Аз пък си мисля, че точно този мач ще бъде един от най-чистите защото собствениците и на 2-та отбора не са умрели за пари от черно тото. Или поне така си мисля...
П.П - Успех на Лудогорец !
Литекс - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 10 кръг Литекс - Лудогорец
Последна промяна от PIMP на 23 окт 2011 23:31, променено общо 1 път.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- D.Georgiev
- Контакти:
Мисля си, че това ще бъде един от най-хубавите мачове за гледане от началото на първенството. Теренът е добър, изпълнителуте също, стилът на игра на двата отбора е атакуващ - очаквам много открит мач и от три гола нагоре.Притеснявам се, че Литекс познават отлично слабите страни на Барт и Голубович, но разбира се това важи и в обратната посока.
Последният мач завърши 5:2, но оттогава има доста неща са се променили. Нека по-добрият победи:)
Прогноза: 2:2
Последният мач завърши 5:2, но оттогава има доста неща са се променили. Нека по-добрият победи:)
Прогноза: 2:2

кой ти каза на теб че Барт ще играе, може никъде да не е обявено но Барт е в болница.
Parmalat написа:Защитата на Литекс лесно допуска голове от началото на първенството,а Лудогорец са на другия полюс.Те са отбора с най-добра защита само 3 гола за 9 кръга,а имат и второто най-добро нападение след ЦСКа с 21 гола. PFC Litex ако мача с играе без уговорки Лудогорец ще го вземе.В много по-добра форма са,а и са по-качествен отбор като цяло.
Подобни анализи не виреят във "Виктория А група", защото у нас футболът е лишен от всякаква логика.
Лично аз никога не се нагърбвам с прогнози за любим отбор и за това ще пасувам.

-
mariuskirkov
- Контакти:
Като следя мачовете на Лудогорец ми прави впечатление,че не му пука срещу кого играе,невероятно е агресивен и не прави никакви тактически игрички.Натиска докато се пропука противника и след това го доубива без/задържане на топката,тактически фалове и тем подобни/ характерни за отборите които не си вярват.В Лудогорец всички си вярват ,че могат и в това им е успеха.Нека всички пристрастени да гледат мача и след това ще дискутираме.
линк ????
Aбе, тия ви спукаха отвсякъде