Пената почна с лафовете, вижте какво се случи в съблекалнята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Re: Пената почна с лафовете, вижте какво се случи в съблекалнята

Мнениеот Уейн Рууни » 24 окт 2011 10:14

Xamy написа:Е какво му е смешното, че бърка имената? Това си е болест, която доста хора имат, като при всички се развива доста различна форма. Гнусотия!

Абе, разбира ти твойта зелена глава от болести!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 24 окт 2011 10:15

Като чета мненията на Левскарите човек може да се пукне от смях... хора, докато Гонзо ви е треньор, вие няма да помиришете повече от 2-ро място, разберете го!!! В ЦСКА си правят пълна гавра и с футболисти и с треньори... последните 2 десетилетия за тоя отбор са меко казано КОШМАРНИ! Какви ли не собственици се изредиха, и всеки гледа да искара пари от тоя отбор!!! Не мога да разбера тия хора имат ли съвест, колко хора отказаха да ходят по стадионите... колко хора отказаха от най-великия български клуб! Не случайно след 89-та Левски има по-големи успехи в Европа от нас, (както и по-големи резили ама както и да е) не случайно, ние не сме играли на пролет в евротурнирите от.... не помня даже коя година, може и да беше последния 1/2 в КНК през 89-та!!! Дано... дано до няколко години се намерят собственици уважаващи името ЦСКА, и хората ше се върнат на стадиона, и ЦСКА ще се върне там където му е мястото! Сега, ако загубим в петък, аз лично докато Титан АС са собсвеници на ЦСКА, няма да стъпня на стадиона!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 24 окт 2011 10:43

ЦСКА-р написа:Като чета мненията на Левскарите човек може да се пукне от смях... хора, докато Гонзо ви е треньор, вие няма да помиришете повече от 2-ро място, разберете го!!! В ЦСКА си правят пълна гавра и с футболисти и с треньори... последните 2 десетилетия за тоя отбор са меко казано КОШМАРНИ! Какви ли не собственици се изредиха, и всеки гледа да искара пари от тоя отбор!!! Не мога да разбера тия хора имат ли съвест, колко хора отказаха да ходят по стадионите... колко хора отказаха от най-великия български клуб! Не случайно след 89-та Левски има по-големи успехи в Европа от нас, (както и по-големи резили ама както и да е) не случайно, ние не сме играли на пролет в евротурнирите от.... не помня даже коя година, може и да беше последния 1/2 в КНК през 89-та!!! Дано... дано до няколко години се намерят собственици уважаващи името ЦСКА, и хората ше се върнат на стадиона, и ЦСКА ще се върне там където му е мястото! Сега, ако загубим в петък, аз лично докато Титан АС са собсвеници на ЦСКА, няма да стъпня на стадиона!

Хайде ми покажи къде феновете на Левски в тази тема подкрепят Гонзо или пък нападат Пената,че ми се правиш на голям интелектуалец....много мразя такива изтъркани мнения като твоето
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 24 окт 2011 10:48

пената вчера каза че гласувал "за кмет,за парламент"....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 24 окт 2011 10:52

Blue Varna написа:
ЦСКА-р написа:Като чета мненията на Левскарите човек може да се пукне от смях... хора, докато Гонзо ви е треньор, вие няма да помиришете повече от 2-ро място, разберете го!!! В ЦСКА си правят пълна гавра и с футболисти и с треньори... последните 2 десетилетия за тоя отбор са меко казано КОШМАРНИ! Какви ли не собственици се изредиха, и всеки гледа да искара пари от тоя отбор!!! Не мога да разбера тия хора имат ли съвест, колко хора отказаха да ходят по стадионите... колко хора отказаха от най-великия български клуб! Не случайно след 89-та Левски има по-големи успехи в Европа от нас, (както и по-големи резили ама както и да е) не случайно, ние не сме играли на пролет в евротурнирите от.... не помня даже коя година, може и да беше последния 1/2 в КНК през 89-та!!! Дано... дано до няколко години се намерят собственици уважаващи името ЦСКА, и хората ше се върнат на стадиона, и ЦСКА ще се върне там където му е мястото! Сега, ако загубим в петък, аз лично докато Титан АС са собсвеници на ЦСКА, няма да стъпня на стадиона!

Хайде ми покажи къде феновете на Левски в тази тема подкрепят Гонзо или пък нападат Пената,че ми се правиш на голям интелектуалец....много мразя такива изтъркани мнения като твоето

Вие едва ли не вярвате, че можете да станете и шампиони тая година... СМЯХ! Левски няма да е шампион поне още 5 години!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 24 окт 2011 11:06

ЦСКА-р написа:
Blue Varna написа:

Вие едва ли не вярвате, че можете да станете и шампиони тая година... СМЯХ! Левски няма да е шампион поне още 5 години!

Поредния ти некадърен коментар.Каде видя да напиша,че ще станем шампиони или просто ти е кеф да провокираш....ей ограничени пубери такива
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 окт 2011 11:12

iliev72 написа:Смях ,смях , но Левски много бой са яли от чичи Митко така , че който се смее последен най-добре се смее ;)

Мислиш,че за 1 седмица Пенев ще направи нещо ново в ЦСКА ли ?
Да си тренират четириъгълници,пасове,положения,центрирания. Но ще играят както са играли досега с Радуканов. Щом тренират лафове нека и на Левски им е смешно,след края на мача.
Само Левски!
You'll never walk alone!

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 24 окт 2011 12:14

Абе като ви чета писанията излиза ,че само Милен е сменян и че всички други не стават.Хайде по-сериозно,моля.Защо да не се разсмеят момчетата.След това напрежението спада и тренировката ще си върви както трябва.А за мача с Левски съм сигурен че ще има изненади ,които кой знае може да ви накарат да уважавате и други треньори.То бива фенщина ,но толкова рев ,не мога да го разбера.Момчетата са добри но сега наистина ще играят тези които са въвформа , а не както Милен - няма резерви ,а пък все едни исъщи на терена независимо как играят.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 24 окт 2011 12:26

Лошо е когато човек не знае кога трябва да спре, за да не се излага... На тези години Пената трябва да си гледа живота, а не да го разиграват и да го показват като мечка на панаир...
С уволнението на Радуканов и назначаването на Пената собствениците работят против доскоро "сигурната" титла на ЦСКА.
В никой нормален клуб не уволняват за една загуба и един равен... И при 8 поредни победи да се знае че издъниш ли се веднъж и си аут... Левскар съм, но ме е яд за глупавите управленски решения на всички в БГ футбола...
А с Пената и Гонзо начело на грандовете... няма такъв смях...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 окт 2011 12:37

Пената е човек на години не трябваше да се захваща пак с треньорството,много тъпо направиха тея тъпири да махнат Радуканов още не мога да проумея защо след 2-3слаби мача да го махнат :shock: Значи съра вече трябва да си пътува за Шотландия ако ТИТАН имаха Юнайтед.Вярвам в чичо Митко,че ще бие Левски винаги е имал не малко късмет,защо да не проработи и сега,а и освен това сме по-добрия отбор
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”