СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 17 окт 2011 00:49

И искам да ви кажа,че с Наполи с такава схема бях спечелил 7 пъти поред ШЛ и 5 пъти поред Скудетото и след прекъсване-още 3.Купите на Италия,Еврокупата и Интерконтинента-не се броят.
Лейриелтон-------Раул Гарсия---------Марсело
--------------------Д'Алесандро-------------------
---------------------Торес-------------------------

Това ми бяха играчите в атаката,атакинг фул бекове като Марсело и другия бяха фурии,но висчко при мене го правеше Андрес Д Алесандро,ярко изявен плеймейкър,а Раул Гарсия е много балансиран атакуващ халф....резачката зад Раула беше Фернандо Гаго и мога да ви кажа,че този ми отбор на няколко път в походите към ШЛ размазваше Барселона и Реал М,вкл. и първите ги побърках с 1:6 на Камп Ноу :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 окт 2011 01:02

Стрелец, аз нямам време да играя компютърни игри (особено такива, които не са свободен софтуер), но съм напълно убеден, че няма никакви допирни точки между компютърна игра и реалност. Ако Арсен Венгер си е помислил нещо друго, този сезон му се връща :-D

Ние играем 4-2-3-1, като "свободния", "преливащия" човек за нас е Жоро Илиев. Крилата ни имат почти нулева ефективност в защита, а другия ни опорен халф почти никога не минава средната линия. Ако сравняваш играта на Черно море с тази на Арсенал, то това е учебен материал как НЕ трябва да правим нещата, в офанзивен план поне.

Ако (позицията на) Божилов предполага всяка топка да минава през него, елементарно е от тактическа гледна точка грамотен отбор да ни надиграе. Изолираш плеймейкъра и печелиш (или поне не губиш) мача.

Кой е плеймейкъра на Ман Ю този сезон? Нямат такъв. На Ман Сити? Нямат. Истината е в разнообразието, разиграването, и непредвидимите атаки. Всеки е плеймейкър, или поне трябва да е. Ние не сме на това ниво, естествено, но досега добрите ни игри са били в резултат на динамичен и разнообразен футбол.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 окт 2011 01:11

Опитай се да изолираш Шави от играта?Или Кака?Или Фабрегас?Ами най-малкото това са супер големи техничари и подвижници,на х*й може да те звърти на 1 педя терен,то това да не е изважданка.Далеч по-лесно е да пазиш персонално играч като Меси,отколкото играч като Шави и ти пояснявам.Първо задачата се пада на деф.халф,дотук добре.Но както съм описал качествата на плеймейкъра добре подчертай това - come deep to get the ball,ти само си прати разбивачката след него в неговата половина и гледай как влитат леките голове и как ти правят защитниците дар мадан.Това е тактическа глупост,изобщо персоналното пазене не е добра идея,обясних защо,защото може и да обезвреди плеймейкъра,чудесно,ама напуска зоната си,най-невралгичната...и хипотетично,за да не се омажеш се налага с 2 деф.халфа,т.е. прибираш се и играеш за 0:0,т.е. пак му играеш по свирката.Преливанията са част от общата схема,но Божилов е човека с повече свобода при нас от много време,Жоро Илиев ако си забелязъл като тактическа роля има щом Камазола овладее да се върне и да помага в изнасянето...но това как ще си наредиш точно халфовете в 5-4-1 се запазва общата идея - човека зад нападателя да даде решаващия пас или да отправи далечен идар...замисли се.Вярно,мениджъра не е реалност,но все пак...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 окт 2011 01:22

Впрочем,защо мислиш,че всяка топка трябва да минава през него?Напротив.Идеята е той да даде решаващия пас,но както виждаш в сехмата има и още един офанзивен халф зад него,който ако е достатъчно хитър може да си прави асистенциите.Жоро Илиев в това амплоа е отличен...но аз лично Жоро Илиев бих го поставил на мястото на Божилов,защото Жоро има по-добър удар от далеч и голов нюх,но това значи отзад плеймейкър с добър дълъг пас,я се сети сега как ги копваше Кривия ;).В нашия сегашен случай с Божилов мисля,че по-скоро целта е задържане на топката в предни позиции от него,докато останалите 3-ма се изнесат в атака,а той напредне с мощна крачка,Божилов задържа,той не подава веднага,там е разликата....това ни прави леко предвидими-за мене този стил е ефективен само на контра,при постепенно нападение Божиловата роля е никаква сега,да не кажа дори,че и пречи.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 окт 2011 22:09

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 окт 2011 23:53

Балотаж между Киро и Марешки.За Киро сме говорели каква е мастия,но Марешки с 21%...какъв срам,не мога да повярвам,че за по 50 лева толкова много варненци са се продали.Уйййййй за тях,по 10 дупки в улиците заслужава всеки за тоя позор,седмици наред по аптеките му се редят да ги купува,ебаси... :shock:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 24 окт 2011 00:20

ShooterMan написа:Балотаж между Киро и Марешки.За Киро сме говорели каква е мастия,но Марешки с 21%...какъв срам,не мога да повярвам,че за по 50 лева толкова много варненци са се продали.Уйййййй за тях,по 10 дупки в улиците заслужава всеки за тоя позор,седмици наред по аптеките му се редят да ги купува,ебаси... :shock:

За кой да гласуваш?Гуцанов :lol: Нито 50 нито 500 ме оправят но като цяло подкрепям Марешки и съм почти сигурен че печели балотажа

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 окт 2011 01:09

Гуцанов е без коментар,той трябва да е в затвора,не на свобода,камо ли-на избори.Въпроса беше за нашите съграждани,които се продадаха за по 50 лева.Много унизително за един уж голям и европейски ориентиран град.Не знам,но балотаж между тези двамата е подигравка с Варна,Киро Дупката и Веско Подкупа,трябва да ги декласират и двамата.Във всички случаи ще имаме купени избори във Варна.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 окт 2011 01:42

ShooterMan написа:Гуцанов е без коментар,той трябва да е в затвора,не на свобода,камо ли-на избори.Въпроса беше за нашите съграждани,които се продадаха за по 50 лева.Много унизително за един уж голям и европейски ориентиран град.Не знам,но балотаж между тези двамата е подигравка с Варна,Киро Дупката и Веско Подкупа,трябва да ги декласират и двамата.Във всички случаи ще имаме купени избори във Варна.

+ 1 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 окт 2011 13:27

Абе който и да е президент, кмет, депутат, премиер, все тая не го ли разбрахте, всички са едни и същи, пълнят си гушите, не им пука изобщо за народа, важното е да си стоят на дебелите задници, да си взимат големите заплати и да се занимават с формалности, българският народ е бавноразвиващ явно и си мислят, че с гласуването нещо ще се промени, заспал народ, в друга държава, друг народ и манталитет действа по друг начин, но просто е вродено на българина от поколения назад да е такъв и да търпи всичко...такива сме просто, заложено ни е и никога няма да се промени това
Последна промяна от Mourinio на 24 окт 2011 13:32, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”