Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Да се надяваме да свърши работата,която всички очакваме.Ще се повторя,но на кадрите се вижда отличен футболист с безспорна класа,много силен в атака.Дано обаче да е толкова полезен и в отбрана,но си мисля,че щом Кольо го е избрал е преценил много добре дали ще пасне на схемата на отбора.Впечатлен съм от възможностите му,при всички положения е класа над Ради Бачев.Халфа от България май се казва Костадин Гаджалов от Ботев.Не му знам поста в халфовата линия,но е младеждки национал.Дано и Каспер Ларсен е толкова добър колкото се говори,но надали играч без качества би играл в Рен(надали има втори Гонзо
).Бетонираме ли бековете с браизлеца и датчанина,привличането на Гаджалов и разбира се-Лазаров си мисля,че можем освен в групите на ЛЕ да се целим и в класиране по-високо от 3-тото място от изминалия сезон.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Ебахти майтапа, бразилеца го разузнехме още преди да е дошъл в България. Интернет е нещо велико
.
Нищо не са писали нашите прости спортни журналя по темата, топкова са тъпи, че чакат всичко на готово. Някой да им го снесе или да го препишат един от друг. Направо некадърници и задръстеняци.
Обаче видеото е супер, бразилските мениджърски агенции си знаят работата, професионалисти. ЕВАЛА!!!:
http://www.wfamabrazil.com/site/?pagina ... ar-lateral
Това не е просто бизнес, а цяла индустрия.

Нищо не са писали нашите прости спортни журналя по темата, топкова са тъпи, че чакат всичко на готово. Някой да им го снесе или да го препишат един от друг. Направо некадърници и задръстеняци.
Обаче видеото е супер, бразилските мениджърски агенции си знаят работата, професионалисти. ЕВАЛА!!!:
http://www.wfamabrazil.com/site/?pagina ... ar-lateral
Това не е просто бизнес, а цяла индустрия.
- Sagittarius
За видеото-абе той и оня Грегори Акселрод има видео превюта...и се оказа,че е шарлатанин,който никога не е играл професионален футбол
.Факт е обаче,че зелените шпиони бързо превзеха Интернет и изровиха всичко-самоличност,години,видеото на засекретеното попълнение!За пореден път!Така беше и с Каруча
и с кой ли не латиноамериканец
.Сега ще видиш,че Варна-спорт ще препише от тука 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:За видеото-абе той и оня Грегори Акселрод има видео превюта...и се оказа,че е шарлатанин,който никога не е играл професионален футбол.Факт е обаче,че зелените шпиони бързо превзеха Интернет и изровиха всичко-самоличност,години,видеото на засекретеното попълнение!За пореден път!Така беше и с Каруча
и с кой ли не латиноамериканец
.Сега ще видиш,че Варна-спорт ще препише от тука
Варна спорт по принцип прреписва от един друг форум на Черно море, иначе на този видеото определено не е като на оня невероятен талант в ЦСКА

Мощен десен защитник,атрактивен ляв,слагаме и Електричката напред,засега добра селекция-дано само да не са въздух под налягане!!!
Какво още ни трябва?Вашето мнение?
На мен лично пари за бира и бензин до Бургас!!!
GO HARD OR GO HOME!
botzy написа:Мощен десен защитник,атрактивен ляв,слагаме и Електричката напред,засега добра селекция-дано само да не са въздух под налягане!!!
Истински таран и "пари за бира и бензин до Бургас".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Двама чуждестранни футболисти се присъединиха днес към Черно море. Това са бразилецът Адемар и турчинът Иззет Апекмет. Първият идва от втородивизионния местен тим АБС, където е изиграл два мача. Турчинът, който е 25-годишен, се представя като бивш играч на Сивасспор.
sportal.bg
Бразилецът явно е пристигнал е и турчин не бяхме вземали,но ако е добър какво значение има от каква народност е.
sportal.bg
Бразилецът явно е пристигнал е и турчин не бяхме вземали,но ако е добър какво значение има от каква народност е.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Някой да намери клипче в нета с играта на турчина и да го сложи тук докато се върна 

- Sagittarius
Турчина е 21 годишен
Ей,момчета,турчина да не се окаже някой шампион на Тамбукту,Лихтенщайн или Папуа-Нова гвинея?
Или идва от седма испанска дивизия?

Само Черно море.