Избори 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Избори 2011
Хората и днес излязоха да гласуват за "по-малкото зло"
Как пък не се намери един съвестен гражданин да сподели на народа,че всички депутати членуват в една партия и споделят една обща цел
Целта е да ви държат на каишка цял живот
Дано сте доволни от себе си ,нали за пореден път изразихте своята РОБСКА гражданска позиция.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
sMotLiO написа:Хората и днес излязоха да гласуват за "по-малкото зло"Как пък не се намери един съвестен гражданин да сподели на народа,че всички депутати членуват в една партия и споделят една обща цел
Целта е да ви държат на каишка цял живот
Дано сте доволни от себе си ,нали за пореден път изразихте своята РОБСКА гражданска позиция.
Да ти кажа това е една от причините поради която не гласувах!Другата бе че ме мързеше да отида..
- Frankie Lampard
- Контакти:
Бойко Борисов: Когато Плевнелиев победи, победата е за Плевнелиев, ако беше изгубил, загубата щеше да е за мен
Frankie Lampard написа:Бойко Борисов: Когато Плевнелиев победи, победата е за Плевнелиев, ако беше изгубил, загубата щеше да е за мен
![]()
![]()
Даа и аз на това се смях много!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Заеби това, ама той само в последните 1-2 месеца имаше поне 5-6 такива интервюта. На един протест относно Шистовият газ беше казал, че ако не спрели протестите, щял да подпише на инат
След това, че Германия, Гърция, Великобритания и пр. трябвало да направят пенсиите си като българските, изцепката в Брюксел за ровенете на трупове и т.н...
А аз си мислех, че по-лошо от БС(К)П не може да има...
Също така имам и много сериозни съмнения, че вотът е подменен - по толкова много форуми и интернет сайтове на издания Светльо Витков е победител, а има само 1,7 %... Това не е възможно просто...
Под 5-6 % няма как да има. А и тука на доста места се говори, че са заплашвани хора с уволнения и пр., ако не гласуват за ГЕРБ.
Как да е, пренаписваме историята - Бойко ще е първия политик, който е едновременно и президент, и премиер
Тоя Росен не може даже да пръдне без разрешение и го е страх дори да се появи на дебата - ебаси мишока.
И този ще е главнокомандващ на армията.
Да не говорим, че даже не знае конституцията на страната - вика щял да държи изпълнителната власт.
А аз си мислех, че по-лошо от БС(К)П не може да има...
Също така имам и много сериозни съмнения, че вотът е подменен - по толкова много форуми и интернет сайтове на издания Светльо Витков е победител, а има само 1,7 %... Това не е възможно просто...
Под 5-6 % няма как да има. А и тука на доста места се говори, че са заплашвани хора с уволнения и пр., ако не гласуват за ГЕРБ.
Как да е, пренаписваме историята - Бойко ще е първия политик, който е едновременно и президент, и премиер
Тоя Росен не може даже да пръдне без разрешение и го е страх дори да се появи на дебата - ебаси мишока.
И този ще е главнокомандващ на армията.
Да не говорим, че даже не знае конституцията на страната - вика щял да държи изпълнителната власт.
Последна промяна от Frankie Lampard на 24 окт 2011 03:09, променено общо 1 път.
Tommi написа:dimo95bs написа:Аз гласувах за Сър Алекс Фъргюсън с бюлетина номер шест!
Другата седмица ще се явява на балотаж, трябва пак да го подкрепиш с шестицата.![]()
Другата седмица смятам да гласувам за Гонзо с бюлетина номер 3, ама да видим какво ще стане.
ehh написа:acmilan написа:Радвам се,че сме съмишленициДействително казусът Кунева е много интересен и нейните гласове ще са решаващи за втори тур.Разбира се,че не искам комунист-президент и няма как да бъда за Калфин,но за мен ГЕРБ не е дясна партия,няма как да е,при положение,че лидерът й е член на БКП,мутра,охрана на Тодор Живков и т.н.В ГЕРБ има страшно много други като него,а младите са вътре само заради интереса.Нивото на компетентност в ГЕРБ е близко до абсолютната нула.Колкото до десните-днес стигнахме дъното.За мен обединение на дясното означава СДС-ДСБ,никакви Софиянски и Бакърджиев нямат място,това се вижда ясно,чрез резултата за Румен Христов.За съжаление,максимумът на Синята коалиция е около 300 000 мобилизация и евентуално още стотина хиляди периферия при определени обстоятелства.Ясно е,че това е много малко и недостатъчно.Партньорство с ГЕРБ изглежда повече от невъзможно.Аз лично смятам,че човек трябва да си остане на позициите,дори те да не бъдат широко споделяни.
Това дъно беше стигнато още 2009-та. За мен решението е следното: обединение на всички партии и партийки от дясното пространство и най-вече на техните избиратели, докато сегашните им ръководители трябва да си ходят! Никакви Софиянски, Костов и т.н. Тези партии вярвам, че имат нови и свежи лица, които трябва да застанат отпред и да възродят синьото пространство. Само при чистка на старите ръководни муцуни мисля, че ще почне възраждане.
В момента не съм настроен прекалено крайно към Бойко, защото просто няма алтернатива.
2009 имахме сериозен ръст спрямо евро и местните избори през 2007,така че днес е най-големият крах.Няма смисъл да сравняваме резултатите и спрямо предишните президентски избори.Никога не съм крил,че съм голям фен на Костов и винаги ще си остана такъв,всеки говори за нови лица,но нямаме кой знае какъв ресурс от младите хора от моето поколение,всички са в ГЕРБ заради интереса.Към Бойко няма как да бъда добре настроен,той олицетворява всичко пошло в тази държава.Но за алтернативата си напълно прав.Реалността е такава,че хората това харесват.Щом това искат,нека.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
На тия избори кандидатите на БКП спечелиха общо към 85%. Пак добре, че не бяха 99,99%.
Това, че бат'Бойко печели с гласовете на простия народ не е новина. Явно човека докосва някаква струна дълбоко в душата на фризьорките и таксиджиите.
Трябва ни дясна алтернатива, но истинска, а не милиционерска. 'Ба си, социалистически милиционер - десен политик... Жива да не бях, както пееше Кольо Гилъна навремето!
Това, че бат'Бойко печели с гласовете на простия народ не е новина. Явно човека докосва някаква струна дълбоко в душата на фризьорките и таксиджиите.
Трябва ни дясна алтернатива, но истинска, а не милиционерска. 'Ба си, социалистически милиционер - десен политик... Жива да не бях, както пееше Кольо Гилъна навремето!
Едно нещо не мога да разбера от тези избори и то касае родната София.
След тези избори излиза че над 50 % от гражданите харесват обстановката в която живеят. Излиза че те са доволни от начинът по който се управлява столицата. Доволни са от :
- Непрекъснато разширяващата се синя зона.
- От това че ги карат да плащат годишна винетка за да паркират пред домовете си при това без да имат
гарантирано място.
- Неуважавания от мен г-н главен архитект на София.
- Градския транспорт и това че някой седи и си взима заплатка на топла позиция в софийската администрация. Същата тази позиция на чиновник която с един подпис пуска из софийските улици трамваи убийци. Е как пък някой не пое персонална отговорност за инцидентът в столицата при които имаше над 10 пострадали и как така услужливите медии набързо изритаха тази сцена от софйската действителност в миманса(все пак имаше избори нали).
- Провала на сегашната администрация и провала с данъчното прерайониране.
- От това че София има завод за преработка на отпадъци от 2009-та (да такова беше обещанието на премиера слънце когато преди години го избирахме за кмет).
- Решението на проблема с бездомните кучета в столицата и от това че от тяхните пари се плаща по 2 пъти за една и съща манипулация в/у женските кучета.
- От това че така наречената "Схема Софиянски" за управление на общинските имоти е продължена и утвърдена от премиера слънце като кмет и от сегашната му наложница която се явява кмет на столицата.
- Кварталите в които живеят и от прекрасните улици по които управляват своите МПС-та.
- От появяващите се незаконни цигански гета.
- От постоянно припадащите кончета по централни кръстовища теглещи цигански талиги.
- От това че за да запишете детето си на ясла/детска градина е необходимо да спите на палатков лагер. От това че то мже да не бъде класирано за кварталната ясла/дет. градина (в която дори неговите родители са били) и да се наложи да търсите частна такава и да плащатате колосална сума.
От какво сте доволни от това че се строи метро ли ? Не разбрахте ли че причината да се строи метро не в управниците на София за последните 20г. и това метро не се строи благодарение на тях а в някои случаи дори въпреки тях. Метрото би се строило дори и всеки от вас да беше кмет на столицата !!!
Или може би сте доволни от това как Фъндъчето и премиера слънце прорязват поредния трибагреник в откриването на поредната закърпена дупка пред кметството!!!
След тези избори излиза че над 50 % от гражданите харесват обстановката в която живеят. Излиза че те са доволни от начинът по който се управлява столицата. Доволни са от :
- Непрекъснато разширяващата се синя зона.
- От това че ги карат да плащат годишна винетка за да паркират пред домовете си при това без да имат
гарантирано място.
- Неуважавания от мен г-н главен архитект на София.
- Градския транспорт и това че някой седи и си взима заплатка на топла позиция в софийската администрация. Същата тази позиция на чиновник която с един подпис пуска из софийските улици трамваи убийци. Е как пък някой не пое персонална отговорност за инцидентът в столицата при които имаше над 10 пострадали и как така услужливите медии набързо изритаха тази сцена от софйската действителност в миманса(все пак имаше избори нали).
- Провала на сегашната администрация и провала с данъчното прерайониране.
- От това че София има завод за преработка на отпадъци от 2009-та (да такова беше обещанието на премиера слънце когато преди години го избирахме за кмет).
- Решението на проблема с бездомните кучета в столицата и от това че от тяхните пари се плаща по 2 пъти за една и съща манипулация в/у женските кучета.
- От това че така наречената "Схема Софиянски" за управление на общинските имоти е продължена и утвърдена от премиера слънце като кмет и от сегашната му наложница която се явява кмет на столицата.
- Кварталите в които живеят и от прекрасните улици по които управляват своите МПС-та.
- От появяващите се незаконни цигански гета.
- От постоянно припадащите кончета по централни кръстовища теглещи цигански талиги.
- От това че за да запишете детето си на ясла/детска градина е необходимо да спите на палатков лагер. От това че то мже да не бъде класирано за кварталната ясла/дет. градина (в която дори неговите родители са били) и да се наложи да търсите частна такава и да плащатате колосална сума.
От какво сте доволни от това че се строи метро ли ? Не разбрахте ли че причината да се строи метро не в управниците на София за последните 20г. и това метро не се строи благодарение на тях а в някои случаи дори въпреки тях. Метрото би се строило дори и всеки от вас да беше кмет на столицата !!!
Или може би сте доволни от това как Фъндъчето и премиера слънце прорязват поредния трибагреник в откриването на поредната закърпена дупка пред кметството!!!
ivaka написа:...Смаян съм, че толкова левскари всъщност са червенички по политически убеждения...
Знаете ли, че тая, червената партия е.а майката на любимия Ви отбор през всичките години на комунизма?
Ако не знаете питайте татковците и батковците, да Ви кажат!
За мен червената партия е като червения отбор - едното на политическата сцена, другото в спорта!
Да си левскар и политически да подкрепяш БСП е все едно на стадиона да аплодираш Гунди, а извън него да ръкопляскаш на хората, които мачкаха Левски, в който играеше Гунди и за който си даваше мило и драго!
Ами искат хората Тройна коалиция. Искат откраднат лиценз от ЦСКА. Искат 4 години власт на БСП= 3 сини титли+откраднат лиценз= 4 участия в ШЛ. Искат закрита ДЮШ на 4-ти километър и т.н. Иначе да псуваш комунистите и същевременно да хвалиш Гунди е нонсенс. Аз между другото съм от „батковците” така, че подобни писания няма как да минат при мен. Иначе тезата ти за „мачканият от комунистите” син отбор е характерна за началото на 90-те. Хората които я лансираха до един се оказаха агенти на ДС и отидоха на бунището на историята или са в ръководството на ПФК”Левски”АД. Това специално към тебе, сега да видим за изборите...
ГЕРБ спечели защото хората виждат как нещата се случват. Неща, които 20 години не се случваха сега започнаха да се случват, говоря за метро, магистрали, пътища, пречиствателни станции, водни цикли и т.н. Спрените евро фондове от времето на БСП+НДСВ+ДПС отново бяха размразени. А средствата по евро фондовете са тези, които държат икономиката ни на повърхността. Много е крехка тази стабилност и без тези средства ще затънем. Най-убедителни победи ГЕРБ спечели именно в градовете с най-добро усвояване на евро фондове- София, Бургас, Габрово и Добрич. Габрово са толкова напред в усвояването на евро фондовете, че техният предишен кмет Томислав Дончев дори стана ресорен министър. Тази теза се потвърждава от вота в Шумен и в Сливен. В Шумен е единствената победа на БСП на първият тур защото там също има нелошо усвояване на евро фондовете от старият-нов кмет. Напротив, в Сливен при цялата корупция и бъркотия, която създаде Лечков, дори и ГЕРБ не успя да го издърпа и остана втори. Друг е въпросът защо ГЕРБ подкрепиха този тотално компрометиран човек, но съм убеден, че там ще си направят изводите и повече такива недоразумения няма да се допускат. Като цяло напълно логична и резонна победа за ГЕРБ, което потвърждава и моят вот.
БСП дори в условията на световна икономическа криза не могат да мобилизират по-голям електорат от твърдото им ядро. Навсякъде в Европа левите набират сила невиждана от началото на 80-тте на миналият век, бунтуват се, масови митинги, в САЩ блокираха Уолстрийт, у нас нищо подобно не се случва. Няма и как да се случи след като БСП не е автентична лява партия. Левият избирател не се идентифицира с БСП, освен твърдото им ядро.
Меглена Кунева обедини остатъците от недоразумението НДСВ и голямата част от наказателният вот. Около този либерален център може да се заформи нова партия и това съм сигурен, че ще се случи още за следващите избори. Тогава недоволните ще са много повече, без значение какво е управлението на ГЕРБ. Световната икономическа криза ще си каже думата, нека никой не се заблуждава.
ДПС няма какво да ги коментирам, това не е партия а е фирма. Служителите на тази фирма проявиха доста ниска избирателна активност.
Атака и Волен се разцепват, това е ясно и ако не изчезнат ще се закрепят на тези 3-4-5%. Отцепниците им докараха около 2% на Стефан Солаков.
Синята коалиция не съществува, това го знаехме, сега вече е официално.
Светльо Витков очаквах да събере доста по-голям вот.
Най-радостното нещо се случи с Алексей Петров и РЗС, това са едни и същи хора. Техният крах е радващ.
На балотажа отново ще подкрепя Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, и в тях ми е надеждата за съдебна реформа, т.к. президентската институция има немалки правомощия в съдебната система, желая им успех.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8