Мнениеот Busby Babes » 22 окт 2011 01:21
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИИИИИИИИИИИИИИИ писна ми на.... от тоя Бербатов ! Няма ли да вземе да се махне най-накрая сам, че да спра да му чувам името и едни и същи изтъркани фрази постоянно, свързани с него, в едно и също изречение с United !?
Ехооо, надувко, ПЪРВО, ти не разбра ли че Бербатов не е за тоя отбор и нищо не прави там освен да спи по пейките ? Вкара повечко голове миналия сезон, болшинството от които срещу посредствени отбори, и всички българи "юруш" аиидее, като овце - Бербатов е гол майстор, той е едва ли не вече най-добрия и следователно онеправдания.... и не знам си какво... Вие и в частност ти добре ли сте ? Славата на един футболист не може да се крепи на отминали отличия и резултати. С риск да прозвуча като голям разбирач, което не е така, ще кажа това което и малките деца знаят, че за да бъдеш добър или най-добрия трябва постоянно да поддържаш оптимална форма и да показваш резултати. На Бербатов му се даде шанс... не един път !
А и още повече, ако той беше мъж и истински футболист, нямаше да позволи да търка пейките по стадионите, а щеше да стане, да се изправи гордо осланяйки се на таланта си, и да покаже това което може - да играе, ако пък пак не му позволяват тогава щеше да си тръгне и да иде там където му дават и където му е мястото. Така че никои не може да ми каже че Бербатов пут.......а може да се нарече класен футболист.
Като не ви харесва на теб и на такива като теб, че Митко не играе, не гледайте мачовете Юнайтед и готово. Спестяваш си жалките главоболия.
Съжалявам че отделих толкова много време на Бербатов и то точно в тази тема, понеже аз съм голяма фенка на Ернандес, но нямаше как този път да не си кажа мнението след поредния тъп коментар по темата "Бербатов защо не играе"
А за Чичерито мога да кажа, че толкова го харесвам, че дори от части заради тази тема се регистрирах във форума.
Внася огромна свежест в отбора и определено е нещо различно и нещо, което служи много добре на Юнайтед. Страхотен усет има Ернандес за головете и как да се пласира. Мой приятел наскоро го нарече хищник, и наистина ми прилича на такъв. Начина по който дебне когато топката се разиграва в центъра... прилича на хищник в тези моменти.
ОСВЕН ТОВА, ЕДНО СТРАХОТНО КАЧЕСТВО НА ФУТБОЛИСТ КОЕТО ЕРНАНДЕС ИМА А БЕРБАТОВ НЕ, Е ТОВА, ЧЕ ЧИЧЕРИТО ВИНАГИ ГОНИ ТОПКАТА ДОКРАЙ ! Дори когато тя е безнадеждна, той винаги тича, винаги.Докато Бербатов, когато види, че една топка е неспасяема, то той не си и прави труда поне заради вас, които го харесвате, да потича малко. Това качество на Ернандес, в комбинация с уникалната му, дори на моменти невероятна, бързина, са предпоставки за един наистина добър футболист, който ще върши работа на Юнайтед.
Не казвам че Ернандес е безгрешен или нещо такова, съвсем не. Той също допуска грешки и има кусури, един от който това че играе на ръба на засадата, но в крайна сметка да не забравяме това, че той е и малък, и има още да се учи.
На Бербатов дори му симпатизирам, но ми писна да слушам за него и обвинения спрямо отбора който обичам !