Трансфери в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери в ЦСКА!
Орлинов.....не бил Гонзо, а бил Роналдо.Хубаво ги взехме сливенските, ботевските и Делев, но е време да ги обиграваме именно тях.Изпускаме ЛЕ с тия проби на петодивизионни футболисти.Имаме 50 футболисти с новите, мама му стара, а нямаме ляв бек.Проби-да, ама карат 5 леви бек-а и пробват само тях.Губим време за глупости, а време няма.Левски, ама хич не са цъфнали-същият отбор и компактен състав дето загуби от БАТЕ и Жилина, и чийто шампионски мач беше измъчено 1:1 с Миньор.Със същия "специалист" за треньор и същият орденоносец за шеф.Ако миналия сезон имаше обективни причини да сме трагични, този повечето от тях са изчистени и евентуално лошо представяне ще е само от некадърност и глупост.Един Пиетробон за какво го взехме-правеше супер мачове с Пирин, ние не го пробвахме и в дубъла.В ЦСКА има поне 10 такива защо са ни нови анонимници на проби-да пробват тия момчета....
Re: Роналдо в ЦСКА
Това момче не го знаим въобще колко е добро, но ние сме сборен пункт на всички българи от първенството 

- The deacon
- Контакти:
Роналдо??!!!
Единствената информация за въпросния "Роналдо" е, че е страшно недисциплиниран, а по-всичко изглежда и с огромно самочувствие! Сега остава да му видим и покритието на този самозванец 

Абе това ЦСКА ли е незнам.Такова нещо не беше се случвало-то бива бива некадърници,ама пък ак толкова.Взимали сме доста големи недоразумения,ама играчи от 5 дивизия-СРАМ!Те за Ямбол не стават,пък камо ли за ЦСКА.Тоя испанеца-изразих съмнения ,че е дошъл тука да си върти далаверите и май ще се окажа прав.Според мене самия факт,че си позволява да обижда клуба водейки разни квартални футболисчите е достатъчен да му се потърси отговорност.А пък и досега не съм видял кой знае какъв резултат от работата му.Въобще как си е въобразил,че може футболисти от квартала да отговарят на класата на ЦСКА -идея нямам.На всичкото отгоре двама от тях са си пенсионери.Любо и той за какъв шанс да се докажат говори-само като им види визитката трябва да им се искат пари за дето са се снимали с нашите играчи и са носили фланелката!А какво да говорим да играят.За франзузина пък-
.То не е смешно де -тъжно е ,ама !Вместо да се обиграват нашите футболисти се пускат някъкви пишман ритнитопковци,дето е ясно ,че от тях и чеп за дърво не става.
Абе не вървят на добре работите в ЦСКА ,ама ще видим.
А сега и Орлинов -незнам едно време ми харесваше,ама маполседък беше резерва дори в Спартак.

Абе не вървят на добре работите в ЦСКА ,ама ще видим.
А сега и Орлинов -незнам едно време ми харесваше,ама маполседък беше резерва дори в Спартак.

При нас Роналдовци няма , ако го вземат ще си стане пак Орлинчо.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Нормално .
cska_90 написа:Абе това ЦСКА ли е незнам.Такова нещо не беше се случвало-то бива бива некадърници,ама пък ак толкова.Взимали сме доста големи недоразумения,ама играчи от 5 дивизия-СРАМ!Те за Ямбол не стават,пък камо ли за ЦСКА.Тоя испанеца-изразих съмнения ,че е дошъл тука да си върти далаверите и май ще се окажа прав.Според мене самия факт,че си позволява да обижда клуба водейки разни квартални футболисчите е достатъчен да му се потърси отговорност.А пък и досега не съм видял кой знае какъв резултат от работата му.Въобще как си е въобразил,че може футболисти от квартала да отговарят на класата на ЦСКА -идея нямам.На всичкото отгоре двама от тях са си пенсионери.Любо и той за какъв шанс да се докажат говори-само като им види визитката трябва да им се искат пари за дето са се снимали с нашите играчи и са носили фланелката!А какво да говорим да играят.
![]()
![]()
![]()
![]()
Много кухи лейки се навъдиха . Тия простотии с коя част на организма си ги измисли?! Известен специалист ,дошъл в ЦСКА да "върти далаверите" . Кви далавери, тия фитболисти са без пари , ако някой стане добре , ако не хващат самолета. Плюеш по хора които най много на снимка да си видял , знаеш ли ги какво могат ?
И резултати не бил видял , тия работи стават с пръчката на Хари Потър . Бъркаш с пръста е готово.

realno написа:
Нормално .
Нормално .
+1
Много прибързани мнения има..........
Много прибързани мнения има..........

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Абе каквото и да си говорим-феновете разкриха Грегчо, че е измамник.Как и кой го е пуснал да стигне до проби в ЦСКА не стана ясно.....Не е висш професионализъм...
kolokolo написа:cska_90 написа:Абе това ЦСКА ли е незнам.Такова нещо не беше се случвало-то бива бива некадърници,ама пък ак толкова.Взимали сме доста големи недоразумения,ама играчи от 5 дивизия-СРАМ!Те за Ямбол не стават,пък камо ли за ЦСКА.Тоя испанеца-изразих съмнения ,че е дошъл тука да си върти далаверите и май ще се окажа прав.Според мене самия факт,че си позволява да обижда клуба водейки разни квартални футболисчите е достатъчен да му се потърси отговорност.А пък и досега не съм видял кой знае какъв резултат от работата му.Въобще как си е въобразил,че може футболисти от квартала да отговарят на класата на ЦСКА -идея нямам.На всичкото отгоре двама от тях са си пенсионери.Любо и той за какъв шанс да се докажат говори-само като им види визитката трябва да им се искат пари за дето са се снимали с нашите играчи и са носили фланелката!А какво да говорим да играят.
![]()
![]()
![]()
![]()
Много кухи лейки се навъдиха . Тия простотии с коя част на организма си ги измисли?! Известен специалист ,дошъл в ЦСКА да "върти далаверите" . Кви далавери, тия фитболисти са без пари , ако някой стане добре , ако не хващат самолета. Плюеш по хора които най много на снимка да си видял , знаеш ли ги какво могат ?
И резултати не бил видял , тия работи стават с пръчката на Хари Потър . Бъркаш с пръста е готово.
Как пък така ме прецени,че съм куха лейка не ми стана много ясно,ама щом си казал -тъй ще е!-

Сега по темата -т.н. наречения известен специалист е кондиционен тренъор-така че да си гледа физическата подготоевка и да не се занимава с неща които очевидно не разбира(селекция).Защото самия факт,че води в клуб като ЦСКА 28 годишни играчи от 5(пета),повтарям пета дивизия е обидно.То щом такива ще играят да стягам куфарите иаз и да заминавам да ме пробват и мене-все пак имам 5 мача във В група.
А като не стават щели сме да ги изгоним-ами да така е ,ама сега е времето да се обиграва отбора предвид многото нови играчи,а вместо това те седят резерви за сметка на някакви туристи и после като ги разкараме последните,ще се чудим защо отбора не се е обиграл-ами как да стане като всяка контрола вместо да се обиграва ядрото на отбора играят кварталните величия-Сементерио и разни подобни.
Всички сега сте големи оптимист,ама после да не ревете(б.р.случая с Томофф).Аз лично не виждам нищо оптимистично.Добре селекция-по- рискова такава не сме правили никога-да може и всички да се окажат много добри играчи и да жънем успехи,ама по-вероятно е да не стане точно така.Защото никой,ама никой от взетите не е доказано име-направили няколко силни мача за Сливен,Ботев и Пирин и големи звезди-да може и такива да са,ама гаранции май няма!Изпуснахме сумати играчи ,които със сигурност ще ни свършат доста повече работа-Янев,Лазаров,Камбуров -защо незнам и не ме интересува.
Не ме разбирайте погрешно и аз искам ЦСКА да си върне старата марка в БГ и Европа не по-малко от вас и първи ще поздравя Любо ако това стане,ама дайте малко по-реалистично да гледаме,а не да се хвърляме и да си мислим колко велик отбор сме направили,защото после падането от високо боли повече.
Айде със здраве и другия път по-полека с епитетите,без да ме познаваш!-