в общи линии съм съгласен с мнението, че с тези футболисти ЦСКА трябва да показва доста по-добра игра и категорично да надиграва противниците,което в доста мачове от началото на сезона не се получаваше, а и напоследък Радуканов доста се беше разлигавил .. иначе Стойчо може би беше най-добрия вариант и статистиката е категорична в негова полза
Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Пената го назначиха само за буфер от евентуалния ропот от страна на феновете,съвсем скоро ще стане ясно кой ще е новия който ще бъде поставен на ветровития пост, само че ще изчакат първо да мине дербито с Левски за да не се компроментира новия при евентуална загуба, от друга страна пък ще е интересно ако ги качим на разлика в какво ново необрано лозе ще попаднат Борисов и Иванов
в общи линии съм съгласен с мнението, че с тези футболисти ЦСКА трябва да показва доста по-добра игра и категорично да надиграва противниците,което в доста мачове от началото на сезона не се получаваше, а и напоследък Радуканов доста се беше разлигавил .. иначе Стойчо може би беше най-добрия вариант и статистиката е категорична в негова полза
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Левски НЯМА да победи ЦСКА бе!!! Вие нормални ли сте!?!?!? Ако Пенев незнае как да подреди отбора, кой ше знае?! Ще ви видя в петък всички как почвате да хвалите Пенев и че решението на Титан е правилно!!! Радуканов не става за треньор, уважавам го, вдигна отбора на крака, но след като го направил стойностен отбор, просто си заседна на 1 място!!! ЦСКА трябва да върви нагоре, не да пада от Славия насред "Армията" !!!!!!!!! С Пенев ше смажем всички!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- delqnski47
- Контакти:
ЦСКА-р написа:Левски НЯМА да победи ЦСКА бе!!! Вие нормални ли сте!?!?!? Ако Пенев незнае как да подреди отбора, кой ше знае?! Ще ви видя в петък всички как почвате да хвалите Пенев и че решението на Титан е правилно!!! Радуканов не става за треньор, уважавам го, вдигна отбора на крака, но след като го направил стойностен отбор, просто си заседна на 1 място!!! ЦСКА трябва да върви нагоре, не да пада от Славия насред "Армията" !!!!!!!!! С Пенев ше смажем всички!
Не става въпрос дали ще бием ''Левски'' или не,а за цялостната политика в ЦСКА и като цяло в БГ през последните години...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- blue avalanche
- Контакти:
Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече
"...ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече "
7-8,например...
Пенев какви безсмислици е наговорил, не е истина. http://gong.bg/view_article.php?article_id=232445.
Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.
Единственото, което се разбира, че той е в основата на интригата срещу Радуканов. Иначе е напълно изперкал старец, без грам мозък. Такова надграждане ще падне, че ще се прочуете.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
delqnski47 написа:ЦСКА-р написа:Левски НЯМА да победи ЦСКА бе!!! Вие нормални ли сте!?!?!? Ако Пенев незнае как да подреди отбора, кой ше знае?! Ще ви видя в петък всички как почвате да хвалите Пенев и че решението на Титан е правилно!!! Радуканов не става за треньор, уважавам го, вдигна отбора на крака, но след като го направил стойностен отбор, просто си заседна на 1 място!!! ЦСКА трябва да върви нагоре, не да пада от Славия насред "Армията" !!!!!!!!! С Пенев ше смажем всички!
Не става въпрос дали ще бием ''Левски'' или не,а за цялостната политика в ЦСКА и като цяло в БГ през последните години...
Когато отбора не върви напред, а стой на едно място и бие само аутсайдерите.. какво очакваш? И аз да бях собственик, и аз щях да го сменя! Радуканов просто не става! Млад е още, не съм казал, че няма потенциал, просто към този момент не трябва да ръководи ЦСКА! Това е моето мнение разбирасе, но аз съм на 100% зад Пенев!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
blue avalanche написа:Batkoto написа:съгласен съм,че ще бием Левски,но едва ли Пената ще остане и занапред треньор .. въпреки че както казах Титаните ще попаднат в доста необрано лозе ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече
"...ако ги бием с три-четири гола примерно ... или повече "
7-8,например...
не бих се учудил
Димитър Пенев - отново далеч преди всички
Най-успешният български треньор за всички времена Димитър Пенев за пореден път доказа, че има поглед в бъдещето и вече гласува смело:
„Емоциите бяха преди обяд, когато гласувах за правителство..."
Честит ни нов премиер!
„Емоциите бяха преди обяд, когато гласувах за правителство..."
Честит ни нов премиер!