Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 38г. от гибелта на Гунди и Котков
Поклон пред паметта им!
Вечна им памет!
ВЕЛИКИ!!!
нека почиват в мир!
нека почиват в мир!
- lionel_messi
- Контакти:
Поклон пред паметта им!!! 

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
-
- Контакти:
Хубаво е,че има съгласие относно двамата най-големи-Гунди и Котака,радостно е,че този път сме обединени!Вечна им памет!
- sedem_!_dva
Дълбок поклон пред паметта им, дано се раждат повече такива футболисти... 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7pp7VZS3x0g[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7pp7VZS3x0g[/youtube]
NON MOLLARE MAI
- bigbonusprize
- Контакти:
Поклон пред светлата им памет! Останаха завинаги в историята! Да почиват в мир!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
На къде отиват сините?!
На къде отиват сините?! Това е въпросът. Въпрос на който никой в синият лагер не е способен да даде отговор.Повтарят се само едни и съши фрази от рода на: "Очакваме яснота до 2-3 дни" или "ако има нещо конкретно ще разберете". Аз лично се уморих да слушам тези неща, почти всеки ден. Та тези 2-3 дни станаха доста дълги не мислите ли?
А феновете си тръпнат в очакване на някой нов. Емил Велев също чака, за да няма после "Все още знам какво направи миналото лято". Така ще се въртим в нашият си омагьосан кръг, коефициентът ще си пада всяка година и така ще дойде време когато и ние ще започваме от първият предварителен кръг. Не се ли представи достойно в тазгодишните издания на евротурнирите Синият клуб, нищо добро не го чака по-нататък. Затова сега е моментът за действие сякаш ръководството не го осъзнава, едва ли? Но както е казал народът за да получиш трябва да дадеш. Само след инвестиции, могат да се надяват че този път "Еврофондовете" на Шампионската лига ще акостират на Герена и няма да ни подминат на път за Беларус.
В противен случай си оставаме в посредствеността, където и аз незнам вече от колко години се намираме. И ни остава само да се надяваме само на лудия късмет на г-н Баждеков на поредният жребий. Не е лошо и БФС да се замисли да командирова човека на следващият жребий за квалификации, току виж наредил групата така че, да зарадва нацията.
И така малко се отклоних от темата за сините, ние искаме да виждаме че, отбора се развива, че върви напред. Не само да се задоволяваме с успехи на местно ниво. Затова господа управници на Левски, дейставайте сега. Действайте за да ви обичат хората.Дейставайте за да не се притеснявате за постовете си.
Имате време макар и малко!Доведете хора които да поведат отбора в битката. А в Лвски винаги е имало такива личности! Личности, за които Левски е не само работодател!Време е да върнете това което публиката ви даде!ДОВЕРИЕТО СИ!!!
Защото публиката държи 100 % от акциите на синия клуб!
И ако тя реши че е време за промяна, то тогава вашият часовник ще отчита наобратно!
И така успех!
А феновете си тръпнат в очакване на някой нов. Емил Велев също чака, за да няма после "Все още знам какво направи миналото лято". Така ще се въртим в нашият си омагьосан кръг, коефициентът ще си пада всяка година и така ще дойде време когато и ние ще започваме от първият предварителен кръг. Не се ли представи достойно в тазгодишните издания на евротурнирите Синият клуб, нищо добро не го чака по-нататък. Затова сега е моментът за действие сякаш ръководството не го осъзнава, едва ли? Но както е казал народът за да получиш трябва да дадеш. Само след инвестиции, могат да се надяват че този път "Еврофондовете" на Шампионската лига ще акостират на Герена и няма да ни подминат на път за Беларус.
В противен случай си оставаме в посредствеността, където и аз незнам вече от колко години се намираме. И ни остава само да се надяваме само на лудия късмет на г-н Баждеков на поредният жребий. Не е лошо и БФС да се замисли да командирова човека на следващият жребий за квалификации, току виж наредил групата така че, да зарадва нацията.
И така малко се отклоних от темата за сините, ние искаме да виждаме че, отбора се развива, че върви напред. Не само да се задоволяваме с успехи на местно ниво. Затова господа управници на Левски, дейставайте сега. Действайте за да ви обичат хората.Дейставайте за да не се притеснявате за постовете си.
Имате време макар и малко!Доведете хора които да поведат отбора в битката. А в Лвски винаги е имало такива личности! Личности, за които Левски е не само работодател!Време е да върнете това което публиката ви даде!ДОВЕРИЕТО СИ!!!
Защото публиката държи 100 % от акциите на синия клуб!
И ако тя реши че е време за промяна, то тогава вашият часовник ще отчита наобратно!
И така успех!
- sedem_!_dva
Re: На къде отиват сините?!
Аз също си задавам този въпрос, намерих за себе си отговора и мисля, че нищо добро не ни чака... въпреки всичко аз като привърженик на отбора ще изпълня това, което се явява като мое задължение да подкрепя отбора. 

NON MOLLARE MAI