MuFc1878 написа:Супер жалка публика. В нито един момент не подкрепи отбора. Нито при 0-1 нито при 0-2, да не говорим за после.
+1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Супер жалка публика. В нито един момент не подкрепи отбора. Нито при 0-1 нито при 0-2, да не говорим за после.
Без име написа:fr3ak_boy написа:Очаквах да имаме и такъв мач, но.... очаквах да е примерно срещу Барса в ШЛ.... Тежка е загубата, но не мога да кажа, че не е незаслужена... Боли когато ти вкарат 8 на осакатения отбор, но още повече боли, когато ти вкарат 6 на уж пълния състав. И всичко това, защото САФ отказа да купи качествен градивен халф. Сега сърба попарата, която сам си надроби. Според мен зимата задължително ни трябва поне едно класно попълнение в халфовата линия![]()
Maчкахме докато не се контузи Клевърли! Имаме халфа, но за жалост е контузен...
Без име написа:fr3ak_boy написа:Очаквах да имаме и такъв мач, но.... очаквах да е примерно срещу Барса в ШЛ.... Тежка е загубата, но не мога да кажа, че не е незаслужена... Боли когато ти вкарат 8 на осакатения отбор, но още повече боли, когато ти вкарат 6 на уж пълния състав. И всичко това, защото САФ отказа да купи качествен градивен халф. Сега сърба попарата, която сам си надроби. Според мен зимата задължително ни трябва поне едно класно попълнение в халфовата линия![]()
pesho_1913 написа:Без име написа:fr3ak_boy написа:Очаквах да имаме и такъв мач, но.... очаквах да е примерно срещу Барса в ШЛ.... Тежка е загубата, но не мога да кажа, че не е незаслужена... Боли когато ти вкарат 8 на осакатения отбор, но още повече боли, когато ти вкарат 6 на уж пълния състав. И всичко това, защото САФ отказа да купи качествен градивен халф. Сега сърба попарата, която сам си надроби. Според мен зимата задължително ни трябва поне едно класно попълнение в халфовата линия![]()
Абсолютно! От както се контузи играта ни върви надолу..
AnalBreaker написа:Сити бяха по-добри, но това е резултат от глупостта на Еванс!
Честита победа, но това не означава нищо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта