В момента вървят предположения,затова кой ще наследи Драган.Говори се за Ясен Петров.Феновете пак мечтаят за Радуканов.За мен Ясен не може да предложи нищо повече на Локомотив.Способностите на Радуканов е за мен са силно преувеличени.
Всеки уважаващ,себе си клуб, с богата история и традиции,търси нови пълнения в собствените си редици.Редиците на Локомотив са достатъчно големи и плодовити.Спомних си,как преди 8 години,се появи Ераносян.И доказа, че е много добър треньор.В момента се сещам, за един интелигентен,симпатичен и бих казал харизматичен бивш футболист и легендарен капитан на Пловдивския любимец - Красимир Димитров.
Краси е треньор на един от най-прогресиращите детски селкции на Локомотив, набор 1994.Разбира играта, учи децата с голям страст.Интелигентен е и работил с големи треньори. Ставал е шампион с Локо и Левски.Въпреки, че е тих,винаги е бил лидерът на отбора.Когато нямахме пари,играчите се обедниха около него.Дойде и култовата победа срещу ЦСКА на 10 март 2006.Не зная какви лицензи има,но ми омразна да взимаме хора отвън.Тези хора да идват с големи обещания и после ние да се разочароваме.Краси едва ли ще струва милиони,но ще бъде обичан от всеки на "Лаута".Качествата, той ги има в изобилие.Коко да му даде шанс да ги разкрие.И ще открие Вторият Ераносян.
Краси Димитров
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Краси Димитров
Подкрепям. Много добро предложение. Да си призная честно, не бях се сетил за него.

- Пловдивчанин
- Контакти:
Jobs написа:В момента вървят предположения,затова кой ще наследи Драган.Говори се за Ясен Петров.Феновете пак мечтаят за Радуканов.За мен Ясен не може да предложи нищо повече на Локомотив.Способностите на Радуканов е за мен са силно преувеличени.
Всеки уважаващ,себе си клуб, с богата история и традиции,търси нови пълнения в собствените си редици.Редиците на Локомотив са достатъчно големи и плодовити.Спомних си,как преди 8 години,се появи Ераносян.И доказа, че е много добър треньор.В момента се сещам, за един интелигентен,симпатичен и бих казал харизматичен бивш футболист и легендарен капитан на Пловдивския любимец - Красимир Димитров.
Краси е треньор на един от най-прогресиращите детски селкции на Локомотив, набор 1994.Разбира играта, учи децата с голям страст.Интелигентен е и работил с големи треньори. Ставал е шампион с Локо и Левски.Въпреки, че е тих,винаги е бил лидерът на отбора.Когато нямахме пари,играчите се обедниха около него.Дойде и култовата победа срещу ЦСКА на 10 март 2006.Не зная какви лицензи има,но ми омразна да взимаме хора отвън.Тези хора да идват с големи обещания и после ние да се разочароваме.Краси едва ли ще струва милиони,но ще бъде обичан от всеки на "Лаута".Качествата, той ги има в изобилие.Коко да му даде шанс да ги разкрие.И ще открие Вторият Ераносян.
Не е ли време да спрем с експериментите- тип Матушев, Николич, Драган и да заложим на доказан треньор, българин?! Краси нито има практика, нито е специализирал някъде. Може да е бил душата на отбора преди 5 години, но нека си трупа опит в школата засега! Има 2-3 добри момчета от неговия набор, няма да е добре да сменят 3-ти треньор за 2 години..
Най-важното към момента е Коко да седне и да начертае стратегията на клуба за 5 години напред/примерно/- да каже какво и как ще правим, за какво ще се борим, какво ще строим, какво няма!
Моите виждания са: Още днес се махат Узунов, Бранко и Драган. Идва Мъри или Стойчо заедно Наско Сираков/или някои като него/. Избира се един Адм. директор, после се правят конкурси за треньори в ДЮШ и машината лека-полека започва да мачка. Ние почваме си гледаме нашата, чисто фенска част и това е. Най-важното е Коко да има желание да направи промени, иначе ставаме Локо Сф и ходят по 20 човека на мачове....
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- lokomotiv4o
- Контакти:
Ина мен ми звучи добре като вариант, но дали ръководството е готово да му отпусне такъв голям кредит на доверие? В Българската А група младите специалисти са винаги на дузпата и при първата издънка им се посочва вратата. За да има смисъл нещо такова трябва голям кредит на доверие и от фенове, и от ръководство(президент), и от футболистите в отбора. На мен ми допада такава идея, но на голямата маса от фенове им се иска някое доказано име като Стойчо Младенов например.Все пак като идея си е супер............
- Loko Pd_Fan
- Контакти:
Ангел Червенков също е свободен!
Като първа стъпка е добре за Краси да изкара необходимия лиценз. Нищо не е, иска да се плати и изкара курса.
Относно нашите треньори: Христо Бонев, Едуард Ераносян, Аян Садъков, Стефан Генов, Краси Манолов, все локомотивци. Не е лесно в БГ да се сравняваш с тях. А всеки следващ трябва да е по-добър от изброените.
Относно нашите треньори: Христо Бонев, Едуард Ераносян, Аян Садъков, Стефан Генов, Краси Манолов, все локомотивци. Не е лесно в БГ да се сравняваш с тях. А всеки следващ трябва да е по-добър от изброените.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Не е готов още Краси за треньорския пост на представителния отбор на Локомотив.
Ако в момента бях на мястото на Краси Димитров или Васко Камбуров веднага бих заминал в Италия да завърша школата в Коверчано или тази на Кьолн в Германия.
Иначе скромната мечта на Ванко е да види Любо Пенев на Лаута.
ПП:
В момента Коко може да докаже амбициите си за Локомотив с привличането на Милен Радуканов...на думи всеки може да ги къдри големи.
Милен е млад и способен човек, който смятам, че успя на всички да покаже, че разбира футбола в детайли.
Още си спомням думите на Йоан Андоне, когато каза, че Милен разбира футбола в дълбочина.Тогава посрещнах с ирония думите на румънеца, НО Радуканов се доказа на всички и напуска "Армията" с вдигната глава, а не с наведена глава както ще си тръгне въздухаря Канатларовски съвсем скоро.
Ако в момента бях на мястото на Краси Димитров или Васко Камбуров веднага бих заминал в Италия да завърша школата в Коверчано или тази на Кьолн в Германия.
Иначе скромната мечта на Ванко е да види Любо Пенев на Лаута.

ПП:
В момента Коко може да докаже амбициите си за Локомотив с привличането на Милен Радуканов...на думи всеки може да ги къдри големи.
Милен е млад и способен човек, който смятам, че успя на всички да покаже, че разбира футбола в детайли.
Още си спомням думите на Йоан Андоне, когато каза, че Милен разбира футбола в дълбочина.Тогава посрещнах с ирония думите на румънеца, НО Радуканов се доказа на всички и напуска "Армията" с вдигната глава, а не с наведена глава както ще си тръгне въздухаря Канатларовски съвсем скоро.

Наско Сираков директор,Мъри треньор .
lud написа:Наско Сираков директор,Мъри треньор .
И Локо в борба за титлата от следващия сезон.

За мен,това че някой е минал през ЦСКА или Левски,не винаги е признак за качество.Мъри и Наско,да си гледат Левски.Ние не сме Левски.На Радуканов,не знам какво толкова му харесвате?Ако бяхме играли в София миналата есен,така както играхме с Левски,едва ли щяха да паднем.Борисов имаше проблеми с Дучето.Трябваше да успокои публиката.Пусна им билети за по 1 лв,а добряка и верен приятел Коко помогна за резултата.Аз поне така видях нещата тогава.После мача в Пловдив потвърди,това което видях.Със Стяуа видях безумни неща.Цял мач топката се центрираше към Делев.Защитата беше пълен хаос.Най-зле беше някакво сърбе,протеже на Милен.Но щом като е толкова добър,дано стане треньор на Локомотив.Аз стигнах до убеждение,че трябва да търсим решение сред нашите хора.
Май темата вече се изчерпа.Модератора ако може да я прати в кошчето за боклук.Май още от самото начало нямаше кой знае каква стойност?
Май темата вече се изчерпа.Модератора ако може да я прати в кошчето за боклук.Май още от самото начало нямаше кой знае каква стойност?