(23.10.2011)Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Re: (23.10.2011)Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Мнениеот Edwin » 23 окт 2011 18:47

Следващия кръг гостуваме на Евъртън.. :shock:
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 23 окт 2011 18:50

Edwin написа:Следващия кръг гостуваме на Евъртън.. :shock:

Мачкаме. :)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 23 окт 2011 18:50

tevez написа:Фъргюсън след пердаха: Червеният картон ни уби! Няма да влезем в "дупка"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън коментира, че разгромната загуба на неговия шампионски тим от градския съперник Манчестър Сити с 1:6 на "Олд Трафорд" ще има сериозно отражение върху следващите мачове в шампионата. Той обаче изрази увереност, че играчите му няма да изпаднат в дупка заради срамната загуба, а дори напротив - ще искат по-бързо да се реваншират на феновете си с добри резултати.

"Никой не би повярвал, че двубоят може да завърши така, ако е гледал първите 30 минути от срещата. Червеният картон ни уби! Много ни беше трудно да се върнем в мача с 10 души. В крайна сметка се получи много лоша загуба. Определено ще има резонанс засрамването, което носи подобен краен резултат. Без съмнение ще има реакция на нашия тим", заяви Фъргюсън.

Найстина ги довърши червения картон, но САФ направи грешка, че пусна Уелбек вмести Чичарито
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 23 окт 2011 18:53

misho0yy написа:
tevez написа:Фъргюсън след пердаха: Червеният картон ни уби! Няма да влезем в "дупка"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън коментира, че разгромната загуба на неговия шампионски тим от градския съперник Манчестър Сити с 1:6 на "Олд Трафорд" ще има сериозно отражение върху следващите мачове в шампионата. Той обаче изрази увереност, че играчите му няма да изпаднат в дупка заради срамната загуба, а дори напротив - ще искат по-бързо да се реваншират на феновете си с добри резултати.

"Никой не би повярвал, че двубоят може да завърши така, ако е гледал първите 30 минути от срещата. Червеният картон ни уби! Много ни беше трудно да се върнем в мача с 10 души. В крайна сметка се получи много лоша загуба. Определено ще има резонанс засрамването, което носи подобен краен резултат. Без съмнение ще има реакция на нашия тим", заяви Фъргюсън.

Найстина ги довърши червения картон, но САФ направи грешка, че пусна Уелбек вмести Чичарито

Не смятам, че Уелбек игра толкова слабо и че Чичарито щеше да направи повече. Просто с тези играчи толкова :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 23 окт 2011 18:58

fr3ak_boy написа:
misho0yy написа:

Не смятам, че Уелбек игра толкова слабо и че Чичарито щеше да направи повече. Просто с тези играчи толкова :!:

„Просто с тези играчи толкова “ е как така с тези играчи толкова? Не бяха ли това най-добрите във ВЛ и ШЛ? Много бързо сменихте плочата нещо.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 окт 2011 18:59

fr3ak_boy написа:
misho0yy написа:

И аз съм на същото мнение относно Уелбек!Някои по-горе даже тръгнаха да отписват Уелбек от първия отбор, което просто не е правилно!Не може от един слаб мач да бъде зачерктнат играч като Уелбек, който е твърде млад и според мен има качества за Юнайтед.По мое мнение той е по-добър от Грахчето.До тази ситуация се стигна поради слабата средна линия и ето как контузията на Клевърли се отрази ужасно много на отбора, а "просто с тези играчи толкова" не може да бъде оправдание при положение, че сме станали шампиони предния сезон!Истината е че САФ продължава да упорства като не развързва кесията втори пореден сезон за едно, две калсни попълнения на този пост!
Последна промяна от RedeviL на 23 окт 2011 19:07, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 23 окт 2011 19:01

Можеше Джоунс да играе халф и определено Бербатов можеше да помогне със умението да задържа топката, но загубата е факт и много играчи останаха длъжници на отбора като цяло. Пореден ключов мач в който Нани се крие като мишка, а в защита Фърдинант вече не за такива тежки срещи.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 23 окт 2011 19:05

Защо казвате
с тея играчи толкова
Та нали се борите за титлата във ВЛ и ШЛ имате добри играчи, но според мен САФ ви прецака, да и аз харесвам Уелбек, ни мисля, че Чичарито би се справил по-добре, а пък и после САФ направи странна смяна Нани за Чичарито, но картона най-вече уби интригата, а аз се надявах на един резултатен ( какъвто и стана ) и оспорван, но уви за съжаление не се получи
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 23 окт 2011 19:09

даниеле, лягаш ставаш, само Манчестър Юнайтед ти е в главата... :lol:
Последна промяна от ivo77 на 23 окт 2011 19:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 окт 2011 19:11

misho0yy написа:Защо казвате
с тея играчи толкова
Та нали се борите за титлата във ВЛ и ШЛ имате добри играчи, но според мен САФ ви прецака, да и аз харесвам Уелбек, ни мисля, че Чичарито би се справил по-добре, а пък и после САФ направи странна смяна Нани за Чичарито, но картона най-вече уби интригата, а аз се надявах на един резултатен ( какъвто и стана ) и оспорван, но уви за съжаление не се получи

Аз съм твърдо против това твърдение!Истината е че САФ продължава да упорства втори пореден сезон като не отвързва кесията за две наистина класни попълнения в халфовата линия!Имаме добри играчи, НО в средата на терена сме ужаасно слаби и това се видя ясно днес - контузията на Клевърли!
Последна промяна от RedeviL на 23 окт 2011 19:14, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Манчестър Ю”