Blue_Lion написа:Абе ей сега нещо ме уЖИЛИ,ама кво беше...не разбрахАйде Наздраве и честито на печелившите
Със сигорност, не съм АЗ.
НАЗДРАВЕ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Абе ей сега нещо ме уЖИЛИ,ама кво беше...не разбрахАйде Наздраве и честито на печелившите

delqnski47 написа:Тц,тц,тц!Ае кой идва с мене в кръчмата.....ще пия не кво да е а една Словенска!Мммм много е добра!Тука с един левскар си я поркаме
slavia_forever написа:Наздраве! До сега поливах с един приятел, при това именяк Петър, шампионската титла на Белите-1990 година!![]()
![]()
![]()
slavia_forever написа:В школата на младите в Славия, тези успехи не са прецедент, защото интересите там са по-малко и Славия наистина има не лоша школа. Много се радвам и се кефя с поредната бира, вече в домашна обстановка!![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕ!
angelov написа:slavia_forever написа:В школата на младите в Славия, тези успехи не са прецедент, защото интересите там са по-малко и Славия наистина има не лоша школа. Много се радвам и се кефя с поредната бира, вече в домашна обстановка!![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕ!
Следя юношеския футбол отблизо и съм горе долу запознат с тези формации. Имате много талантливи момчета, които заслужено триумфираха. Както казах очаквах да биете с по-голям резултат.
ZYKLON написа:Успех на сините.Очаквам изразителна победа срещу непретенциозен,анонимен и случайно попаднал на финала противник.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта