Мъри Стоилов селекционер на младежите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Мъри Стоилов селекционер на младежите!

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2011 09:33

Lyubaka01 написа:Всичко останало му е пълен провал!

Koe е провал ?
Това ли:
THE G.A.M.E написа:Нещо не си много в час със ситуацията в Анортозис ...
Хората ( Анортозис ) смениха собственика/президента, тоест, старият собственик беше назначил Мъри за треньор.

И какъв е "провала" му с кипърците ?
Явно пак не си чел ...
Приоритет на отбора беше домашната сцена, по точно - Шампионската титла !
През тура им беше отпадането от "макетата" ...
Когато Стоилов беше уволнен от новият собственик, Анортозис бяха 3-ти, на две точки от Шампиона и участник в Шампионската лига - Апоел Никозия.
Тоест, плана за атака на титлата в Кипър си е бил реален и в действие ...
Викаш, на две точки зад Шампиона, след 6 кръга си е провал ... :lol:

THE G.A.M.E написа:Баси "провала" имаше и в Литекс ...
Завеща им отбор, който стана 2 поредни години шампион ... :lol:

THE G.A.M.E написа:Иначе в Националния непостигна резултатите, които се очакваха, ама, кой в последните 7-8 години ги постигна ???
Да не говорим, че под негово ръководство създадохме 5-6 сто-процентови положения на Уембли, а след него имахме толкова за последните 6 мача !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Що се отнася до това:
Lyubaka01 написа:Това някак си не кореспондира със следните резултати:
Cyprus 1-2 Norway
Norway 3-1 Cyprus
(справка-класирането в група H)

А как кореспондира това, че за последните 5 години кипърците вкараха 3 отбора в Шампионската лига и толкова в Лига Европа ?
Къде са норвежците ???

Дай да говорим сериозно ...
И с факти !

Само това, че баща ми е локомотивец ме спира да ти кажа, какви всъщност са разсъжденията ти !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 окт 2011 10:18

THE G.A.M.E написа:
Lyubaka01 написа:Всичко останало му е пълен провал!

Koe е провал ?
Това ли:
THE G.A.M.E написа:Нещо не си много в час със ситуацията в Анортозис ...
Хората ( Анортозис ) смениха собственика/президента, тоест, старият собственик беше назначил Мъри за треньор.

И какъв е "провала" му с кипърците ?
Явно пак не си чел ...
Приоритет на отбора беше домашната сцена, по точно - Шампионската титла !
През тура им беше отпадането от "макетата" ...
Когато Стоилов беше уволнен от новият собственик, Анортозис бяха 3-ти, на две точки от Шампиона и участник в Шампионската лига - Апоел Никозия.
Тоест, плана за атака на титлата в Кипър си е бил реален и в действие ...
Викаш, на две точки зад Шампиона, след 6 кръга си е провал ... :lol:

THE G.A.M.E написа:Баси "провала" имаше и в Литекс ...
Завеща им отбор, който стана 2 поредни години шампион ... :lol:

THE G.A.M.E написа:Иначе в Националния непостигна резултатите, които се очакваха, ама, кой в последните 7-8 години ги постигна ???
Да не говорим, че под негово ръководство създадохме 5-6 сто-процентови положения на Уембли, а след него имахме толкова за последните 6 мача !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Що се отнася до това:
Lyubaka01 написа:Това някак си не кореспондира със следните резултати:
Cyprus 1-2 Norway
Norway 3-1 Cyprus
(справка-класирането в група H)

А как кореспондира това, че за последните 5 години кипърците вкараха 3 отбора в Шампионската лига и толкова в Лига Европа ?
Къде са норвежците ???

Дай да говорим сериозно ...
И с факти !

Само това, че баща ми е локомотивец ме спира да ти кажа, какви всъщност са разсъжденията ти !

Ти явно си много вътре в кухнята на Анортозис, та знаеш кое им е приоритет! Смениха го след отпадането от Работнички и равен и загуба в първенството. Та какви точно успехи е постигнал там?

В Литекс-отборът, който стана два пъти шампион е всичко друго, но не и творение на Кауня. Левски, който беше в ШЛ-да, но Литекс-не. Ако не вярваш-поразпитай феновете на Литекс. Загубата от Бате няма да я коментирам...

В националния под негово ръководство постигнахме най-унизителната загуба в официален мач откакто аз поне гледам футбол. А това, че сме направили няколко положения в Англия нещо никак не ни огря, щото паднахме с 4:0, а след това и Черна гора ни удари в София...

За Кипър и Норвегия-мисля, че резултатите, които съм написал са повече от конкретни и красноречиви. Виж и класирането в групата-Норвегия е с равни точки с играещите бараж Португалия(16), а Кипър са последни с 2... Толкова по тоя въпрос!

Ето това са факти. И разсъжденията ми са основани именно на тях.
Поздрави на баща ти!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2011 11:18

Lyubaka01 написа:Ти явно си много вътре в кухнята на Анортозис, та знаеш кое им е приоритет! Смениха го след отпадането от Работнички и равен и загуба в първенството. Та какви точно успехи е постигнал там?

Ами има едно обширно интервю в Гонг, прочети го и много неща ще ти станат ясни за "кухнята" на Анортозис.
Основното е, че са сменили собственика и този новият, е искал пълна промяна на начина на управление и работа в клуба, като приоритет явно е било работата на местни кадри.
"Слабите резултати" нямат нищо общо тук, защото просто ги няма !
Не напразно Стоилов беше заменен от местен кадър ...

Що се отнася до другите ти контрапункти, казал съм си мнението по-назад в темата, няма смисъл да се повтарям.

Основното е, че няма как да ме убедиш, че човек, който е спечелил 2 шампионски титли, 2 купи, и 2 суперкупи на страната, класирал е български представител на 1/4 финал в турнир на УЕФА, също и за груповата фаза на Шампионската лига , на него се дължат и към 90 % от двете шампионски титли на друг отбор ... Та този човек да е слаб треньор - айде стига бе !

А за Националния ...
Фактите говорят !
При Матеус и Мадански имаме отбелязани много по-малко голове, от колкото при Стоилов ...
При това, всички разполагаха с едни и същи играчи и почти един и същи брой мачове !
Да, Стоилов щеше да направи много с Националния, ако БФС не бяха се подали на натиск на хора, които хал-хабер си нямат понятие от футбол !!
Разбира се, Наско Сираков също пречеше много ...
Но Мъри него не го е искал, натрапиха го от БФС !!!
А целта ?
Сам се сети, защо Наско беше "прикрипен" към селекцията ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 окт 2011 11:57

THE G.A.M.E написа:
Lyubaka01 написа:Ти явно си много вътре в кухнята на Анортозис, та знаеш кое им е приоритет! Смениха го след отпадането от Работнички и равен и загуба в първенството. Та какви точно успехи е постигнал там?

Ами има едно обширно интервю в Гонг, прочети го и много неща ще ти станат ясни за "кухнята" на Анортозис.
Основното е, че са сменили собственика и този новият, е искал пълна промяна на начина на управление и работа в клуба, като приоритет явно е било работата на местни кадри.
"Слабите резултати" нямат нищо общо тук, защото просто ги няма !
Не напразно Стоилов беше заменен от местен кадър ...

Що се отнася до другите ти контрапункти, казал съм си мнението по-назад в темата, няма смисъл да се повтарям.

Основното е, че няма как да ме убедиш, че човек, който е спечелил 2 шампионски титли, 2 купи, и 2 суперкупи на страната, класирал е български представител на 1/4 финал в турнир на УЕФА, също и за груповата фаза на Шампионската лига , на него се дължат и към 90 % от двете шампионски титли на друг отбор ... Та този човек да е слаб треньор - айде стига бе !

А за Националния ...
Фактите говорят !
При Матеус и Мадански имаме отбелязани много по-малко голове, от колкото при Стоилов ...
При това, всички разполагаха с едни и същи играчи и почти един и същи брой мачове !
Да, Стоилов щеше да направи много с Националния, ако БФС не бяха се подали на натиск на хора, които хал-хабер си нямат понятие от футбол !!
Разбира се, Наско Сираков също пречеше много ...
Но Мъри него не го е искал, натрапиха го от БФС !!!
А целта ?
Сам се сети, защо Наско беше "прикрипен" към селекцията ...

След четири изиграни мача "Анортозис" има 7 точки, като записа две победи, равенство и загуба в последния кръг от "Омония" с 0:1. След поражението феновете освиркаха отбора и поискаха оставката на Стоилов.

"Реакцията на нашите фенове е нормална. Когато отборът загуби, винаги има подобни действия. Откакто дойдох в клуба, това се случва, независимо дали печелим или губим. Феновете не са щастливи. Сигурно аз бих реагирал по същия начин, ако бях на тяхно място", заяви Стоилов.

Това не съм го аз казал...

Продължавам да се чудя как можеш да твърдиш, че Кипър е по-силна футболна нация от Норвегия при разултатите, които съм ти написал?!?

За успехите му с Левски, както вече съм написал, въобще не споря и не ги принизявам. Но да твърдиш, че 90% от двете титли на Литекс се дължат на Стоилов е смешно. Ако искаш да развеселиш феновете на Литекс-напиши го във форума им :)

При Матеус и Мадански нападението ни се водеше от разни недоразумения. При Стоилов-от Бербатов. Има известна разлика.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2011 12:10

Както и да е ...
Темата е за селекционер на младежите ...
Според мен ще се справи, но кратуните от БФС няма да го назначат.

По-вероятно е да се върне начело на Левски, както вървят слуховете в последните дни ...
Напълно одобрявам, ако поеме отново "синия тим" !
Мъри Стоилов ще доказва още много на хората, които го подценяват като специалист !
Нека оставим на времето да "разреши" спора ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 окт 2011 12:53

Аз също мисля, че ще отиде там, където си му е мястото-а именно в отбора, с който постигна успехите си-а именно Левски. А за младежкия-не знам кой(по-скоро има няколко човека, които ми се струва, че ще се справят добре), но мисля, че който и да е, той трябва същевременно и да е помощник на треньора на мъжкия отбор(който и да е той).

Върни се в “Национален отбор”