ivo77 написа:даниеле, лягаш ставаш само Манчестър Юнайтед ти е в главата...
Има комплекси човека..

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ivo77 написа:даниеле, лягаш ставаш само Манчестър Юнайтед ти е в главата...
RedeviL написа:misho0yy написа:Защо казватеТа нали се борите за титлата във ВЛ и ШЛ имате добри играчи, но според мен САФ ви прецака, да и аз харесвам Уелбек, ни мисля, че Чичарито би се справил по-добре, а пък и после САФ направи странна смяна Нани за Чичарито, но картона най-вече уби интригата, а аз се надявах на един резултатен ( какъвто и стана ) и оспорван, но уви за съжаление не се получис тея играчи толкова
Аз съм твърдо против това твърдение!Истината е че САФ продължава да упорства втори пореден сезон като не отвързва кесията за две наистина класни попълнения в халфовата линия!Имаме добри играчи, НО в средата на терена сме ужаасно слаби и това се видя ясно днес - контузията на Клевърли!
misho0yy написа:Защо казватеТа нали се борите за титлата във ВЛ и ШЛ имате добри играчи, но според мен САФ ви прецака, да и аз харесвам Уелбек, ни мисля, че Чичарито би се справил по-добре, а пък и после САФ направи странна смяна Нани за Чичарито, но картона най-вече уби интригата, а аз се надявах на един резултатен ( какъвто и стана ) и оспорван, но уви за съжаление не се получис тея играчи толкова
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
sMotLiO написа:И след мача с Арсенал...И след мача с Челси.... казвах,че е въпрос на време да ни напълнят кошницата.
Нов и неуверен вратар
Куп проблеми в защита
И един читав халф в лицето на Андерсон. Клевърли си вдига нивото,но не можем го броим като никакъв сериозен титуляр все още.
Вижте с каква ХАЛФОВА линия разполагат Сити и с каква разполагаме ние. Кой ще отвори очите на Сър-а?
sMotLiO написа:Изгубихме Роналдо....изгубихме Харгрийвс...изгубихме Скоулс....Гигс вече не става.....АЛООООООООООООО, КОЙ ДА ИГРАЕ БЕ?
КЪДЕ СА НИ ХАЛФОВЕТЕ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//
САМО СЪР АЛЕКС НЕ ВИЖДА,ЧЕ НЯМАМЕ ХАЛФОВА ЛИНИЯ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта