Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот wilge » 20 окт 2011 09:27

Не виждате ли, че TB1957 ви провокира с драсканиците си, изнервя някои от вас и после се кефи. А може и да се кефят...кой знае?! Не му обръщайте внимание, не го коментирайте и ще престане. Може да се премести в друг форум. Модераторите нямат основание да го трият, тъй като дразни много елегантно. Личи му школовката.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2011 13:52

К'ва школовка?! Момчето е клонинг от форума на червените. Тея дето му отговарят... хихихихихи.
Бе като му се занимава на човека и му доставя удоволствие, нека бе. Да се радва момчето.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 20 окт 2011 15:03

Може да е роднина на Батков.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2011 17:21

blue avalanche написа:
Кашчей написа:Ти, фен на Левски, или на победите на Левски си?А и не само ти!

Въпрос за първа сигурна сума:
Ако твоят отбор играе в Б селска група,всяка година е на последно място(по простата причина,че няма къде повече да изпадне) и всички отбори го плющят с 4-5 на нула,ще останеш ли "верен" на своите "любимци?Ще посещаваш ли всеки техен мач да си "дереш гърлото"?Ще си купиш ли фанелка(ако имат такава)?Помисли преди да отговориш и ми кажи дали има фен,който не обича неговият отбор да печели?Който иска неговият отбор да е "брашненият чувал" на страната...

Отговор за първа сигурна сума:

Аз не съм софиянец, за да си припадам по някой от софийските отбори.Моят отбор не е играл в А група повече от 20 години, но със сигурност не бих го заменил за никой друг в България, за разлика от тези, които са фенове на Левски или ЦСКА, покрай някой отбор от родното си място (софиянци ги изключвам от списъка, защото тези отбори са от родният им град).
Да, аз също обичам победите, но не на всяка цена и не започвам да си мразя отбора, защото не е шампион тази или следващата година.Би ми било интересно колко фена ще имате, ако ви сполети съдбата на Ливърпул, да не говорим за Сент Етиен или пък Торино.

След седмица или две, направи сравнение колко зрители има на Г. Аспарухов и колко на Анфийлд и си задай сам въпрос и отговор, колко ли ще бъдат на първия стадион, ако Левски повече от 20 години не е ставал шампион!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 окт 2011 17:53

"Кашчей", Не е коректно сръвнението ... Първо с Англия, като държава и после, с Ливърпул, като клуб ... ;)
Знаеш отлично, че измеренията са доста различни ...

Привържениците на Ливърпул няма на какво отгоре да се чувстват най-великите, най-добрите и т.н.
Да, мноооого голям Клуб са, един от най-големите в световен мащаб !
Също така и с лекота могат да се нарекат - един от най успешните Клубове на световната сцена, от както футбола е измислен.
Обаче след доминацията им от 80-те години, вече повече от 20-на години мърсисайдци са принудени да се състезават в една невъобразимо силна и качествена конкуренция !
Първо бяха Нюкясъл, Лийдс и Блякбърн, последва възхода на Арсенал и Ман. Юн. после "ерата" Челси, сега освен Юнайтед, Челси и Арсенал, ливърпулци трябва да се съобразяват и с Ман. Сити, че и Тотнъм ...
Конкуренция приятелю, конкуренция !
При това от екстра класа ...
И аз вярвам, че никой фен на Ливърпул дори и не си помисля, че отбора му трябва да е всяка година Шампион и да мачка на домашна сцена !
В момента просто, достатъчно е Ливърпул да е сред големите 4-ри.
Но , както споменах - конкуренцията е жестока и Ливърпул изпитва неимоверни трудности да крачи в темпото на водещите тимове в Англия ...
Това се разбира от всеки един привърженик на отбора и следва зверската подкрепа, защото просто Ливърпул не е най-силният към момента и има нужда от това !

Сега да поговорим за Левски и ЦСКА ...
Каква конкуренция на родна почва имат двата Клуба ?
Ами освен помежду си, никой друг не ги е застрашавал сериозно ...
Нормално е феновете в една такава липса на голяма конкуренция да изискват, да очакват от любимците си много победи, титли и купи !
И то всяка година ...
Да, напълно нормално е, защото така са свикнали !
Така СМЕ свикнали ...
Левски и ЦСКА от 50-на години нямат почти никаква конкуренция, за да се нуждаят от няква зверска подкрепа, за да се борят срещу нея.
В този ред на мисли, напълно нормално е, когато двата тима имат периоди на временни трудности да разочароват до такава степен привържениците си, че те малко или много да спрат да ги подкрепят.
Не да се откажат от тях, но да спрът голямата подкрепа ...
Защото разочарованието от това, че дори и в нищожната домашна конкуренция, двата тима изпитват проблеми , е много по-голямо от любовта.
Това навика е голяма сила ...
А при "Сини" и "Червени" навика на победата, на това, да са винаги победители, се е вкоренил дълбоко в съзнанието на всеки привърженик, който се отъждествява с тези Клубове. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 окт 2011 19:36

По-разбираемо от това за такива като Кашчей няма накъде...Точно затова и в периодите, когато именно Левски или Цска зациклят, ролята на феновете е не само да подкрепят като някакви малоумници, ами и да показват, че не са съгласни с дереджето на което се намират любимите им тимове.Защото нашата синя публика започна да прилича на някакъв абсолютен мазохист, който хем вижда, че отбора "гине" и губи всякаква идентичност с изконните си ценности за борба до последно за победата, хем продължава да "дава безкраен картбланш на несъстоятелния собственик, както и на спортно-техническия директор и треньор.Това е.Нищо лично, просто привържениците на двата най-големи клубове в България искат отборите им да играят "главна роля" в родния футбол.И когато това не става най-логично е те (ние) да искаме промяна към по- добро.С други "герои" на сцената, които да съживят отборите ни.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2011 19:59

"ИГРА", естествено, че не е състоятелно да се сравняват нашите "Грандове" с европейските такива.Дори самият факт, че Ливърпул печели не само по времето на Тачър, но и след нея, и преди нея, говори достатъчно, че политическата конюнктура в Англия не е особено значима за представянето на отборите там.Да говорим ли, че ако там се водеше същата политика, както у нас, шампиони на Англия щяха да са само лондонските отбори, а Кралските военоморски, военовъздушни и сухопътни войски щяха да си имат отбор, който да е доминант, следван от Скотланд ярд, с техният отбор 8-) 8-)

Изместихме много встрани темата обаче, но не мога да се стърпя и да те питам:Като си от Сливен, какво топло чувство поражда в теб поддържането на отбор от София?Можеш ли да присъстваш на мачовете му, да се радваш и страдаш на клубният стадион?

ПП-В България поначало сме фенове на победите.Дори една от поддържащите песни за националните ни отбори е, че "Ние пеем само за победа".Когато играта не върви ние повече псуваме и се отричаме от всичко и всички, защото ... "това не е моят......".На мястото на многоточието можеш да поставиш който си пожелаеш отбор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 окт 2011 20:06

Кашчей написа:"ИГРА", естествено, че не е състоятелно да се сравняват нашите "Грандове" с европейските такива.Дори самият факт, че Ливърпул печели не само по времето на Тачър, но и след нея, и преди нея, говори достатъчно, че политическата конюнктура в Англия не е особено значима за представянето на отборите там.Да говорим ли, че ако там се водеше същата политика, както у нас, шампиони на Англия щяха да са само лондонските отбори, а Кралските военоморски, военовъздушни и сухопътни войски щяха да си имат отбор, който да е доминант, следван от Скотланд ярд, с техният отбор 8-) 8-)

Изместихме много встрани темата обаче, но не мога да се стърпя и да те питам:Като си от Сливен, какво топло чувство поражда в теб поддържането на отбор от София?Можеш ли да присъстваш на мачовете му, да се радваш и страдаш на клубният стадион?

ПП-В България поначало сме фенове на победите.Дори една от поддържащите песни за националните ни отбори е, че "Ние пеем само за победа".Когато играта не върви ние повече псуваме и се отричаме от всичко и всички, защото ... "това не е моят......".На мястото на многоточието можеш да поставиш който си пожелаеш отбор.

А ти като си чуждупоклонник и подкрепяш някви англичани какъв си ?

Аз съм от Варна и първия ми мач още като бях на 7 години бе на Левски. Даже не знаех, че съществуват отборчетата на Черно Море и Спартак, моето сърце си беше синьо. Така че недей дава акъл, кой кой отбор да подкрепя, а да казваш че сме фенове на успеха и ти подкрепяш точно такъв отбор, даже си си го сложил на подпис - Glory Glory Man Utd. По - нвойта логика отивай в Англия да живееш и да тъжиш на Old Traford :lol:

Мислиш се за най - умния във форума, но сам си противоречиш и излагаш :lol: 8-) 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2011 20:15

Levskar_90 написа:
Кашчей написа:"ИГРА", естествено, че не е състоятелно да се сравняват нашите "Грандове" с европейските такива.Дори самият факт, че Ливърпул печели не само по времето на Тачър, но и след нея, и преди нея, говори достатъчно, че политическата конюнктура в Англия не е особено значима за представянето на отборите там.Да говорим ли, че ако там се водеше същата политика, както у нас, шампиони на Англия щяха да са само лондонските отбори, а Кралските военоморски, военовъздушни и сухопътни войски щяха да си имат отбор, който да е доминант, следван от Скотланд ярд, с техният отбор 8-) 8-)

А ти като си чуждупоклонник и подкрепяш някви англичани какъв си ?

Аз съм от Варна и първия ми мач още като бях на 7 години бе на Левски. Даже не знаех, че съществуват отборчетата на Черно Море и Спартак, моето сърце си беше синьо. Така че недей дава акъл, кой кой отбор да подкрепя, а да казваш че сме фенове на успеха и ти подкрепяш точно такъв отбор, даже си си го сложил на подпис - Glory Glory Man Utd. По - нвойта логика отивай в Англия да живееш и да тъжиш на Old Traford :lol:

Мислиш се за най - умния във форума, но сам си противоречиш и излагаш :lol: 8-) 8-)

Твърде много неща не са ти ясни за мен и за футболните ми предпочитания-откога са, защо са, кое ги е породило, за да ми правиш профил!

Моят баща ме е завел на мач, когато съм бил на 4-5 години, и не ме е завел на мач на Левски или ЦСКА, а на мач на Дунав!

ПП-Когато аз съм станал фен на Юнайтед, твоят баща вероятно е ходел в детска градина, като ти гледам това 90 в ника.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 окт 2011 20:48

Кашчей написа:Изместихме много встрани темата обаче, но не мога да се стърпя и да те питам:Като си от Сливен, какво топло чувство поражда в теб поддържането на отбор от София?Можеш ли да присъстваш на мачовете му, да се радваш и страдаш на клубният стадион?

Да, поизмести се темата, но пък си мисля, че за конструктивните дискусии винаги има място ... ;)

Иначе във въпроса ти, някъде там се съдържа и отговора ми ...
Аз, като 80-ти набор имах привилегията да поусетя малко от комунизма.
Вярно, малко, но пък като взех да се осъзнавам, като личност, това са годините, когато децата са най-впечатлителни ...
Та в края на 80-те, Сливен имаха доста силен отбор.
Въобще нямаше никакъв проблем, човек да си ги хареса и да им е фен ...
"Хаджи Димитър" беше винаги пълен, с ентусиазирана и гръмогласна публика, гостуващите отбори обикновено губеха ... Е, с изключение на един ведомствен към армията ... :lol:
Та, щом съм решил да съм Левскар, явно няма как да е заради титлите, купите, победите и т.н.
Първо, просто защото едно 6-10 годишно хлапе не се интересува от успехите ...
И второ, явно родният Сливен също е бил силен за родните стандарти отбор, но някак си, не ме е впечатлил, че да ме спечелят като върл техен фен.
Явно Левски го е направил по-някакъв начин ...
Както обичаме да казваме ние левскарите - "Синята магия ме завладя" !
Вече непомня дори, на колко бях ... Но със сигурност съм левскар, от как се помня !

Разбира се, родният Сливен не ми е безразличен, но не съм им фен, в истинският смисъл на думата ...
Просто съм за тях, срещу всеки друг, но не и срещу любимият Левски. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”