центъра на терена, ще играе по-добре, така че него все още няма да го коментирам. Но ето още една грешка на Далглиш. Не пуска Хендерсън там където може да играе и после що всички викали, че бил нулев. Даунинг 10 мача е нулев и си е твърд титуляр-поредната простотия. Керъл срещу Тотнъм беше просто блестящ, дори когато бяхме с 9 души на терена, човека се връщаше назад и шпагати почна да прави, само и само да отнеме топката. След това изигра добри мачове срещу Уулвс и Евертън, гол отбеляза, вдигна си самочувствието, пак казвам, беше в добра форма и обичния ти Кинг го охлади с пейката срещу Юнайтед и Норич. Срещу Норич ми влиза последните 10 минути-ами и аз да съм на Керъл при това отношение към мен нито ще съм надъхан, нито нищо. Той един вид му се подиграва. Суарес прави пропуск след пропуск, Далглиш нали е бил нападател на времето, да поработи с него малко повече върху завършващия удар, че колко мача ни провали...при 0-0 с Юнайтед можеше да открие резултата, при 0-0 срещу Норич можеше да вкара цели 3 гола...цели 3, ако беше Торес, със сигурност щеше да вкара 1-2, а Суарес нямаше само 3 положения, имаше около 7, но три от тях бяха задължителни. После все ръкомаха и недоволства от съдиите и по този начин надъхва и отбора срещу съдиите-сиреч влияе до някаква степен негативно. Ето заради тези му жестове не му дадоха нито един фаул в мача с Норич. Пък вие много ми го възхвалявате, вече едва ли не легенда. Утре ще вземе и той да ни се изплюе като типичен латинос и ще го псувате като Торес.

Ти обаче наистина не си добре. Как може да говориш за човека, който ни носи на гръб още откакто е пристигнал на Анфийлд? Още в началото вкарваше на пръв поглед невъзможни голове, а сега и елементарни положения пропуска - тук си прав. Грешката е на Далглиш, че не взе един качествен нападател, който да е равностойна конкуренция на Суарес за поста. Керъл някаква конкуренция ли му е? И хайде да не подхващаме пак темата за Торес. Като го гледам аз какви пропуски прави - и по-добре, че си тръгна. Суарес в момента (заедно със Стиви) са непоклатими титуляри. Как искаш той да се старае да отбелязва, като знае, че винаги ще бъде титуляр и треньора разчита на него във всеки мач? Ами няма как. Пък и вече глупости говориш. Бил нападател и трябвали да поработят върху завършващия му удар. Той Далглиш да не е Мерлин, че с вълшебна пръчка да го докосне и да вкарва всяко положение. Мисля, че достатъчно оспамихме и тази тема. Наистина сме разочаровани от поведението на играчите, но остава само да ги подкрепяме. Далглиш колкото и да бърка, не можем да го сменим. Да видим какво ще направи до края на сезона и ако не сме в Топ 4 - да му бият шута.

П.С. Намерих инфо, че Кени наблюдава 5 централни защитника до този момент : Фабрисио Колочини (Нюкасъл), Гари Кейхил (Болтън), Ян Вертонген (Аякс), Райън Шоукрос (Стоук Сити) и Невен Суботич (Борусия Дортмунд). Като изключим Колочини (стойностен централен бранител е, но е на 29 години и противоречи на политиката ни със закупуване на млади играчи), всички други избори са чудесни. Бих оставил настрана и Гари Кейхил, защото за него конкуренцията е огромна. Шоукрос колкото ми е симпатичен, мисля, че също трябва да отпадне, защото е бил в школата на Юнайтед, а и е много рисков. Изкарва си ненужни картони и буквално трябва да треперим щом напада противников играч в нашето наказателно. Битката ще е според мен между Суботич и Вертонген. :)

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 24 окт 2011 13:01

dsadsadasdasdasd написа: не може да си признаете че това беше най добрия мач на Ливърпул от финала в Турция просто такава игра такава страст признайте го мишоци и стига сте писали това и унова

Да, добре играхме до изравнителния гол на Норич.Проблемът е обаче играта след него, защото всеки може да падне, важното е после да намери сили да се изправи.Да разбирам ли, че ти харесва Ливърпул, който изпада в 20-минутна безидейност при негативен за него резултат на Анфийлд срещу непретенциозен съперник? А смените харесаха ли ти? Отговори ми на тези 2 въпроса преди да ни лишиш от присъствието си.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 окт 2011 13:26

liverpool96 написа:
П.С. Намерих инфо, че Кени наблюдава 5 централни защитника до този момент : Фабрисио Колочини (Нюкасъл), Гари Кейхил (Болтън), Ян Вертонген (Аякс), Райън Шоукрос (Стоук Сити) и Невен Суботич (Борусия Дортмунд). Като изключим Колочини (стойностен централен бранител е, но е на 29 години и противоречи на политиката ни със закупуване на млади играчи), всички други избори са чудесни. Бих оставил настрана и Гари Кейхил, защото за него конкуренцията е огромна. Шоукрос колкото ми е симпатичен, мисля, че също трябва да отпадне, защото е бил в школата на Юнайтед, а и е много рисков. Изкарва си ненужни картони и буквално трябва да треперим щом напада противников играч в нашето наказателно. Битката ще е според мен между Суботич и Вертонген. :)

Взимаме Вертонген и Кейхил, слагаме Кара на пейката, където за съжаление вече му е мястото, даваме шанс на Щъркела на Рафа да си намери отбор, където да е постоянен титуляр и сме бетон в защитата с тези двамата и Агер :)
пс. По останалите мнения след моето по отношение на Кени, играта и смените мисля да не пиша повече, защото мисля че ясно посочих какво мисля, аргументирах се и няма смисъл оттук нататък да повтарям едни и също нещо като латерна... Хубав ден на всички ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 окт 2011 13:59

При цялото ми уважение но Карагър е за пейката от много време. Огромно сърце, даде много но годините неумолимо си тежат и текат. Това за централен защитник е прекалено много според мен. Време е да стане с епизодична роля, да помага на Дани Уилсън и там евентуалните нови покупки. В края на 80те Кени не се поколеба да пенсионира половината си съотборници, трябва да стане това и сега.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 24 окт 2011 14:08

Карагър ще може да избута полусезона, ама нататък вече ме съмнява... Вижда се че и му тежи да играе цял мач... :?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 24 окт 2011 15:19

Естествено, че е виновен Далглиш. Виновен е, че нашите все едно играят гъзенка и целеха греда след греда. Виновен е, че взе Даунинг, за който след първия мач половината от вас твърдяха, че щял да е новият трансферен удар. Виновен е, че Хендерсън и Керъл не разкриват и 50% от потенциала си. А най-вече е виновен, че играчите нямат манталитет и не могат да се надигнат след като ги изравнят. Всъщност на мен това ми беше основното притеснение преди началото на сезона и го споделих тук. Даунинг, Хендерсън, Енрике, Адам, Керъл - добри футболисти, но идващи от средняшки отбори. И докато Хендерсън е още млад и има шанс да промени и развие, то Даунинг цял живот е играл в някакви средняшки отборчета, за които не е голяма трагедия да правят равни със Съндърланд и Норич. Да, ама не. Тук се играе всеки мач за победа и който не го разбира, лятото - пътя. Дори и на половин цена, такива играчи не ни трябват. Това, което много ме дразни е, че българите сме народ на крайностите. Разберете, че не съществува само черно и бяло, има и сиво. Бием ли Сити, тук ще се почне с това, как досега не са се били сработили играчите и оттук нататък ще мачкаме. После следващия мач като ни приземят, ще се пише как победата ни над Сити е била късмет и нищо повече. И така цял сезон. Аз нито възхвалявам "Сияйния" (което за мен е много тъпо иронично определение, защото не обижда само треньорските му качества, а него като цяло), но съм противник и на смяната на треньори и соченето с пръст при всяка грешка. Както liverpool96 каза, ако не влезем в Топ 4, края на сезона му се показва вратата и това е. Това, че е легенда не го прави недосегаем естествено, но е тъпо и да се нарежда човек, дал толкова много на любимия ни отбор.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 24 окт 2011 15:56

престанете с тая мърдост "неможем да се оправим като купуваме играчи от средняшки отбори", като се замислите тва е най голямата глупост която можете да кажете.Половината от звездите преди да отидидат в голям отбор са играли в средняшки отбор...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”