Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:а това е ясно..аз очаквам много простотии от наша страна преди мача и по време на мача!
futbolqga написа:Голяма загуба за ЦСКА, ако това е вярно.Лично на мен Радуканов ми беше дори симпатичен, въпреки че е ваш треньор.Много точен човек, а и добър и амбициозен треньор ... не като нашият треньор, мениджър, физиотерапевт и каквато друга специалност можеше да заеме.
Иначе за мача с Левски не се притеснявайте прекалено много.Вие ако сте без треньор пак ще сте по-добре - поне няма да има кой да обърка титулярния състав и постройката на играчите.
POPCORN написа:futbolqga написа:Голяма загуба за ЦСКА, ако това е вярно.Лично на мен Радуканов ми беше дори симпатичен, въпреки че е ваш треньор.Много точен човек, а и добър и амбициозен треньор ... не като нашият треньор, мениджър, физиотерапевт и каквато друга специалност можеше да заеме.
Иначе за мача с Левски не се притеснявайте прекалено много.Вие ако сте без треньор пак ще сте по-добре - поне няма да има кой да обърка титулярния състав и постройката на играчите.
да нали, той Пенев дори незнае имената на играчите!
POPCORN написа:Е ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНО!А ЧЕСТИТО!ЗАЛАГАЙТЕ ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!100% СЪМ СИГУРЕН!
Teo написа:POPCORN написа:futbolqga написа:Голяма загуба за ЦСКА, ако това е вярно.Лично на мен Радуканов ми беше дори симпатичен, въпреки че е ваш треньор.Много точен човек, а и добър и амбициозен треньор ... не като нашият треньор, мениджър, физиотерапевт и каквато друга специалност можеше да заеме.
да нали, той Пенев дори незнае имената на играчите!
Има нещо много гнило в цялата работа да знаете, преди седмица 'ТИТАН' казаха че с Радуканов ще печелят още много, седмица по-късно рано сутринта в неделя Пенев заема мястото в отбора??? К'во става бе???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта