SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
Ами,Лече цяло полувреме да ритат топката по трибуните,пак 4 гола не могат да им вкарат!Хеле пък,"машината" Боатенг!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
blue avalanche написа:SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
Ами,Лече цяло полувреме да ритат топката по трибуните,пак 4 гола не могат да им вкарат!Хеле пък,"машината" Боатенг!
BLUE CHAMPIONS написа:SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
НЕ!, след 3-0 за първото полувреме, това е най-немиришещата обръщалка в света
SANSIRO7 написа:phoenix написа:Тук сте толкова заслепени, че просто нямам думи. Някой би ли ми споменал къде и какво съм казал в тази тема за английски или каквито и да е клубове? Какво намесвате други първенства? Или се получава нещо като Гузен негонен бяга? Въпросния мач го гледах. Театъра беше уникален. Не знам каква беше причината, но през второто полувреме Лече просто спря да играе. И би ми било изключително интересно дали някой азиатски букмейкър няма да пропищи на умряло?
SANSIRO7, изобщо гледа ли мача?[/quote
Гледах го разбира се! Милан всеки мач в който играе с някой от пенсионерите /Кларънс или Амбро/ страда,а когато играе с 3 дефанзивни нещата са трагични /1 полувреме/ второто влезна сърцето на отбора /Принца/ и заедно с още един офанзивен халф /Аку/ с повече тичане е напълно нормално да вкарат голове, можеше и повече. А Лече се върнаха да пазят резултата с надеждата , че Милан ще играят все така вяло. Впрочем Милан-Ливърпул 3:3 в Истанбул беше ли нареден или ?
daniel875 написа:BLUE CHAMPIONS написа:SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
НЕ!, след 3-0 за първото полувреме, това е най-немиришещата обръщалка в света
Обратите на "Юнайтед" със сателитите от "Тотнъм", "Евертън" и "Арсенал", защото не ги знаем. Хайде, не ставайте смешни!
Ако английското първенство се играеше нормално, нямаше всяка година шампионът да е един и същ. 12 титли какво означават? И не приказвай, че гузен негонен бяга! Най - корумпираното първенство е АНГЛИЙСКОТО. Доказано е.
Ако днес "Сити" играят както могат, а не както им бъде наредено от големия брат от Манчестър, няма начин да загубят.
milan199440barca написа:А лятото Сити - Ютд от 2-0 до 2-3 миришеше ли? Не ми се рови в статистиката, за да търся обрати в другите първенства и в ЕКТ. Всеки може да си мисли каквото си иска.
Обратите на "Юнайтед" със сателитите от "Тотнъм", "Евертън" и "Арсенал", защото не ги знаем. Хайде, не ставайте смешни!
Ако английското първенство се играеше нормално, нямаше всяка година шампионът да е един и същ. 12 титли какво означават? И не приказвай, че гузен негонен бяга! Най - корумпираното първенство е АНГЛИЙСКОТО. Доказано е.
Ако днес "Сити" играят както могат, а не както им бъде наредено от големия брат от Манчестър, няма начин да загубят.
Дай си сам сметка кой е такъв дето съм ти го уголемил горе. След като ТИ единствен в тази тема ни пишеш и обсъждаш английски отбори. А аз си мслех, че сме в секцията за Милан
SANSIRO7 написа:blue avalanche написа:SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?
Тоест имало е уговорка и с топката да влиза след ударите на Боатенг защото той е дърво?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта