KingKenny написа:Пич знаеш ли кой Е Кенет Матисън Далглиш ? Мисля, че не знаеш. Той е единствения човек който е КРАЛ на Анфийлд. Един човек каза при гостуването си в Диема преди време едно нещо:" Когато бях на Олд Трафорд и Бербатов отново не игра се заговорихме с други английски фенове, че Руни е в трагична форма, и следваше моя върпос, а зашо не играе Бербатов. Те казаха, Е РУНИ СИ Е РУНИ! " Това говори ли ти нещо ? Един единствен човек в исотрията на Ливърпул, които милее за доброто на Ливърпул, Кенет Матисън Далглиш кара 45 хиляди да настръхват когато той излиза от тунела на Анфийлд и Вие нещастно подобие на фенове ми казвата, че Този човек не знае какво прави и не знае кого на пусне в игра. Има едно нещо наречено "доверие", доверие на човека, който би умрял за да види Ливърпул шампион на Англия и това ще стане именно под негово ръководство, не мисля и ще го кажа най-отговорно, не мисля, че някой, който и да е, може да донесе Титлата на Англия в Ливърпул освен Кени Далглиш. Оттук идва разликата между вас и феновете на Ливърпул.
Аз пък не мисля, че най-малко разбираш какво искам да кажа.Досега нито веднъж не съм казал "Далглиш да си ходи", не съм го помислял дори.Просто отчитам някои ужасно груби грешки, които се повтарят вече 9-ти пореден мач.Няма ли да признаеш, че ти писна от пускането на кръглата нула Даунинг във всеки мач,при положение, че една от алтернативите - Макси, е набутан в ъгъла, а през миналия сезон направи най-силното си представяне в Ливърпул точно под ръководството на същия Далглиш.Че Кара, колкото и да е дал на клуба вече трябва да седне на пейката, че прави смените късно и обикновено са неадекватни, че вчера извади най-добрия играч в мача при РАВЕН резултат, че нямаме манталитет на отбор от топ 4, понеже поведат ли ни и 99% сме загубили мача.Не те карам да говориш цинизми и да хулиш Далглиш, но признай поне това ... и не ме определяй до каква степен съм фен на Ливърпул, щото ако не бях нямаше да ми пука, че за поредна година сме тръгнали да финишираме с празна кошница (че аз това 17 години съм го виждал, защо да не се случи пак).Веднага мога да ти кажа, че ти не си фен на Ливърпул поради същата причина, но не целя заяждане, а просто да се проведе един нормален диалог, в който вие, които защитавате случващото се в момента да не ни кажете "вие не сте никакви фенове, ние се сърдим, няма да пишем повече".
P.S. А вчера след изравняването и по време на 20-минутната безидейна игра след него като се умълча стадионът и се чуваха песните на привържениците на Норич, какво ще кажеш за хората там? И те ли не са фенове?
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!