Айде,моряци! Мачът тропа на вратата,а още няма тема,затова се престраших и пиша тук за първи път,защото съм малко РС неграмотен.
Моята прогноза (малко пристрастно),въпреки че Пантерата май няма да играе.Информацията ми не е потвърдена официално,но е говорил с един фен от фракция "Демони". 0:1
ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.
Здравейте моряци. Имате здрав и добър отбор за нашето първенство. Очаквам много оспорван мач в четвъртък на Лаута. Нека по-добрия победи. Все пак се надявам традицията от мачовете в Пловдив да се запази, и да не се налага след мача да сменяме треньора 

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
- отборът на Пловдив
- Контакти:
До автора на темата, ако може само да промени часа на мача. Верния час е 14:30 ч. което е много лошо за посещаемоста - работен ден четвъртък 14:30 часа, на всичко отгоре доста от нашите фенове са разачаровани от отбора, и няма да дойдат на мача. Очаквам не повече от 1000 човека 

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
KIL написа:Айде,моряци! Мачът тропа на вратата,а още няма тема,затова се престраших и пиша тук за първи път,защото съм малко РС неграмотен.
Моята прогноза (малко пристрастно),въпреки че Пантерата май няма да играе.Информацията ми не е потвърдена официално,но е говорил с един фен от фракция "Демони". 0:1
Напълно излишна тема - тръгнали сте на умряло куче нож да вадите.
Последна промяна от deladog на 23 окт 2011 22:08, променено общо 1 път.
Кое е умрялото куче и кой е извадил нож? По традиция сме трагични в Пловдив, в момента и играта ни не е такава каквато ни се иска. Падали сме и със по- силен състав в Пловдив, не съм оптимист и сега. Иначе сякаш отборите са равностойни. Дано ме опровергаят моряците.
Vladislav написа:Кое е умрялото куче и кой е извадил нож? По традиция сме трагични в Пловдив, в момента и играта ни не е такава каквато ни се иска. Падали сме и със по- силен състав в Пловдив, не съм оптимист и сега. Иначе сякаш отборите са равностойни. Дано ме опровергаят моряците.
Традициите отдавна не са това, което бяха. Абе то и един синичък колега имаше преди подпис, че "Левски" 1914 са с положителен актив срещу всички отбори у нас, а сега гледам го е преправил на "почти всички".
- Локомотив1926
- Контакти:
Терена ни е в мн лошо състояние , което в полза на противника , които са свикнали на такъв терен . Чено море никога не са печелили на Лаута , дано статуквото се запази .
Vladislav написа:Кое е умрялото куче и кой е извадил нож? По традиция сме трагични в Пловдив, в момента и играта ни не е такава каквато ни се иска. Падали сме и със по- силен състав в Пловдив, не съм оптимист и сега. Иначе сякаш отборите са равностойни. Дано ме опровергаят моряците.
Тоя е фен на сдружението от 2010 и едничката цел му е да се заяде с Локомотив.
Нека по-добрия да победи.
Моряци пожелавам ви сър Генов ви вкара в Европа!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Този мач ще бъде без победител, според мен.
1:1
1:1
Левски завинаги в моето сърце![
- storm
- Контакти:
deladog написа:Vladislav написа:Кое е умрялото куче и кой е извадил нож? По традиция сме трагични в Пловдив, в момента и играта ни не е такава каквато ни се иска. Падали сме и със по- силен състав в Пловдив, не съм оптимист и сега. Иначе сякаш отборите са равностойни. Дано ме опровергаят моряците.
Традициите отдавна не са това, което бяха. Абе то и един синичък колега имаше преди подпис, че "Левски" 1914 са с положителен актив срещу всички отбори у нас, а сега гледам го е преправил на "почти всички".
Я ми кажи отбора който е с положителен актив срещу Левски ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]