Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот flo » 23 окт 2011 16:12

granfor написа:Ако паднем от Левски в петък, в което почти не се съмнявам въпреки формата и на Левски, ще стане страшно на стадиона.

Кво ще стане...? :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 16:13

dodo7271 написа:Пенев какви безсмислици е наговорил, не е истина. http://gong.bg/view_article.php?article_id=232445.

Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.

Да обиждаш Пенев по този начин е все едно аз да почна да обиждам Гунди!Няма да ти хареса ако започна тая песничка с Гунди и зовенето от небето нали?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 23 окт 2011 16:13

blue avalanche написа:
Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече :twisted:

"...ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече "
7-8,например... :mrgreen:

Веднъж ще дойде и вашия ред и тогава ще ви видим с какво ще се оплаквате, щот т'ва 7-1, 7-2, няма да ви е достатъчно!!! До сега само това ви крепи да не си признаете, че сме 100 пъти по-велик отбор от вас, веднъж да ви бием 7:0 примерно и цял век няма да видим синя уста!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 23 окт 2011 16:15

ЦСКА-р написа:
blue avalanche написа:
Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече :twisted:

Веднъж ще дойде и вашия ред и тогава ще ви видим с какво ще се оплаквате, щот т'ва 7-1, 7-2, няма да ви е достатъчно!!! До сега само това ви крепи да не си признаете, че сме 100 пъти по-велик отбор от вас, веднъж да ви бием 7:0 примерно и цял век няма да видим синя уста!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 16:17

flo написа:
granfor написа:Ако паднем от Левски в петък, в което почти не се съмнявам въпреки формата и на Левски, ще стане страшно на стадиона.

Нищо.Дечковците се правят на герои и налагат клавиатурите.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 окт 2011 16:20

delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Пенев какви безсмислици е наговорил, не е истина. http://gong.bg/view_article.php?article_id=232445.

Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.

Да обиждаш Пенев по този начин е все едно аз да почна да обиждам Гунди!Няма да ти хареса ако започна тая песничка с Гунди и зовенето от небето нали?

Ти колкото си обиждал Гунди, не мога да те стигна.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 окт 2011 16:21

Наистина обичам ЦСКА. Този отбор ми вдига настроението, каквото и кофти да ми се е случило. Вижте само за какво става дума - http://www.blitz.bg/sport/article/107843
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 23 окт 2011 17:02

flo написа:

Ад за ТИТАНИТЕ, а вие ПОДУЕНЦИ си гледайте в паничката и не се интересувайте толкова от ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 17:03

Batkoto написа:
blue avalanche написа:

не бих се учудил ;)

За колко мача ще е това 7-8?
Двата отбора за 3-4 мача едвам си правят общо 7-8 гола, ти за един мач ги направи :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 17:06

ЦСКА-р написа:
blue avalanche написа:

Кофтито е, че величието се мери на момента, а не в миналото.А моментът е доста неприятен и за двата отбора, които смятат, че им е от Бога дадено и не трябва да се напъват за това величие!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”