AndreyBG написа:POPCORN написа:AndreyBG написа:Моля??? По-полека с епитетите моля, това че вие сте от София не ви прави нещо повече от нас. До кога ще се обиждаме на селяни и защо? За това, че не можете да вкарате гол на Тича вече четвърта година, не сме ви виновни ние. По никакъв начин не оправдавам Сашко за действието си, заслужи си картона напълно. Но вие какво играхте, че да заслужите нещо повече от Х? И двата отбора бяха слаби днес и си заслужиха точката. А и стига с оправданията, терена бил такъв, терена бил онакъв. Не ви е виновен терена, онзи ден на по-лош терен бихме Калиакра с 5-0, така че и на тежък терен е възможно да се вкарват голове. Все едно в София сте "едностранни победители" както каза Караджата (не искам да коментирам интелекта на това момче, мисля, че и вие знаете колко му е) - една победа в София последните три мача - ако това ви е едностранно, здраве да е. Все пак честита точка, може да ви потрябва накрая
по-лош от вашият терен няма!и да биеш калиакра е голямо геройство![]()
Къде съм казал, че е геройство? Просто казах, че терена в Каварна беше отвратителен и нормално - два дена е било като потоп. А това за терена- айде сменете плочата вече, не ви отива на отбор с амбиции да плаче за всичко. Има къде къде по-лоши терени от нашия, ама нали знаеш - който търси оправдания, ги намира.Пак те питам - с какво ЦСКА заслужи да бие днес?
Терена в Каварна беше наводнен, но не и като вашия кал кал и само кал .... аз на техния стадион освен трева и локви друго не видях, а на вашия освен кал и пак кал и тук там трева друго не видях .... НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА СТАДИОНИ !!! В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМЕ ????! Срам, няма толкова лош стадион в Бъолгария колкото вашия НЯМА !!!