ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 23:01

Вземем ли двана качествени защитника и ... нещо да се направи по посока на център-нападател, няма значение кой ще ни е треньор на пролет. Но без кадрови промени в дефанзивен план, ако ще и Капело да ни е треньор на пролет, а Гара нападател - все тая.
Имам предчувстието, че и при нас тези дни ще има радостни новини.

Батков си отива?
Или Гонзо заминава идва Сухия. Сигурен съм, че за теб това ще е "върха на сладоледа".
Абе пич, не разбра ли, че няма смисъл от разни врътки в момента? И въобще, ако е Гонзо за Илиян или Сухия (вервай ми, това ни е следващият треньор!) е по-добре, тоя който ги е почнал да завърши полусезона?!!!!!!!
Искаш ли смяна като на ЦСКА? А? Я пак??? Кого биха червените, и кого бихме ние?
Паднахме ли от Славия? Те биха ли моряците. Ние бихме шампиона на България. А те кого? Ай по полека, а?
Разград имат две съмнителни победи, ние три заслужени загуби, едната дошла след автогол. Реално, третото място е там където трябва да сме.
П.С.
От мен да знаеш. Винаги може по-зле! ;)
Последна промяна от metodito на 23 окт 2011 23:37, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 23 окт 2011 23:25

daniel875 написа:Имам предчувстието, че и при нас тези дни ще има радостни новини.

Предчувствие или нещо повече...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 окт 2011 23:34

metodito написа:Вземем ли двана качествени защитника и ... нещо да се направи по посока на център-нападател, няма значение кой ще ни е треньор на пролет. Но без кадрови промени в дефанзивен план, ако ще и Капело да ни е треньор на пролет, а Гара нападател - все тая.
Имам предчувстието, че и при нас тези дни ще има радостни новини.

Батков си отива?
Или Гонзо заминава идва Сухия. Сигурен съм, че за теб това ще е "върха на сладоледа".
Абе пич, не разбра ли, че няма смисъл от разни врътки в момента? И въобще, ако е Гонзо за Илиян или Сухия (вервай ми, това ни е следващият треньор!) е по-добре, тоя който ги е почнал да завърши полусезона?!!!!!!!
Паднахме ли от Славия? Те биха ли моряците. Ние бихме шампиона на България. А те кого? Ай по полека, а?
Разград имат две съмнителни победи, ние три заслужени загуби, едната дошла след автогол. Реално, третото място е там където трябва да сме.

Много дълбаеш, ще разбереш какво имам предвид.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 23:40

Мислите ли, че смяната на Радуканов бе с цел някакви коефиценти? Може анкета да направим, ако искате. Убеден съм, че резултатите в полза на завера ще са стряскащи.
Милен разби на пух и прах Ясен с Дембеле все пак. И двамата ги няма днес на Герена, но... и Милен изчезна...

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 23 окт 2011 23:58

В едно нещо може да бъдете сигурни! Ако ЦСКА загуби, това ще има унищожителен ефект върху тях. Ще се завъртят в такава спирала, че ще имат загуба на още точки, а феновете им ще започнат пак с ВЪН Боклуците от ЦСКА и т.н. Кризата, която си отиде от тях, може да се върне с пълна сила и десетократно по-мощно от преди. Това ще има обратният ефект за нас. Бием ли в този мач, точки повече няма да загубим, поне до края на полусезона. Отборът ни ще се закрепи, и при уволнение на Гонзо, привличането на няколко класни играчи, най-вече защитници и нападател, ще бъдем шампиони на 99 %. В тоя мач трябва да се хвърлим, да играем до последна капка кръв, но да го спечелим. От тоя мач ни зависи целият сезон. Не бива да пропускаме възможността с една победа да изпратим ЦСКА в нокаут, за доста дълго време, а ние да се закрепим и на пролет да щурмуваме титлата. Всичко или нищо, така стоят нещата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 окт 2011 00:12

Highlander написа:В едно нещо може да бъдете сигурни! Ако ЦСКА загуби, това ще има унищожителен ефект върху тях. Ще се завъртят в такава спирала, че ще имат загуба на още точки, а феновете им ще започнат пак с ВЪН Боклуците от ЦСКА и т.н. Кризата, която си отиде от тях, може да се върне с пълна сила и десетократно по-мощно от преди. Това ще има обратният ефект за нас. Бием ли в този мач, точки повече няма да загубим, поне до края на полусезона. Отборът ни ще се закрепи, и при уволнение на Гонзо, привличането на няколко класни играчи, най-вече защитници и нападател, ще бъдем шампиони на 99 %. В тоя мач трябва да се хвърлим, да играем до последна капка кръв, но да го спечелим. От тоя мач ни зависи целият сезон. Не бива да пропускаме възможността с една победа да изпратим ЦСКА в нокаут, за доста дълго време, а ние да се закрепим и на пролет да щурмуваме титлата. Всичко или нищо, така стоят нещата!

+ много! Подкрепям!
... В смисъл за нас, което казваш... ЦСКА малко ме интересуват.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 окт 2011 06:00

metodito написа:... за Илиян или Сухия (вервай ми, това ни е следващият треньор!) е по-добре, тоя който ги е почнал да завърши полусезона?!!!!!!!
П.С.
От мен да знаеш. Винаги може по-зле! ;)

Отново громиш враговете на Георги Иванов. Основният ти девиз е: "Всичко в името на човека, всичко за благото на човека!". Ние си знаем кой е човекът.
Оптимистичният ти анализ на есенния полусезон трябва да убеди всички, че "Левски" е най-добрия отбор в групата. Който поради случайно стечение на обстоятелствата в някои мачове би трябвало да е на трето място. Защо ли е по-назад в класирането!?!?!?
Обяснил си ни и този парадокс. Лесната програма на ЦСКА, съмнителните победи на "Лудогорец"... А ние победихме "Славия", шампиона... Няма да коментираме как спечелихме тези две и останалите победи. Нито дума за загубите, в които "Левски" беше безпомощен, жалък, смешен...
Със самочувствие на издигнал се над масата слепци си подбрал и оптимистичен финал. Точно описание на отбора на "Левски", ръководен вече трети сезон от любимия директор-треньор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 окт 2011 09:12

Онзи ден Батков каза, че в Левски ще има промени. Вчера Пенев в коментара си за новата работа някак си между другото вплете информацията за подобно завръщане на Наско в Левски. Това не са случайно изпуснати думи. Това е сигнал за предстоящи промени в грандовете чийто собственици разбраха, че без парите от ЛЕ трябва да се бръкнат. Ако някой има надежна информация нека сподели.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 24 окт 2011 09:59

ЦСКА не ни интересува, ние винаги ги громим. Епизодични са провалите като пролетта. Сега излизаме мотивирани и обнадеждени за нови светли бъднини! ЦСКА са в кокдаун и нашия гладиатор знае как да ги довърши! С теб сме Гонзо !!! Да живее Левски !!! Г-н Батков завинаги един от нас !!!
Не щем нито Сираковци, нито Мъри-та, сърбахме им попарата, искаме визия и европейско развитие пред отбора каквото налага Гонзо - млади и талантливи играчи, строга дисциплина и раздаване до дупка!
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 окт 2011 10:11

Highlander написа:В едно нещо може да бъдете сигурни! Ако ЦСКА загуби, това ще има унищожителен ефект върху тях. Ще се завъртят в такава спирала, че ще имат загуба на още точки, а феновете им ще започнат пак с ВЪН Боклуците от ЦСКА и т.н. Кризата, която си отиде от тях, може да се върне с пълна сила и десетократно по-мощно от преди. Това ще има обратният ефект за нас. Бием ли в този мач, точки повече няма да загубим, поне до края на полусезона. Отборът ни ще се закрепи, и при уволнение на Гонзо, привличането на няколко класни играчи, най-вече защитници и нападател, ще бъдем шампиони на 99 %. В тоя мач трябва да се хвърлим, да играем до последна капка кръв, но да го спечелим. От тоя мач ни зависи целият сезон. Не бива да пропускаме възможността с една победа да изпратим ЦСКА в нокаут, за доста дълго време, а ние да се закрепим и на пролет да щурмуваме титлата. Всичко или нищо, така стоят нещата!

Гладна кокошка просо сънува.Нещо много си се размечтал как ще се махне Гонзо, ако Левски бие ЦСКА?Ами , ако мачът завърши хикс което е доста вероятно ще викаш ли оставка? Последно кой ще извади пари за закупуване на класни играчи, щото Батков няма да е ?

Върни се в “Архив”