Краси Димитров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Jobs

Краси Димитров

Мнениеот Jobs » 23 окт 2011 14:56

В момента вървят предположения,затова кой ще наследи Драган.Говори се за Ясен Петров.Феновете пак мечтаят за Радуканов.За мен Ясен не може да предложи нищо повече на Локомотив.Способностите на Радуканов е за мен са силно преувеличени.
Всеки уважаващ,себе си клуб, с богата история и традиции,търси нови пълнения в собствените си редици.Редиците на Локомотив са достатъчно големи и плодовити.Спомних си,как преди 8 години,се появи Ераносян.И доказа, че е много добър треньор.В момента се сещам, за един интелигентен,симпатичен и бих казал харизматичен бивш футболист и легендарен капитан на Пловдивския любимец - Красимир Димитров.

Краси е треньор на един от най-прогресиращите детски селкции на Локомотив, набор 1994.Разбира играта, учи децата с голям страст.Интелигентен е и работил с големи треньори. Ставал е шампион с Локо и Левски.Въпреки, че е тих,винаги е бил лидерът на отбора.Когато нямахме пари,играчите се обедниха около него.Дойде и култовата победа срещу ЦСКА на 10 март 2006.Не зная какви лицензи има,но ми омразна да взимаме хора отвън.Тези хора да идват с големи обещания и после ние да се разочароваме.Краси едва ли ще струва милиони,но ще бъде обичан от всеки на "Лаута".Качествата, той ги има в изобилие.Коко да му даде шанс да ги разкрие.И ще открие Вторият Ераносян.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Краси Димитров

Мнениеот drughi » 23 окт 2011 15:08

Подкрепям. Много добро предложение. Да си призная честно, не бях се сетил за него.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 23 окт 2011 15:13

Jobs написа:В момента вървят предположения,затова кой ще наследи Драган.Говори се за Ясен Петров.Феновете пак мечтаят за Радуканов.За мен Ясен не може да предложи нищо повече на Локомотив.Способностите на Радуканов е за мен са силно преувеличени.
Всеки уважаващ,себе си клуб, с богата история и традиции,търси нови пълнения в собствените си редици.Редиците на Локомотив са достатъчно големи и плодовити.Спомних си,как преди 8 години,се появи Ераносян.И доказа, че е много добър треньор.В момента се сещам, за един интелигентен,симпатичен и бих казал харизматичен бивш футболист и легендарен капитан на Пловдивския любимец - Красимир Димитров.

Краси е треньор на един от най-прогресиращите детски селкции на Локомотив, набор 1994.Разбира играта, учи децата с голям страст.Интелигентен е и работил с големи треньори. Ставал е шампион с Локо и Левски.Въпреки, че е тих,винаги е бил лидерът на отбора.Когато нямахме пари,играчите се обедниха около него.Дойде и култовата победа срещу ЦСКА на 10 март 2006.Не зная какви лицензи има,но ми омразна да взимаме хора отвън.Тези хора да идват с големи обещания и после ние да се разочароваме.Краси едва ли ще струва милиони,но ще бъде обичан от всеки на "Лаута".Качествата, той ги има в изобилие.Коко да му даде шанс да ги разкрие.И ще открие Вторият Ераносян.

Не е ли време да спрем с експериментите- тип Матушев, Николич, Драган и да заложим на доказан треньор, българин?! Краси нито има практика, нито е специализирал някъде. Може да е бил душата на отбора преди 5 години, но нека си трупа опит в школата засега! Има 2-3 добри момчета от неговия набор, няма да е добре да сменят 3-ти треньор за 2 години..
Най-важното към момента е Коко да седне и да начертае стратегията на клуба за 5 години напред/примерно/- да каже какво и как ще правим, за какво ще се борим, какво ще строим, какво няма!
Моите виждания са: Още днес се махат Узунов, Бранко и Драган. Идва Мъри или Стойчо заедно Наско Сираков/или някои като него/. Избира се един Адм. директор, после се правят конкурси за треньори в ДЮШ и машината лека-полека започва да мачка. Ние почваме си гледаме нашата, чисто фенска част и това е. Най-важното е Коко да има желание да направи промени, иначе ставаме Локо Сф и ходят по 20 човека на мачове....
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 23 окт 2011 15:20

Ина мен ми звучи добре като вариант, но дали ръководството е готово да му отпусне такъв голям кредит на доверие? В Българската А група младите специалисти са винаги на дузпата и при първата издънка им се посочва вратата. За да има смисъл нещо такова трябва голям кредит на доверие и от фенове, и от ръководство(президент), и от футболистите в отбора. На мен ми допада такава идея, но на голямата маса от фенове им се иска някое доказано име като Стойчо Младенов например.Все пак като идея си е супер............

Потребителски аватар
Loko Pd_Fan
Контакти:

Мнениеот Loko Pd_Fan » 23 окт 2011 16:21

Ангел Червенков също е свободен!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 окт 2011 17:04

Като първа стъпка е добре за Краси да изкара необходимия лиценз. Нищо не е, иска да се плати и изкара курса.

Относно нашите треньори: Христо Бонев, Едуард Ераносян, Аян Садъков, Стефан Генов, Краси Манолов, все локомотивци. Не е лесно в БГ да се сравняваш с тях. А всеки следващ трябва да е по-добър от изброените.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 23 окт 2011 17:42

Не е готов още Краси за треньорския пост на представителния отбор на Локомотив.
Ако в момента бях на мястото на Краси Димитров или Васко Камбуров веднага бих заминал в Италия да завърша школата в Коверчано или тази на Кьолн в Германия.

Иначе скромната мечта на Ванко е да види Любо Пенев на Лаута. ;)

ПП:

В момента Коко може да докаже амбициите си за Локомотив с привличането на Милен Радуканов...на думи всеки може да ги къдри големи.

Милен е млад и способен човек, който смятам, че успя на всички да покаже, че разбира футбола в детайли.
Още си спомням думите на Йоан Андоне, когато каза, че Милен разбира футбола в дълбочина.Тогава посрещнах с ирония думите на румънеца, НО Радуканов се доказа на всички и напуска "Армията" с вдигната глава, а не с наведена глава както ще си тръгне въздухаря Канатларовски съвсем скоро.
Изображение

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 23 окт 2011 18:01

Наско Сираков директор,Мъри треньор .

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 23 окт 2011 18:11

lud написа:Наско Сираков директор,Мъри треньор .

И Локо в борба за титлата от следващия сезон. 8-)

Jobs

Мнениеот Jobs » 23 окт 2011 19:08

За мен,това че някой е минал през ЦСКА или Левски,не винаги е признак за качество.Мъри и Наско,да си гледат Левски.Ние не сме Левски.На Радуканов,не знам какво толкова му харесвате?Ако бяхме играли в София миналата есен,така както играхме с Левски,едва ли щяха да паднем.Борисов имаше проблеми с Дучето.Трябваше да успокои публиката.Пусна им билети за по 1 лв,а добряка и верен приятел Коко помогна за резултата.Аз поне така видях нещата тогава.После мача в Пловдив потвърди,това което видях.Със Стяуа видях безумни неща.Цял мач топката се центрираше към Делев.Защитата беше пълен хаос.Най-зле беше някакво сърбе,протеже на Милен.Но щом като е толкова добър,дано стане треньор на Локомотив.Аз стигнах до убеждение,че трябва да търсим решение сред нашите хора.

Май темата вече се изчерпа.Модератора ако може да я прати в кошчето за боклук.Май още от самото начало нямаше кой знае каква стойност?

Върни се в “Локо Пловдив”