10 кръг Черно море - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: 10 кръг Черно море - ЦСКА (София)

Мнениеот BaLoN » 21 окт 2011 19:10

AndreyBG написа:
POPCORN написа:
AndreyBG написа:Моля??? По-полека с епитетите моля, това че вие сте от София не ви прави нещо повече от нас. До кога ще се обиждаме на селяни и защо? За това, че не можете да вкарате гол на Тича вече четвърта година, не сме ви виновни ние. По никакъв начин не оправдавам Сашко за действието си, заслужи си картона напълно. Но вие какво играхте, че да заслужите нещо повече от Х? И двата отбора бяха слаби днес и си заслужиха точката. А и стига с оправданията, терена бил такъв, терена бил онакъв. Не ви е виновен терена, онзи ден на по-лош терен бихме Калиакра с 5-0, така че и на тежък терен е възможно да се вкарват голове. Все едно в София сте "едностранни победители" както каза Караджата (не искам да коментирам интелекта на това момче, мисля, че и вие знаете колко му е) - една победа в София последните три мача - ако това ви е едностранно, здраве да е. Все пак честита точка, може да ви потрябва накрая ;)

по-лош от вашият терен няма!и да биеш калиакра е голямо геройство :lol: :lol:

Къде съм казал, че е геройство? Просто казах, че терена в Каварна беше отвратителен и нормално - два дена е било като потоп. А това за терена- айде сменете плочата вече, не ви отива на отбор с амбиции да плаче за всичко. Има къде къде по-лоши терени от нашия, ама нали знаеш - който търси оправдания, ги намира. ;) Пак те питам - с какво ЦСКА заслужи да бие днес?

Терена в Каварна беше наводнен, но не и като вашия кал кал и само кал .... аз на техния стадион освен трева и локви друго не видях, а на вашия освен кал и пак кал и тук там трева друго не видях .... НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА СТАДИОНИ !!! В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМЕ ????! Срам, няма толкова лош стадион в Бъолгария колкото вашия НЯМА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 21 окт 2011 19:11

cska_90 написа: Не не затова, а затова,че

1.ЧЕТВЪРТА ГОДИНА НЕ СИ ОПРАВЯТЕ ТЕРЕНА НАРОЧНО-на този ртерен футбол НЕ може да се играе-само вие с вашето кюскане се оправяте някакси!!Ето това е "селско" поведение!!
2.Секи мач някой ваш играч се опитва да убие някой противник!!
3.Публиката ви пък изобщо няма да я коментирам!!!

Били Калиакра на лош терен!!Аре по-сериозно!!Не виждаш ли разликата!!Ние сме техничен отбор,играещ ПО ЗЕМЯ с къси пасове -А НА ТОЗИ ТЕРЕН ТАКИВА НЯМА КАК ДА СТАНАТ и се налага да се разчита на ритане напред и ЗДРАВИ ЕДИНОБОРСТВА -които не са ни силни оръжия!!Докато при вас -колкото е по-лош трена толко по-добре!!Сичките ви играчи са такива-здрави рендета-Преди Дяков, сега-Александров,Петков,Kолев,Паломино,Манолов-тавие нямате един техничар бее.................само ритате и блъскат и лежите-на хубав терен НЯМАТЕ НИКЪВ ШАНС!

Как пък реши, че е нарочно? Просто ръководството досега не е приело мерки за по-добър терен. Ако не валеше толкова във Варна през седмицата, терена щеше да е доста по-добър, но уви. Стига с това селско поведение, бихме Левски на перфектен терен с ИГРА! Морето може да играе добър футбол, повярвай ми, неслучайно бяхме първи до 4тия кръг, когато се контузи Ермес. Всеки мач някой се опитва да убие противник? Колко мача си ни гледал? Айде стига глупости, Росен го изгониха заради простотия след Локо СФ, а не заради влизане. Това ни е първия червен картон за 10 кръга, при това заслужен абсолютно, Сашо закъсня много. В Англия чупят крака и после се извиняват, защото горят в играта. И те ли са селяни? Сашко закъсня доста и не влезе както трябва, понесе си последствията. Какво ни има на публиката пък, на стадиона се вижда едно, като гледаш по телевизията - съвсем друго. Съгласен съм за Танка, но какво му е лошото на Колев, а пък Паломино и Манолов къде ги слагаш, те са нападатели? :lol: Техничар сме нямали - ами не съм съгласен. Ермес има доста добра техника, пусни си гола му срещу Левски да видиш на ХУБАВ терен как го вкара. Жорката също има доста добра техника, Божилов също за ръста си, това че не сме като вас и ви отстъпваме по техника не значи, че не сме добре технически. Стига с тези оправдания за терена- последните 3 мача в София за първенство, 1 победа за вас. И там ли теренът е лош? И футболът е игра, създадена да доставя радост на хората, а не да насажда омраза, не знам защо толкова мразите нашия отбор, но ти си е за вас. Успех нататък ви пожелавам отново, не смятам повече да пиша тук, все пак това си е вашия форум. Просто този епитет "селянчета" ме накара да ти отговоря, имай повече уважение към другите, няма смисъл с лошо. :)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 21 окт 2011 19:32

Браво на спечелилите,които ти да са те!
1на седмица преди мача се начетох на закани от сорта:
Ще ви смажем,ще ви разбием смешната защита,дано да вали и терена да е ужасен,да се борим мъжки и да влизаме с двата крака-дано....абе ега се докопаме до Xса!
Начетох се на статистики: за не знам си колко години не вкаран гол на "стадиона "на моряците,еди колко си години без победа на същия...и т.н.,и т.н!Мислех че очаквам интересен футболен мач,но уви! :(
Беше даден първия съдийски сигнал,и веднага осъзнах че ще гледам поредия цирк с марка BG. :cry: Още в 20тата мин. осъзнах,че каквото и да става,победата ще е абсолютно случайна за който и отбор да е тя!Топката си имаше свое собстввенно мнение,и отскачаше в която посока си пожелае.В същото време коментатора на националната телевизия се опитваше да ни убеди, че наблюдаваме нескопосана игра от страна на двата отбора.
ЕВАЛА на лицензионната комисия,да продължава в същия дух! :evil: После ще се чудим,защо национала и клубния футбол ни е на такова ниво!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2011 19:36

AndreyBG,
извинявам се лично на тебе-щото ти личи,че си доста свестен!!Просто ми писна сяка година от едни и също-сеа няма как да ме убедиш,че най-голямата и богата фирма в БГ няма 1 млн да си оправи терена-но както и да е!!Лично ти изглеждаш свестно момче,но голяма част от феновете ви ме дразнят адски много и затова имам такова мнение като цяло!!УСПЕХ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 окт 2011 20:02

Абе , морски ние като сме от София да не ядем доматите с колците! Вашите мутри нарочно не си оправят стадиона и си уреждат лиценза под масата.Тия анимационни филмчета за стадион "Варна" няма нужда да ни ги прожектират.Тия нямат никакво намерение да правят стадион.Опасно е за здравето на футболистите да се играе на такъв терен.Не е само играта.Каварна не ги давай за пример, техния стадион е добър имат хубав терен и само водата беше проблем.Докато вашето е едно нищо.Иначе мачът си беше резонен хикс, ако бяхме били щеше да е случайно.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 окт 2011 20:03

Много ми е смешен подобен плач :mrgreen: .
Някой от феновете на ЦСКА ще се престраши ли да коментира играта на Зику, Мораес, Платини или Делев???
Коментирайте ги тях. Те са причината да не вкарате във Варна :mrgreen: . Друга причина няма.
И да попитам едно въпросче :mrgreen: : В кой месец е Зику? Бременен ли е? За размера на коремът му, теренът на Тича ли е виновен?

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 21 окт 2011 20:12

Беше страхотно изживяване,за хора като мен,които нямат възможността да ходят често на мачове на любимия си отбор.Надвикахме домакините и смея да твърдя,че не бяхме по-малко по-численост.Феновете бяха страхотни.Относно мача,беше голяма битка с по-малко футбол,можеше да спечелим,но можеше и да загубим,защитата ни не е на нивото на което беше с Бандаловски и Попов.Но няма да критикувам никога.Твърдо съм зад Г-н Радуканов.За съжеление,като цяло лошата традиция да играем трудно на тази разорана нива се запазва.Надявам се да победим Левски.Това ще е повратния мач от който ще зависи накъде ще тръгнем.Успех,Армейци,вие можете!!!
П.п-Дано Грегъри Нелсън не е сериозно контузен.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 21 окт 2011 20:33

E то такова реване няма терена ли не беше виновен, съдята ли не беше виновен, сашко ли не беше виновен .... пък то и двата отбора си могат толкова...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 окт 2011 20:55

Не ми харесва, че изчезна играта на ЦСКА с много подавания. Пак се върна играта, в която вратаря изритва топката напред, а там каквото стане. В средата на терена сме гола вода. Бавни сме и не можем да вземем първа топка. Дано Милен вземе мерки, защото каквото и да си говорим само резултатите могат да задържат един треньор в ЦСКА.
Последна промяна от Red Warrior на 22 окт 2011 00:40, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 21 окт 2011 21:13

аре стига с тоз терен,не видяхте ли че наще два паса немогат да вържат.Отбора не играе нищо, само с ритане напред не става :evil: Колкото до дербито очаквам X и честита титла на Лудогорец
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”