Една голяма мъка сме, дори и срещу по-слабите отбори. Срам ме е да ги гледам тези нещастници. Браво на Калиакра за двата невероятни гола.
Единственото спасение е Гонзо да изчезва и от зимната пауза да идва Мъри. За титла е просто изключено да се говори.
Левски (София) - Калиакра (Каварна) 21.10.2011г. / 18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Левски (София) - Калиакра (Каварна) 21.10.2011г. / 18:00
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Rivaldo10 написа:Почти винаги ме е било яд, когато не съм имал възможност да бъда на стадиона, но днес не е така! Много се радвам, че сега не съм сред малцината фенове на стадиона - голямо браво на всички тях! Да, Левски трябва да се подкрепя въпреки всичко, но кои заслужава подкрепа от сегашните играчи и ръководители? Единствено Гаджев и Пламен Илиев (въпреки слабата му игра днес) показват едно не лошо (добро е пресилено) ниво! Как се работи в Левски? Къде са юношите? Защо нямаме централен нападател? Защо Левски няма игрови облик? Въобще имаме ли цели, за момента най-реалната цел е място в тройката?!
Спокойно, няма да сме в тройката!
Някой може ли да ми каже колко броя корнери имаше в двубоя ? Или някъде където има статистика от корнери .
Най-хубавото в този мач бяха головете на Каварна!!Наистина много красиви голове,рядко в България се виждат такива.А играта на Левски,отново мъка и безидейна игра.Пълна подкрепа за Пламен Илиев.Случва се на всеки да има лош ден.Дано само Гонзо не реши "да му даде почивка" заради тези грешки и Митрев да играе срещу ЦСКА.
tevez написа:Най-хубавото в този мач бяха головете на Каварна!!Наистина много красиви голове,рядко в България се виждат такива.А играта на Левски,отново мъка и безидейна игра.Пълна подкрепа за Пламен Илиев.Случва се на всеки да има лош ден.Дано само Гонзо не реши "да му даде почивка" заради тези грешки и Митрев да играе срещу ЦСКА.
За съжаление който и от двамата да пази ще му напълнят кошницата ...
Само Левски!
Любопитен съм този мач за тотото ли се игра или е стечение на обстоятелствата.Иначе играта ми вдъхна оптимизъм за дербито.
И все пак някой да има идея за броя корнери или такава статистика ?
onegavon написа:Любопитен съм този мач за тотото ли се игра или е стечение на обстоятелствата.Иначе играта ми вдъхна оптимизъм за дербито.
И кое ти вдъхва оптимизъм?Може би играта в защита,перфектните Милиев и Иванов или головата машина Арс и трагичните Младенов и Калво,който освен гола нищо не направи?Интересно ми е как в този мач видя нещо оптимистично!!Явно различни мачове сме гледали.
- santiliana
аман от "чистенето на грешките" и "отбора ще изглежда по друг начин".АМАН ! Дори и Георги Иванов вече не си вярва на глупостите дето бръщолеви всяка седмица и след всеки мач на Левски.Другата седмица ще се молим розовите да не ни минат рекорда, но усещането ми е, че ще има сериозен резултат в наш ущърб. Единственият ни шанс е Батков да "среди" някаква далаверка с приятелите му от Титан, по начина от пролетта, но този път в наша полза.Или поне хиксче...Което вече ще потвърди, че БГ футбола отдавна е мъртъв.
- фифи перото
След разгромната победа над сборният състав на кметъла(юноши на Левски,Локомотив и цска) ,у мен се породиха нЕкои мисли,спрямо прозрението на мениджъра Георги Иванов.
Мисълта ми е за това,че трябва ..отборът да е постоянен...
Мисля,че това вече се получава .Отборът на Левски става все по-постоянен.
Това говорят и цифрите и фактите.
на стадион "Г.Аспарухов" вкарваме МИНИНУМ 3 (три) гола
И получаваме МАКСИМУМ 3(три)гола
Обикновено налагаме стилът си на игра-неорганизиран хаос.
Противниците ни се подвеждат и те правят същото.
Продължавам с фактите.
Налагането на стила започва с това,че обикновено излизаме с 11(единадесет) играчи на терена.Това не знам дали е продиктувано от правилника или е тактически ход на МЕНИДЖЪРА.
Другото ,което прави впечатление,е ,че някой винаги прави шедьовър в мача!
Конкретно в този имаше 2-ма(двама),които направиха това.
Иво Иванов.Автоголът му бледнее с това ,което направи днес!Да счупиш крак на противник е по -голямо постижение ,отколкото да вкараш в собствената си врата!
И още по-голямо,че получи само жълт картон, да нарушение,което в нормално първенство би го лишило от удоволствието на упражняване на хирургическа професия поне за няколко седмици!
Пл.Илиев.
Да ти вкарат гол от Халите е постижение,но 2(два) си е направо шедьовър!
Ако разгледаме играта на нЕкои други,бих останал доволен от Т.Калво!Това момче си личи,че е играло в детко-юношеските формации на БарЦелона...
Да беше си останало там,защото в умствено,психологическо и игрово отношение е на това ниво...В отбор на възраст 12-13 години би бил звезда.
Цветков е просто феномен!Израснал е с 1(една) година,от времето, когато беше в Пирин!
Или е остарял?!
Спирам с футболистите,за да не ги обхване "звездомания",когато прочетат това мое писание,след тежкият махмурлук...
Изненада ме тактика,геният Г.И.!
Първо с това,че беше обяснил и и грачите го бяха разбрали,че трябва да се търси с високи центрирания исполина Арс(Арш).
Това не е всичко!
Най-гениалният ход беше да изненада колоса от Черноморието с игра без централен нападател !
Това просто "разнебити" отбраната на гостите,защото те не са свикнали при мач София,на стадиона на Левски ,да играят срещу "офанзивна " схема на домакините с 5(пет)халфа,и 4(четири)крила..Естествено след смените,не едновременно..(за крилата де)
Единственото нещо,от което съм недоволен е,че Гриин не беше сложен като таран...Явно Г.И.Още трябва да съзрее,но ние ще му дадем своята подкрепа и време да се научи...
Чака ни лек мач с червените,в който ще сме гости.
Със сигурност пак ще демонстрираме постоянство...(справка-резултатите при гостувания).
УСПЕХ ГОНЗО!ТЕ СА С ТЕБ!
Мисълта ми е за това,че трябва ..отборът да е постоянен...
Мисля,че това вече се получава .Отборът на Левски става все по-постоянен.
Това говорят и цифрите и фактите.
на стадион "Г.Аспарухов" вкарваме МИНИНУМ 3 (три) гола

И получаваме МАКСИМУМ 3(три)гола

Обикновено налагаме стилът си на игра-неорганизиран хаос.
Противниците ни се подвеждат и те правят същото.
Продължавам с фактите.
Налагането на стила започва с това,че обикновено излизаме с 11(единадесет) играчи на терена.Това не знам дали е продиктувано от правилника или е тактически ход на МЕНИДЖЪРА.
Другото ,което прави впечатление,е ,че някой винаги прави шедьовър в мача!
Конкретно в този имаше 2-ма(двама),които направиха това.
Иво Иванов.Автоголът му бледнее с това ,което направи днес!Да счупиш крак на противник е по -голямо постижение ,отколкото да вкараш в собствената си врата!
И още по-голямо,че получи само жълт картон, да нарушение,което в нормално първенство би го лишило от удоволствието на упражняване на хирургическа професия поне за няколко седмици!
Пл.Илиев.
Да ти вкарат гол от Халите е постижение,но 2(два) си е направо шедьовър!
Ако разгледаме играта на нЕкои други,бих останал доволен от Т.Калво!Това момче си личи,че е играло в детко-юношеските формации на БарЦелона...
Да беше си останало там,защото в умствено,психологическо и игрово отношение е на това ниво...В отбор на възраст 12-13 години би бил звезда.
Цветков е просто феномен!Израснал е с 1(една) година,от времето, когато беше в Пирин!
Или е остарял?!
Спирам с футболистите,за да не ги обхване "звездомания",когато прочетат това мое писание,след тежкият махмурлук...
Изненада ме тактика,геният Г.И.!
Първо с това,че беше обяснил и и грачите го бяха разбрали,че трябва да се търси с високи центрирания исполина Арс(Арш).
Това не е всичко!
Най-гениалният ход беше да изненада колоса от Черноморието с игра без централен нападател !
Това просто "разнебити" отбраната на гостите,защото те не са свикнали при мач София,на стадиона на Левски ,да играят срещу "офанзивна " схема на домакините с 5(пет)халфа,и 4(четири)крила..Естествено след смените,не едновременно..(за крилата де)
Единственото нещо,от което съм недоволен е,че Гриин не беше сложен като таран...Явно Г.И.Още трябва да съзрее,но ние ще му дадем своята подкрепа и време да се научи...
Чака ни лек мач с червените,в който ще сме гости.
Със сигурност пак ще демонстрираме постоянство...(справка-резултатите при гостувания).
УСПЕХ ГОНЗО!ТЕ СА С ТЕБ!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]