В ситуацията, която е изпаднал българският "футбол", непрестанно констатираме с български тарикатлък, че най-големите в този спорт са "зад борда". Бербатов обикаля градове и стадиони като турист, до като гради спортно училище в България. Професор по футбол като Пламен Марков бива ментално терориризиран да гледа футболните комплекси за малоценност на някакви "ръководители". Така и сега последният Понтус максимус на клубния футбол, Станимир Стоилов, трябва да се помоли на бащицата Гриша Ганчев, за да му бъде намерена някаква работа в България. А може да последва и съдбата на Пламен Марков, Мъри е критик и работи, не е бил хващан в уговорки, с изкл. на един мач срещу Родопа в Смолян, не е дори доцент по футбол.
Аз смятам, че най- правилното място на Мъри е да стане тренер на младежкия национален отбор или на някои от кадетите до 19 или 17 години. В клубния "футбол" в България в момента няма място за Мъри, не могат да му осигурят условия за работа освен може би единствено в Бургас. Да замести Херо в Бургас, до като бургаският титан се лекува в Австрия беше също възможност, но функциите на Херо в Бургас ще бъдат поети от Петър хубчев.
Мъри Стоилов селекционер на младежите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри Стоилов селекционер на младежите!
И колкото и рядко да се случва, едно смислено и градивно мнение в тоя форум!
С 2 ръца съм за! Просто Мъри е човек, които гради и развива отбори. Той не е от хората на живот и смърт за една победа и моментни резултати да захвърли дългосрочна стратегия, затова и не е подходящ за Левски - просто никой фен няма да има търпението. Знаем се какви сме феновете, не бихме търпяли някой като Венгер да "търси таланти", а отборът нид а не е начело в класирането. Дано някой в БФС-то се сети, че на Мъри там му е мястото (разбира се и той да го иска де)
С 2 ръца съм за! Просто Мъри е човек, които гради и развива отбори. Той не е от хората на живот и смърт за една победа и моментни резултати да захвърли дългосрочна стратегия, затова и не е подходящ за Левски - просто никой фен няма да има търпението. Знаем се какви сме феновете, не бихме търпяли някой като Венгер да "търси таланти", а отборът нид а не е начело в класирането. Дано някой в БФС-то се сети, че на Мъри там му е мястото (разбира се и той да го иска де)
[center]
[/center]

Мъри за младежите да, проблема на Мърчо е че не може да управлява тактически вече изградени отбори, и доказа това няколко пъти, така че идеята ми допада
е точно това казвам, когато отбора вече се избистри, и е ясно кой къде играе Мъри не реагира тактически и не променя нищо ,мисля че съм се изразил кофти, но имам предвид ,че отборите на Мъри не се адаптират и не се развиват след орпеделен момент, а от хаоса ги вади без грешка да
- unist_gp
- Контакти:
stg333 написа:е точно това казвам, когато отбора вече се избистри, и е ясно кой къде играе Мъри не реагира тактически и не променя нищо ,мисля че съм се изразил кофти, но имам предвид ,че отборите на Мъри не се адаптират и не се развиват след орпеделен момент, а от хаоса ги вади без грешка да
Това, което казваш е примерът, че в българския "футбол" се работи на парче. След като класира отбора в Шампионската лига, Мъри се зае да гради отбор и нали се сещаш, че още през зимата бяха купени Жоазиньо, Зе Соарес и тоя третия за 1 милион и половина, дойде Тасевски, говореше се за Мариян Христов... обаче в България няма такъв отбор, който да извади пари и да работи, когато има успехи. Всички печелят като невидели, искат хем да не продават, хем да не купуват, хем да не плащат премии, хем да побеждават. Да не говорим тотално сгрешената "футболна политика" на клубовете. аман от сърби! където има сърбин, го пиши шит....
- obi4am_pirin
- Контакти:
Много бързо се забравиха изгъзиците на Стоилов!От Черна гора му платиха премия за класирането си на бараж!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- unist_gp
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Много бързо се забравиха изгъзиците на Стоилов!От Черна гора му платиха премия за класирането си на бараж!
еми той и Боби миайлов плати премия на англичаните да не ни бият и второто полувреме
истината е че мъри го видяхме............"извоювах си позиции ама договорът ми не беше подновен" а вие го искате за национален селекционер. И какво е изградил......с левски имаше изградена "организация" от сираков и бфс
obi4am_pirin написа:Много бързо се забравиха изгъзиците на Стоилов!От Черна гора му платиха премия за класирането си на бараж!
А ти май мноо бърже забрави и успехите на Стоилов? Гледай си там мачовете от В групата и не се мешай при големите

unist_gp написа:В ситуацията, която е изпаднал българският "футбол", непрестанно констатираме с български тарикатлък, че най-големите в този спорт са "зад борда". Бербатов обикаля градове и стадиони като турист, до като гради спортно училище в България. Професор по футбол като Пламен Марков бива ментално терориризиран да гледа футболните комплекси за малоценност на някакви "ръководители". Така и сега последният Понтус максимус на клубния футбол, Станимир Стоилов, трябва да се помоли на бащицата Гриша Ганчев, за да му бъде намерена някаква работа в България. А може да последва и съдбата на Пламен Марков, Мъри е критик и работи, не е бил хващан в уговорки, с изкл. на един мач срещу Родопа в Смолян, не е дори доцент по футбол.
Аз смятам, че най- правилното място на Мъри е да стане тренер на младежкия национален отбор или на някои от кадетите до 19 или 17 години. В клубния "футбол" в България в момента няма място за Мъри, не могат да му осигурят условия за работа освен може би единствено в Бургас. Да замести Херо в Бургас, до като бургаският титан се лекува в Австрия беше също възможност, но функциите на Херо в Бургас ще бъдат поети от Петър хубчев.
Пази, Божеее. На Мъри му дадоха милиони за трансфери, хубава база и терени и пак се провали в Кипър. В България му пречеха нивите и студенто време, а там явно му пречеха зелените килими и топлото време. Провали се в Литекс, провали се в националния, провали се в Анортозис, съсипа ПФК "Левски". Не разбрахте ли, че успеха в УЕФА бе благодарение на Боримиров, Бардон, временната форма на Тасевски, Йовов и головете на Емил Ангелов и този отбор му бе завещан от Георги Василев с изключение на Бардон и Боримиров.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.