Избори 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Избори 2011
Kакто си и мислех така стана гласувам на 1 тур за Витков, 2 няма как за С.Данаилов, как да гласувам за оная Баба Яга и този мънкащия приличащ на гей Росенчо.
banderas13 написа:Ехеееееееееееееее гледахте ли пресконференцията на Герб, е тая Илияна Беновска им скри топката, цялата редица мълчи и не знае какво да каже ! ЕВАЛА !
Аз ги погледах донякъде,ама ми писнаха и ги спрях.Какво им е казала Бенковска?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Някакво видео да дадете, където може да се види какво е казала Беновска?
banderas13 написа:Ехеееееееееееееее гледахте ли пресконференцията на Герб, е тая Илияна Беновска им скри топката, цялата редица мълчи и не знае какво да каже ! ЕВАЛА !
yes yes yesssssssssssss
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
ГЕРБ да загуби изборите и да видиш физиономията на Бойко Борисов - Безценно
Аз лично, ще се постарая това да се случи!
Аз лично, ще се постарая това да се случи!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
grasiani написа:Kакто си и мислех така стана гласувам на 1 тур за Витков, 2 няма как за С.Данаилов, как да гласувам за оная Баба Яга и този мънкащия приличащ на гей Росенчо.
Гей е на баща ти синът.
СПУКАНОГЪРНЕ
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
И аз съм озадачен, че след толкова гафове и грешки, след Катуница, след провала в борбата с престъпността, дори сега ГЕРБ има толкова силни резултати . Всъщност съм съгласен с колегите, че президентските избори не са решени все още, решаващи ще са гласовете на привържениците на Кунева, на турците, както и на негласувалите в първия тур.
Явно народът желае да стане същото, каквото е в любимата на много хора Русия - еднолична диктатура на една партия на най-важните държавни постове. Но не мога да приема, че Калфин е някаква алтернатива и както казах, никога няма да гласувам за БКП
Видя се и че резултатите в Интернет и анкетите там нямат нищо общо с действителността
Явно народът желае да стане същото, каквото е в любимата на много хора Русия - еднолична диктатура на една партия на най-важните държавни постове. Но не мога да приема, че Калфин е някаква алтернатива и както казах, никога няма да гласувам за БКП
Видя се и че резултатите в Интернет и анкетите там нямат нищо общо с действителността

Виждам,че освен от футбол разбирате и от политика.Да гласуваш за циркаджия като Витков и да си мислиш,че той ще стане президент?Трябва да сте се напушили здраво.Не ни чака нищо добро с поколение като вашето.
СПУКАНОГЪРНЕ
И като загуби ГЕРБ, пак ли ще се кефим на червениет прашки на на Сер Гей и неговата любовница Азер Меликов?
Или дружно ще чакаме Доган да ни обножва и на всичкото отгоре и да му плащаме с европари?
Смаян съм, че толкова левскари всъщност са червенички по политически убеждения...
Знаете ли, че тая, червената партия е.а майката на любимия Ви отбор през всичките години на комунизма?
Ако не знаете питайте татковците и батковците, да Ви кажат!
За мен червената партия е като червения отбор - едното на политическата сцена, другото в спорта!
Да си левскар и политически да подкрепяш БСП е все едно на стадиона да аплодираш Гунди, а извън него да ръкопляскаш на хората, които мачкаха Левски, в който играеше Гунди и за който си даваше мило и драго!
Или дружно ще чакаме Доган да ни обножва и на всичкото отгоре и да му плащаме с европари?
Смаян съм, че толкова левскари всъщност са червенички по политически убеждения...
Знаете ли, че тая, червената партия е.а майката на любимия Ви отбор през всичките години на комунизма?
Ако не знаете питайте татковците и батковците, да Ви кажат!
За мен червената партия е като червения отбор - едното на политическата сцена, другото в спорта!
Да си левскар и политически да подкрепяш БСП е все едно на стадиона да аплодираш Гунди, а извън него да ръкопляскаш на хората, които мачкаха Левски, в който играеше Гунди и за който си даваше мило и драго!
Бекъма написа:Виждам,че освен от футбол разбирате и от политика.Да гласуваш за циркаджия като Витков и да си мислиш,че той ще стане президент?Трябва да сте се напушили здраво.Не ни чака нищо добро с поколение като вашето.
Никой не е се е и надявал Светльо да стане президент,а просто трябваше вместо празен глас да покажем,че не сме съгласни да ни е*ават повече