10 кръг Черно море - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gloj-kata
Контакти:

Re: 10 кръг Черно море - ЦСКА (София)

Мнениеот gloj-kata » 19 окт 2011 18:13

напълно си прав.крайно време е някои недоразумения да спрат да се разхождат по терена.делев тябва да спре да се прави на клоун,а коцето стоянов просто трябва да си седне на гъза.ако не бием черно море,ще паднем и от Левски и всичко свършва и онзи музикант от италия ще почне да се обяснява как ЦСКАзапочва отначало
И все пак вярвам в победата над черно море.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 окт 2011 21:41

Времето ще е хубаво, освен това те правиха някакъв козметичен ремонт на терена и е по- добре от миналата година.Тази година са с по- слаб състав от миналата.Само Паломино им е класа.На половината отбор вдигнаха заплатите и сега , ако не ги заслужат тези три мача направо да им ги намаляват двойно!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 окт 2011 11:40

Делев е слаб,защото умее да играе само като централен нападател!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 окт 2011 11:49

fen4ica написа:Трябва да биете Армейци длъжни сте! Мястото ви е на върха на таблицата. Черно Море сега са изморени и това трябва да е плюс за вас, възползвайте се. Пожелавам ви успех!

Колкото до мача със Славия? Гледах го, не претендирам, че много разбирам, но толкова очебиеща беше симолативната игра на 3-ма футболисти от ЦСКА, че не може и да бъде! За мен този мач беше уговорен! Имам си теория по въпроса, но не искам да влизам в полемика.

Аз също имам подозрения за мача със Славия,но предпочитам да ги споделя след тоя мач.Ако играем пак по същия безобразен начин,значи толкова си можем или е въпрос на моментна форма.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

hassiev
Контакти:

Мнениеот hassiev » 20 окт 2011 12:44

кви са тея хиксове ние сме от ЦСКА и трябва да вярваме в победата,играчите и Радуканов.Само ЦСКА САМО ЦСКА :!: :!: :!: :!: :!: :!: ! :!: :!: :!:

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 20 окт 2011 13:40

Черно море 0:2 ЦСКА (София)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 окт 2011 16:26

onegavon написа:Аз също мисля , че една схема 4-3-3 може да ни донесе успех.Адмирирам включването на П.Стоянов, като трети опрен халф.Отпред предвид това , че сме гости бих оставил Делев на върха заради бързината , а и това е най- силната му позиция почти винаги вкарва на нея.Нелсън си е отдясно , а Платини зад Делев и вляво според случая.Зику задължително влиза второто след като са поуморени на мястото на Делев,а Якимов на местото на Галчев и ги бием.

Не знам дали това му е най-силната позиция, но мога да ти кажа коя му е най-честата - вечно в засада :mrgreen: , така че Делев според мен е крайно време да седне малко на пейката, а и без това от началото на сезона не е направил един свестен мач :!: Момента е идеален за Костов да започне титуляр стига Радуканов да се престраши да го пусне, също така П.Стоянов може да започне на мястото на Янчев или както писаха по-горе да сме с трима опорни халфове.Мораес и Платини задължително трябва да са на терена.;)

mistreated написа:Вариантът с Адемар, като опорен и П. Стоянов на бека, също ми харесва. Въобще, варианти никак нелоши има доста, въпросът е, защо Радуканов не ги вижда...

А уж всеки мач се подхожда по-различен начин спрямо съперника.. :)

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 20 окт 2011 18:29

Мачлето е 0:2 , един мач може да се загуби случайно , два подред ще е закономерност .

Този трябва да го изиграят здраво.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 20 окт 2011 18:39

Момчета какво толкова го мислите. Утре излизаме бием моряците и се прибираме към София. ЦСКА е по-добрият отбор. Стига да излязат мотивирани и с желание за понеда няма как Черно море да ни вземат нещо. Няма какво да го коментирате толкова състава. Има доста минуси тази година, защото изведнъж се събраха 3ма силни характера на терена, които искат да се доказват и Милен остана неподготвен. Стига Зику, Мораеш и Платини да не решат да показват един на друг кой е по-голям мача ще бъде лесно спечелен. За мен лично това е най-големият проблем в ЦСКА в момента, че тези трима красавци играят за себе си, а не за отбора. САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 окт 2011 19:05

1:3 за ЦСКА !!! САМО ЦСКА !!! НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ !!!
catch me ... if you can !

Върни се в “Архив”