Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот MQplaya » 23 окт 2011 10:40

:evil: :evil: :evil: Браво бе,развалихте ми настроението от сутринта :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 23 окт 2011 10:41

Голяма загуба за ЦСКА, ако това е вярно.Лично на мен Радуканов ми беше дори симпатичен, въпреки че е ваш треньор.Много точен човек, а и добър и амбициозен треньор ... не като нашият треньор, мениджър, физиотерапевт и каквато друга специалност можеше да заеме.

Иначе за мача с Левски не се притеснявайте прекалено много.Вие ако сте без треньор пак ще сте по-добре - поне няма да има кой да обърка титулярния състав и постройката на играчите.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 окт 2011 10:41

Всичко е от просто, по-просто!, Титаните участват в схеми, от които Радуканов като млад треньор не иска да си петни името и напускането му е по негово желание и взаимни договорки. Перничаните са "бизнесмени", те не издържат клуба, а се издържат от него... и да, ЦСКА ще е шампион...ама друг път, като се изредят Левски, Литекс и Лудогорец по няколко пъти, може би тогава ;) :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 окт 2011 10:42

POPCORN написа:а това е ясно..аз очаквам много простотии от наша страна преди мача и по време на мача!

най-добре е да не почва въобще мача !!!

а най-тъпото от цялата тая смяна е че Д. Пенев ще бъден употребен в схемите на боклуците и след 2 месеца ще го махнат , само че съм обеден че едвали това че той е треньор ще ни смили над боклуците ! БОЙКОТ , БОМБИ , НАХЛУВАНЕ , ПРЕКРАТЯВАНЕ НА МАЧОВЕ ... май това е спасението !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2011 10:42

futbolqga написа:Голяма загуба за ЦСКА, ако това е вярно.Лично на мен Радуканов ми беше дори симпатичен, въпреки че е ваш треньор.Много точен човек, а и добър и амбициозен треньор ... не като нашият треньор, мениджър, физиотерапевт и каквато друга специалност можеше да заеме.

Иначе за мача с Левски не се притеснявайте прекалено много.Вие ако сте без треньор пак ще сте по-добре - поне няма да има кой да обърка титулярния състав и постройката на играчите.

да нали, той Пенев дори незнае имената на играчите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2011 10:44

POPCORN написа:
futbolqga написа:Голяма загуба за ЦСКА, ако това е вярно.Лично на мен Радуканов ми беше дори симпатичен, въпреки че е ваш треньор.Много точен човек, а и добър и амбициозен треньор ... не като нашият треньор, мениджър, физиотерапевт и каквато друга специалност можеше да заеме.

Има нещо много гнило в цялата работа да знаете, преди седмица 'ТИТАН' казаха че с Радуканов ще печелят още много, седмица по-късно рано сутринта в неделя Пенев заема мястото в отбора??? К'во става бе???

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 окт 2011 10:45

Димитър Пенев е временен вариан а и най евтения. Ще изкара отбора до Нова Година и това ще е. Според мен новия сезон треньор ще е Симонович или Ангел Червенков. Не мисля че чужденец ще може да се адаптира в отбора.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 окт 2011 10:46

POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!

И кой го потвърди това ? Че вече е официално ?
Или ще залагаме на максимата една лъжа повторена 100 пъти става истина а ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 23 окт 2011 10:46

Teo написа:
POPCORN написа:

Има нещо много гнило в цялата работа да знаете, преди седмица 'ТИТАН' казаха че с Радуканов ще печелят още много, седмица по-късно рано сутринта в неделя Пенев заема мястото в отбора??? К'во става бе???

просто човека не иска да им играе по свирката , пределно ясно е защо е сменен ! не иска да влиза в схемите на боклуците и за това бива изритан !
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”