baerba1995 написа:magichko написа:при най-вероятната загуба в петъка някъде към 8 без нещо вечерта мисля че ще стане доста страшно на националния стадион...
+1...притеснявам се да не стане след като рапид Виена
Че стане то
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
baerba1995 написа:magichko написа:при най-вероятната загуба в петъка някъде към 8 без нещо вечерта мисля че ще стане доста страшно на националния стадион...
+1...притеснявам се да не стане след като рапид Виена
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Ricardo_Kaka написа:Трябва да линчуваме титаните ако е вярно това, пълна ГАВРА с марката ЦСКА!!! Докога ще правят каквото си поискат с най-великия БГ отбор?
[/center]storm написа:АХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАА
Това 100% ли е сигурно ?..
ЦСКА-р написа:EthanHuntt написа:Честито! Който каквото си направи, никой не може да му го направи!!! Невероятно какви олигофрени управляват ЦСКА! На тях явно им е мерак да сменят треньора и туй то. В целия си пародиен период на управление не са имали по-успешен треньор и по-добри резултати. Разбирам да го бяха сменили след 15-ти кръг, да назначат някой още по-кадърен, но йок - Димитър ПеневСега колко ще се забавляваме всички на пресконференциите ви. Най-хубавото е, че сега за Левски има още един смислен вариант за треньор. Радуканов няма да стане национален треньор, поне не този път.. най-малкото защото Венци го препоръчва
, а и още ходи на лекции, не че нещо..
Браво Титани, от нарисувани шампиони вече затънахте в посредственост!
Радуканов е ЦСКА-р, не вярвам да поеме Левски за нищо не света. Относно Димитър Пенев, с него поне ще имаме тактическа грамотност и още в петък ще затвори устите на тия дето критикуват!!! Вече е побеждавал Левски с 5:0, пак ще го стори.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта