Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 13:23

Живко6461 написа:
Методи, толкова ли е лошо, че някои "момчета" не се уморяват да искат "Левски" да има ръководство, отговарящи на името, историята и претенциите? Нямат ли право да поискат смяната на безличното ръководство, доказало и доказващо некадърност, липса на интелект, възпитание, достойнство...? Те също са привърженици на "Левски". Като теб. Тяхно право е да имат мнение, различно от твоето. И да го изразяват свободно, когато не с това не нарушават законите и други утвърдени правила. Както и ти имаш право да изразяваш твоето. Дори и променящо се от безрезервна подкрепа за Георги Иванов, през изпълнени с увъртания и лавирания призиви да му дадем още време - до пролетта, до есента, до зимата, до следващия мач... до обиди към групата "момчета". Стил...

Няколко пъти го казах: отбора играе лошо и Гонзо не е добър треньор. Какво толкова има?! И да, "лавира" мнението ми, но това е от това, че всеки мач гледам положителните неща (които веднъж ги има,другият път ги няма), а не негативните неща (като да речем отвратителната игра в защита всеки мач) единствено. И ми се иска да се промени настоящето положение. На Герена играем като шампиони, навън играем все едно се борим да не изпаднем.
Гонзо е назначен от Батков - човек, който за последните 5 години взе супер много грешни решения. Някой знае ли неустойките по договора на Гонзо? Знае ли ако си подаде оставката (напусне) какво ще изпусне като финанси? Да, много ще кажат: "Той, трябва да го направи за честта и ала-бала..." Едната чест не храни все пак. Много подозират Гонзо, че бил дал пари на Батков. Не знам за мен е абсурдно. Доста по-малко абсурдно звучи Гонзо да е длъжник на Батко.
Никой не акцентира върху наличните футболисти. Понеже Арш, Старокин, Милиев, Калво, Иванов, Дъстли, Башлиев са някакви невероятни футболисти сигурно? Разбира се, че той е правил покупката на футболистите. Но не той си е давал парите.
За мен цялата защитна линия трябваше да се смени преди сезона. Ами, ако вместо Старокин е искал класен чужденец. Някой може ли да каже на 100 про какво е искал от Батков и какво ТодорЪТ му е дал?
Знае се, че Гонзо и Жо се разбираха. Дали Гонзо не е искал да го запази? А Дембеле? Дали той е имал думата за продажбата му??? Как Тошко му се е примолил да гушне едни два милиона. Убеден съм, че не е питал Гонзо даже.
И как щеше да изглежда отбора с Гара в атака?
Аз например искам да виждам момчета от школата. Да падаме, да падаме, колко ще падаме. Едни младежи, които са играли с години заедно в юношеските формации със сигурност ще покажат по-голяма сработеност от прехвалените Калво и Арш. Това пък ми е на мен дерта в последните 5 години - да виждам младежите на Герена. Защото и Мъри нямаше пари за футболисти. Но се довери на малките и се получи. А Наско бе зад него в решението. Единствено за това обвинявам Гонзо, понеже като спортен директор интеграцията на младежите и бъдещето на клуба, което са те е негова работа било. Но за други неща няма какво да коментирам - спекулирам.
Дали искам Гонзо да се махне от треньорският пост? Да, ако бъде сменен със специалист. Иначе преливаме от пусто в празно. Но не Илиян или Сухия. Защо не един Мариян Христов да речем? За Люпко и Мъри е абсурдно да мисля. Те за без пари и без да имат карт-бланш няма да дойдат.
Ако ще е Радуканов също не мисля, че е повече треьор от Гонзо.
Бих искал Гонзо да остане в клуба - като ръководител в школата. Според мен ще е удачен избор. Или като скаут да речем...
----------------------------------------------------------------------------
В заключение - за мен проблемите в клуба и отбора в момента са комплексни и прехвърлянето на отговорността върху Гонзо единствено не е честно.
Ето и Мъри какво казва: http://sport.webcafe.bg/id_306579591_St ... obstvenika:
Грешки се допуснаха, отрекоха се предишните успехи на тима. Не само футболните, а като цяло. В Левски няма стратегия, не се знае как трябва да се работи. Проблемът е в собственика. Как Гонзо да направи нещо голямо, като няма удачни хора до себе си. В момента няма хора в клуба, които да го издърпат нагоре. Уважавам безкрайно Христо Йовов. Не е обаче нормално кандидат-кмет да ти е най-добрият играч. Още през лятото трябваше да се изясни неговата съдба. В Левски никой не си знае мястото

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 24 окт 2011 14:05

щом темата е "Георги Иванов-ФЕН ТЕМА" нормално да бъде наистина фен тема, а не плювалник, където всеки комплексиран тинейджър да си излиза злобата, че е останал и снощи на "сухо" Идете в някой парк, поразходете се, спортувайте, посетете параклиса Св.Георги Победоносец, запалете свещ и се смирете. Бог си знае работата и ни е пратил нашия спасител и гладиатор - Георги Иванов
Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 окт 2011 19:28

TB1957 написа:щом темата е "Георги Иванов-ФЕН ТЕМА" нормално да бъде наистина фен тема, а не плювалник, където всеки комплексиран тинейджър да си излиза злобата, че е останал и снощи на "сухо" Идете в някой парк, поразходете се, спортувайте, посетете параклиса Св.Георги Победоносец, запалете свещ и се смирете. Бог си знае работата и ни е пратил нашия спасител и гладиатор - Георги Иванов

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ти да не си пастор някъде :mrgreen: Теб трябва да те оставят да пишеш само да ни е смешно :mrgreen: Евала :mrgreen:

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 24 окт 2011 20:56

magga написа:
TB1957 написа:щом темата е "Георги Иванов-ФЕН ТЕМА" нормално да бъде наистина фен тема, а не плювалник, където всеки комплексиран тинейджър да си излиза злобата, че е останал и снощи на "сухо" Идете в някой парк, поразходете се, спортувайте, посетете параклиса Св.Георги Победоносец, запалете свещ и се смирете. Бог си знае работата и ни е пратил нашия спасител и гладиатор - Георги Иванов

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ти да не си пастор някъде :mrgreen: Теб трябва да те оставят да пишеш само да ни е смешно :mrgreen: Евала :mrgreen:

Накрая ще отида да запаля една свещ в този прословут храм :lol: :lol: То не бяха подканвания :lol: Голям е TB1957 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2011 21:30

Е пъ, ако Гонзо знае какво означава гладиатор, ще си изям дипломата... Мисля дори, че и ти не знаеш..на прима виста.Ако се поровиш в нета сигурно ще узнаеш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 24 окт 2011 22:20

Господи, слез и си прибери вересиите!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 окт 2011 22:25

NO MERCY написа:

Господи, слез и си прибери вересиите!

Що изобщо му обръщате внимание и му се връзвате на алабализмите му.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2011 19:35

Кашчей написа:

Е пъ, ако Гонзо знае какво означава гладиатор, ще си изям дипломата... Мисля дори, че и ти не знаеш..на прима виста.Ако се поровиш в нета сигурно ще узнаеш.

Кашчей,не говори мръсотии :lol: Диплома?!
На прима виста ще ти кажа,че и ТБ и Цитираният;),не знаят значението на думата "диплома" :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2011 21:12

фифи перото написа:
Кашчей написа:

Кашчей,не говори мръсотии :lol: Диплома?!
На прима виста ще ти кажа,че и ТБ и Цитираният;),не знаят значението на думата "диплома" :mrgreen:

Дай секонда виста,щото "прима"-та,май не сработва.Защо ми се струва,че Батков знае какво е диплома?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2011 21:31

blue avalanche написа:Дай секонда виста,щото "прима"-та,май не сработва.Защо ми се струва,че Батков знае какво е диплома?

Кай ти говори за батков? :lol:
А секОндата :lol: ще я видим...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”